Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Shop roku

Mini LED projektor

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Natív felbontás
1920 × 1080 px
(34)
3840 × 2160 px
(3)
1280 × 800 px
(3)
1280 × 720 px
(3)
854 × 480 px
(3)
Felbontás típusa
Full HD
(34)
HD Ready
(3)
4K
(3)
WXGA
(3)
FWVGA
(3)
Vetítési távolság típusa
Ultra Short Throw - ultrarövid
(2)
Short Throw - rövid
(42)
Normal Throw - normál
(2)
Technológia
DLP
(33)
LCD
(9)
Fényforrás
LED
(46)
Lézer
(1)
További bemenetek
RJ-45 (LAN)
(7)
USB 2.0
(37)
Fejhallgató csatlakozó
(36)
WiFi
(27)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
(3)
Grafikus bemenet
HDMI
(34)
VGA (D-SUB)
(3)
Szűrés

A mini LED projektor legfőbb előnyét a kompakt méretek, az alacsony tömeg és a könnyű hordozhatóság jelentik. Ezen túl számos modell akár Full HD felbontást, nagy kapacitású akkumulátort és beépített hangszórót is kínál. Miért érdemes LED mini projector vásárlását fontolóra venni, és hogyan tudod kiválasztani a neked legmegfelelőbb modellt?

Tovább

LED mini projector - Miért érdemes választani?

Az ma már mindenki számára nyilvánvaló, hogy a digitális tartalmak megjelenítésének új korszakát éljük. Soha eddig nem volt lehetőségünk ennyiféle digitális formátum megjelenítésére ennyiféle forráseszközről és ennyiféle módon. Egyre laposabb, egyre nagyobb átmérőjű és egyre okosabb televíziók, monitorok, laptopok, tabletek, okostelefonok, és igen, a minél nagyobb megjelenítés érdekében, projektorok. A LED mini projektorok sokféle helyzetben és környezetben tesznek felbecsülhetetlen értékű szolgálatot. Hogy csak a két legnyilvánvalóbbat említsük: otthoni és üzleti környezetben. Erről már mi is többször írtunk, de ha konkrétan a mini LED projektor modellek érdekelnek, akkor két fő kérdésre kell választ adnunk. Miért LED projektor? És miért mini? Tehát milyen előnyöket kínál ez a két technológiai megoldás, amelyek meggyőzhetnek arról, hogy neked is érdemes lehet mini LED projektorba befektetni?

LED mini projector
A mini LED projektor valóban mini. Olyannyira, hogy a számos modell akár a zsebedben is elfér.

A mini LED projektor számos nyilvánvaló és néhány kevésbé nyilvánvaló előnyt is kínál

  • Alacsony tömeg
  • Kompakt méretek - akár a zsebedben elfér
  • Könnyen hordozható
  • Alacsony energiafogyasztás a LED technológiának köszönhetően
  • Alacsony zajszint
  • Hosszú élettartam
  • Beépített akkumulátor
  • Otthoni felhasználás - a magasabb modellek akár filmek vetítésére is alkalmasak
  • Számtalan hasznos tulajdonság és kiegészítő funkció
  • Maximum Full HD minőségű képmegjelenítés
  • Alacsonyabb fényerő

i

A Full HD megjelenítés 1920 x 1080 pixeles felbontásnak felel meg 16:9-es vagy 16:10-es méretaránnyal. A Full HD felbontás részletgazdag, kitűnő minőségű és tökéletesen éles képet biztosít. Akár otthoni tartalmak kivetítéséhez szeretnéd használni, akár professzionális prezentációk megjelenítéséhez a munkád során, a mini LED projektorok Full HD felbontása biztosítja az általad elvárt minőséget.

Mini LED projektor - Miért LED technológia?

A LED megvilágítást alkalmazó projektorok a leggyakrabban vásárolt projektorok közé tartoznak. De vajon miért? A LED fényforrás számos előnyt kínál a korábbi halogénes megoldásokkal szemben.

  • Minimális energiafogyasztás
  • Hosszú élettartam
  • Maximális színáram
  • A LED technológia lehetővé teszi kompakt, hordozható projektorok készítését
  • A LED-es mini Full HD projektorok kiváló képminőséget, tökéletes színvisszaadást és éles kontrasztot biztosítanak
  • Magasabb ár a korábbi technológiákkal szemben

Mini LED projektor otthonra

A mini LED projektor új dimenziókba emeli az otthoni médiafogyasztás lehetőségeit, s mindezt megengedhető áron. Segítségükkel akár HD Ready vagy Full HD minőségben élvezheted kedvenc filmjeidet, játékaidat, vagy nézegetheted a családi nyaraláson készült fényképeket és videókat. Gyakori funkciók:

  • Vezeték nélküli WiFi és Bluetooth technológia
  • Beépített akkumulátor
  • Hangvezérlés
  • Chromecast funkciók
  • Gyors autofókusz

Okostelefon projektor - Üzleti felhasználás - Telefonnal használható mini LED projektor

A telefonnal összekapcsolható mini LED projektor legfőbb előnye a kompakt méret és a könnyű hordozhatóság, valamint a telefonon tárolt vagy a telefon segítségével streamelt tartalmak megjelenítése. Üzleti utakon, partnercégek látogatása során nem kell ismeretlen projektorokra és kivetítő rendszerekre hagyatkoznod - a telefonod és az akár a zsebedben elférő LED mini projektor segítségével gond nélkül bemutathatod prezentációidat szinte bármilyen körülmények között.

  • Zsebprojektor - Társítás okostelefonhoz az Android rendszer segítségével
  • A telefonon elmentett vagy streamelt tartalmak megjelenítése
  • Kompakt méret, alacsony tömeg
  • Könnyű hordozhatóság
  • Beépített akkumulátor
  • Megfizethető ár
  • Szerényebb felbontás és fényerő
LED mini projector az üzlet világában
Ha saját céged van, esetleg multinacionális cégnek dolgozol, ahol a hangsúly a gördülékeny csapatmunkán van, akkor hordozható mini LED projektorod segítségével bármikor készen állhatsz a kollégák és üzlettársak lenyűgözésére.

WiFi mini LED projektor

A WiFi kapcsolat legfőbb előnye a vezetékmentes használat. Így nincs szükséged kábelek tömkelegére, amely főleg akkor hasznos, ha a mini LED projektor gyakran utazik veled, tehát nem mindig ugyanabban a szobában nézel filmeket otthon, vagy hivatásod során gyakran indulsz üzleti útra.

Bluetooth mini LED projektor

A Bluetooth mini LED projektor előnye a csak WiFi kapcsolatot kezelő modellekkel szemben, hogy Bluetooth kapcsolat használatakor nincs szükség otthoni vagy céges Internet hálózatra, mivel a Bluetooth közvetlenül a projektor és a tartalmat küldő okoseszköz között teremt kapcsolatot, legyen az okostelefon, tablet, laptop, vagy bármi egyéb. A Bluetooth kapcsolat hátránya a rövidebb hatótávolság, mivel hatékony használatához maximum 10 méteres távolság ajánlott. Ez viszont ritkán szokott problémát okozni, mivel a legtöbb esetben a megjelenítendő tartalmat továbbító eszköz a projektor közelében található. Bizonyos modellek a Miracast és az Airplay vezeték nélküli technológiát is támogatják, amelyek a mobileszközök képernyőjének tükrözésére szolgálnak.

Hiába választod ki a legjobb mini LED projektort, ha a fehér fal nem a legtökéletesebb háttér. Ha igazán minőségi, igényes és hibáktól mentes megjelenítést szeretnél, akkor mindenképp érdemes befektetned számos vetítővászon modellünk egyikébe.

LED mini projector - Egyéb hasznos tulajdonságok és funkciók

A modern mini LED projektorok számos további hasznos kiegészítő funkciót is kínálnak, amelyek nemcsak megkönnyítik a projektor használatát, hanem az általa kínált lehetőségeket jelentősen kibővítik.

  • Beépített hangszóró - A beépített hangszóró gondoskodik az erőteljes hangzásról, bár természetesen nem képes helyettesíteni a házimozi rendszer nyújtotta átlagfeletti hangzást. Bizonyos modellek minőségi Bluetooth hangszóróként is használhatók mobiltelefonról vagy tabletről történő zene lejátszáshoz.
  • HDMI és USB csatlakozók - Médialejátszók, játékkonzolok, illetve külső merevlemezek csatlakoztatásához. Gyakran áll rendelkezésedre LAN-port és fejhallgató-kimenet is.
  • Belső tárhely - Saját tartalmak tárolásához.
  • USB-C és Audio jack kimenet
  • - Az USB-port segítségével külső adattárolókon, például pendrive-on vagy USB meghajtón lévő tartalmakat is lejátszhatsz, tehát nincs szükséged számítógépre vagy egyéb okoseszközre. Az audio jack kimenet pedig akkor jön jól, ha fejhallgatót szeretnél a LED mini projektorhoz csatlakoztatni.
  • Távirányító - Bár nem mindegyik mini LED projektor rendelkezik vele, a táviránytó megkönnyíti a projektor vezérlését és beállítását.
  • Zoom funkció - Lehetővé teszi a kép méretének megváltoztatását a projektor mozgatása nélkül.

Mini LED projektor ár

A mini LED projektorok egyik nagy előnye a maximálisan elérhető ár, hiszen a kevésbé kifinomult modellek ára csak 100 ezer forint körül mozog, bizonyos modellek ára pedig még ennél is jelentősen olcsóbb lehet. A nagyon alacsony ár persze azt is jelenti, hogy hajlandónak kell lenned bizonyos kompromisszumok elfogadására a minőség terén. A legszélesebb választékra a 100 és 300 ezer forint közötti árkategóriában számíthatsz, ahol a legtöbb modellnél garantált a Full HD felbontás, a 300 ANSI lumen vagy annál jelentősen magasabb fényerő, és számos egyéb kiegészítő funkció, amelyek ezeket a modelleket olcsóbb társaik fölé helyezik a rangsorban. A legkomolyabb modellek ára 300-500 ezer forint is lehet - ezeket a modelleket akkor érdemes választani, ha a legjobb minőségre és a legkifinomultabb funkciókra van szükséged.

Ha a lehető legjobb áron szeretnél mini LED projektor tulajdonosa lenni, akkor érdemes megtekintened olcsó mini LED projektor választékunkat, ahol pillanatokon belül lecsaphatsz a legjobb ár-érték arányt kínáló modellek egyikére.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Samsung The Freestyle SP-LFF3C Szállításra kész > 5 db
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 230 ANSI lm, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók
279 990 Ft

2.
WANBO T6R Max Szállításra kész > 5 db
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 650 ANSI lm, HDMI 2.0, hangszórók, Android, Netflix, YouTube
155 190 Ft

3.
XGIMI Elfin Szállításra kész > 5 db
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 800 ANSI lm, HDMI 2.0, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android
219 890 Ft

Még több
46 termék
4,4
Samsung The Freestyle SP-LFF3C
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 230 ANSI lm, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók
Szuper ár
279 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WS111
3,5 25×
WANBO T6 MAX
Projektor - LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 650 ANSI lm, 3000:1 kontraszt, HDMI 2.0, Bluetooth, WiFi, Apple Airplay 2, Netflix, YouTube
143 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAN004
3,5
WANBO T6R Max
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 650 ANSI lm, HDMI 2.0, hangszórók, Android, Netflix, YouTube
155 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAN004a
4,3
ViewSonic M2E
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 400 ANSI lm, 3000000:1 kontraszt, HDMI 1.4, USB-C, Bluetooth, WiFi, hangszórók, Android
283 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WV364r1
XGIMI HORIZON Ultra - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 16×
XGIMI HORIZON Ultra
Projektor - DLP LED lézer, 4K, natív felbontás 3840 × 2160, 16:9, 3D, 2875 ANSI lm, HDMI 2.1, Bluetooth, LAN, WiFi, HDR, hangszórók, Android
699 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m5a
3,9 15×
XGIMI MoGo 2 Pro
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, HDMI 2.0, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android
246 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m3a
4,8 31×
XGIMI Elfin
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 800 ANSI lm, HDMI 2.0, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android
219 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m6
XGIMI Halo+ - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 12×
XGIMI Halo+
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 900 ANSI lm, HDMI 1.4, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android, Apple Airplay 2
316 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00h3a
5,0
XGIMI MoGo 2
Projektor - DLP LED, HD Ready, natív felbontás 1280 × 720, 16:9, 3D, 500 ANSI lm, HDMI 2.0, USB-C, Bluetooth, WiFi, hangszórók, Android
156 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m3a1
XGIMI HORIZON - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 33×
XGIMI HORIZON
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 1500 ANSI lm, HDMI 2.0, LAN, Android
412 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m4
4,3
ViewSonic M1 Plus
Projektor - DLP LED, FWVGA, natív felbontás 854 × 480, 16:9, 250 ANSI lm, 120000:1 kontraszt, HDMI 1.4, USB-C, Bluetooth, WiFi, hangszórók, Android
160 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WV364a1
4,4
HP CC200
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 100 ANSI lm, HDMI 1.4, hangszórók
58 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WX449m2
3,5
ViewSonic M1 Pro
Projektor - DLP LED, HD Ready, natív felbontás 1280 × 720, 16:9, 3D, 250 ANSI lm, 120000:1 kontraszt, HDMI 1.4, USB-C, Bluetooth, WiFi, hangszórók, Android
231 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WV364q3
2,3
ViewSonic M2
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 500 ANSI lm, 3000000:1 kontraszt, HDMI 1.4, HDMI 2.0, USB-C, hangszórók, Android
274 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WV364r
HP CC500
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 220 ANSI lm, HDMI 2.0, hangszórók
151 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WX449m2a
BenQ GV11
Projektor - DLP LED, FWVGA, natív felbontás 854 × 480, 16:9, 200 ANSI lm, 100000:1 kontraszt, HDMI 1.4, Bluetooth, WiFi, hangszórók
209 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WX432b51
4,4
Samsung The Freestyle SP-LFF3C
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 230 ANSI lm, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók
265 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: WS111
4,4
Samsung The Freestyle SP-LFF3C
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 230 ANSI lm, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók
237 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: WS111
3,9 15×
XGIMI MoGo 2 Pro
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, HDMI 2.0, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android
234 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m3a
3,5 25×
WANBO T6 MAX
Projektor - LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 650 ANSI lm, 3000:1 kontraszt, HDMI 2.0, Bluetooth, WiFi, Apple Airplay 2, Netflix, YouTube
136 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAN004
4,8 31×
XGIMI Elfin
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 800 ANSI lm, HDMI 2.0, Bluetooth, WiFi, HDR, hangszórók, Android
208 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: XGI00m6
3,5
WANBO T6R Max
Projektor - LCD LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 650 ANSI lm, HDMI 2.0, hangszórók, Android, Netflix, YouTube
147 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WAN004a
XGIMI HORIZON - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 33×
XGIMI HORIZON
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 1500 ANSI lm, HDMI 2.0, LAN, Android
392 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XGI00m4
XGIMI HORIZON - Projektor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 33×
XGIMI HORIZON
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 1500 ANSI lm, HDMI 2.0, LAN, Android
350 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: XGI00m4

Mini LED projektor

A Mini LED projektor kategóriában összesen 46 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mini LED projektor A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mini LED projektor A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mini LED projektor vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ