A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Mio VixCam Starter Kit

Termékkatalógus
Mio VixCam Starter Kit
Biztonsági rendszer - 2 db VixCam C10 kamera, Personal Cloud S10 tárhely, 2 db 16 GB SD kártya
Kód:  PP326a Termékszám:  5413N5250005 Gyártó honlapja:

Mio VixCam Starter Kit

A biztonság életünk egyik legnagyobb értéke. Ez a biztonsági kamerakészlet segít megóvni az otthonát. A csomag a felvételek tárolását lehetővé tévő tárhelyet, és a két biztonsági kamerát is tartalmazza.

Legfontosabb jellemzői

  • Két biztonsági kamerából és tárhelyből álló rendszer
  • 2 x C10 VixCam kamera, látószöge 85°, az éjellátó üzemmód hatótávolsága 8 méter
  • Személyes Personal Cloud S10 tárhely, akár 10TB adatmennyiséghez
  • Egyszerű irányítás a MioSMART mobilalkalmazás segítségével
  • A csomag 2 darab 16GB-os SD kártyát tartalmaz

Intelligens biztonsági rendszer

A zavartalan lelki nyugalom megőrzésének érdekében azonnal a rendelkezésére áll két darab, éjjellátó üzemmóddal ellátott, széles látószöggel rendelkező kamera, melyek segítségével nem csak az otthonát figyelheti meg, hanem a szerettei biztonságára is ügyelhet. A HD felbontásban készített felvételeket a két darab, 16GB-os SD kártyán tárolhatja, melyek tartozékként a csomag részei. Lehetséges a felvételeket a személyes felhőalapú tárhelyébe menteni, vagy a Personal Cloud S10 eszközre, mely például a szomszédjánál is lehet. Ha a tolvaj magával viszi a kamerát is, a bizonyíték nem semmisül meg, hiszen a személyre szabott S10 Cloudjában akár 4TB-nyi adatot (USB meghajtó csatlakoztatható) is tárolhat.

Egyszerű telepítés és adminisztráció

A telefonjában található MioSMART alkalmazás gondoskodik az egész rendszer irányításáról. Ezután csatlakoztathatja a kamerákat a WiFi vagy az Ethernet kábel segítségével. Az egész rendszert akár négy felhasználó is kezelheti az okostelefonján keresztül egy időben.? Természetesen lehetséges kompatibilis vezérlőegységet vásárolni, mely biztosítja további eszközei, vagy esetlegesen az ablakra, ajtóra szerelhető mozgásérzékelők csatlakozását.

 

Paraméterek

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mio VixCam Starter Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mio VixCam Starter Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mio VixCam Starter Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mio VixCam Starter Kit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ