Milyen telefont vegyek karácsonyra? Tartozékok és kiegészítők

Termékkatalógus

Cikk

Aktualizálva • Szerző: Jozef Kišantal

Az egyik legjobb karácsonyi ajándék kétségtelenül a mobiltelefon és tartozékai. Szépen "egymás mellé rakhatók", így az ajándék jól mutat a fa alatt, méltó az év egyik legfontosabb ünnepéhez, ráadásul mindenkinek szüksége van rá és örül neki. De milyen telefont válasszunk, és mit ne felejtsünk el mellétenni?

Milyen telefont és tartozékokat vegyek karácsonyra?

Milyen telefont vegyek karácsonyra? – TARTALOM

  1. iPhone-t vagy Android telefont vegyek?
  2. Lehet, hogy az iPhone drága, de objektíve ez az egyik legjobb
  3. Az almás telefonok világában jelenleg az iPhone 15 a legjobb
  4. Bátran vehetsz iPhone-t a gyerekeknek is
  5. Az Android telefonok nem feltétlenül rosszabbak, mint az iPhone-ok
  6. Amikor mobiltelefont vásárolsz, gondoskodj a készülék védelméről is
  7. Ne feledkezz meg a töltőről sem, de egy okos helymeghatározóval is örömet szerezhetsz

iPhone-t vagy Android telefont vegyek?

Amennyiben úgy döntesz, hogy okostelefonnal leped meg a párodat, gyermekeidet, szüleidet vagy rokonaidat, nem biztos, hogy könnyű lesz kiválasztani a megfelelőt a sokféle lehetőség közül. Ebben a cikkben sem fogunk mindenre kiterjedő választási lehetőséget kínálni, azonban segítünk tisztába tenni néhány dolgot, hogy olyan telefont választhass, amelynek biztosan örülni fog, aki kapja.

Ha karácsonyra okostelefont vásárolsz, először is már a legelején tisztázd magadban, hogy iPhone-t vagy az Android telefonok sokaságából választasz. Mindenki más és más igényekkel rendelkezik, de gyakran maga az operációs rendszer az, ami végső soron eldönti, hogy az ajándékozott örülni vagy csalódni fog-e az ajándék kicsomagolásakor.

Milyen telefont, kiegészítőket vegyek karácsonyra? Milyen telefont, kiegészítőket vegyek karácsonyra?
Az operációs rendszer kiválasztása legyen az első lépés. Ez határozza meg, hogy tulajdonképpen hogyan használjuk a telefont. Jelenleg iOS és Android közül lehet választani.
i

Lehet, hogy az iPhone drága, de objektíve ez az egyik legjobb

Az iPhone, azaz az Apple telefonok felhasználóival könnyebb dolgod van, mert számukra a kínálat nem olyan széles, így áttekinthetőbb. Az Apple sokak körében nagyon népszerű, minden korosztályban, emellett az iPhone sokak számára egy álommárka. Ez számos tényezőnek köszönhető, többek között az üde dizájnnak, a nagy teljesítménynek, a kiegészítők széles skálájának és nem utolsósorban a státuszkérdésnek.

Almás telefon vásárlása ellen szóló érv lehet az iOS operációs rendszer vagy az ár. Az előbbi akár lehet előny is, bárhogy is, ez inkább személyes preferencia kérdése. Az árral kapcsolatban mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mennyi pénzt hajlandó költeni egy telefonra. A drágább és jobban felszerelt telefon megvásárlása mellett azonban ésszerű érv lehet, hogy a készüléket több éven keresztül használjuk nap mint nap. Ezért kívánatos, hogy megelégedettségünkre szolgáljon minket, és ebben a nagyobb teljesítményű és jobban felszerelt telefonok kétségtelenül jobbak.

Mobiltelefon karácsonyra
Az iPhone-ok nem olcsók, de nagy teljesítményt, kiegyensúlyozott általános minőséget és szolid hozzáadott értéket kínálnak.

Ráadásul általában az is beigazolódik, hogy a mobiltelefon néhány évnyi használata után jobban értékeljük a készülék megbízhatóságát, mint azt, hogy néhány évvel ezelőtt pénzt spóroltunk rajta. Azonban mindenkinek más a megfelelő ár, emellett egyesek talán nem érzik szükségét, hogy több százezret költsenek egy csúcsmodellre, ha csak alkalmanként használják a telefont ügyintézésre, egyébként pedig alig használják. Ha azonban egyértelmű, hogy egy hozzád közel álló személynek iPhone-t szeretnél ajándékozni karácsonyra, akkor több lehetőség közül is választhatsz.

Az almás telefonok világában jelenleg az iPhone 15 a legjobb

Mi mást is említhetnénk meg elsőként, mint a legújabb iPhone 15-öt, amely négy modellt foglal magába - az egyszerűbb iPhone 15-öt, a nagyobb iPhone 15 Plus-t, majd a funkciógazdagabb iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modelleket. Mindegyik ugyanazzal az operációs rendszerrel, hasonló teljesítménnyel és dizájnnal rendelkezik. Az iPhone 15 mindennapi használatra alkalmas, és a négy közül a legolcsóbb. A nagyobb iPhone 15 Plus akkumulátora tovább bírja, de egyébként ugyanolyan. Ezt a párost bátran ajánljuk minden olyan feleségnek, barátnőnek és férfinek, aki a legújabb iPhone-t szeretné, de nem feltétlenül igényli az abszolút csúcsot.

Telefon karácsonyra
Az alap iPhone 15-öt nagyobb képátlóval is megkaphatod, ezt a modellt iPhone 15 Plus-nak hívják. A páros a mérettől eltekintve azonos.

A legigényesebbeknek, legyen szó egy férjről, párról vagy a szebbik nem képviselőjéről, a legjobb jár, számukra az iPhone 15 Pro-t vagy az iPhone 15 Pro Max-ot tudjuk ajánlani. Mindkettő ugyanazt kínálja, de az utóbbi a nagyobb méretének köszönhetően természetesen hosszabb akkumulátor-üzemidőt, nagyobb képernyőt és még jobb kamerát kínál. Az iPhone 15 Pro 2024 szeptemberéig biztosan a legjobb almás telefon marad, és a tulajdonosaik hosszú terméktámogatásra is számíthatnak, beleértve a frissítéseket, de az új titánium anyagfelhasználás is említést érdemel. Ez utóbbinak köszönhetően az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max könnyebb lett, mint az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max.

i

Bátran vehetsz iPhone-t a gyerekeknek is

Az iPhone a gyerekek körében is közkedvelt, különösen a tizenévesek körében. Gyakran ők maguk is arról számolnak be, hogy minden gyerek iPhone-t szeretne. Ez persze nem feltétlenül igaz, de sok esetben mégis az, és ha beleegyezel, hogy iPhone-t kapjanak, valószínűleg nagy lesz az öröm. Nem feltétlenül kell kisebbnek lennie, főleg ha az olcsóbb iPhone-ok egyikét szemeled ki, hiszen nemcsak a legújabbak vannak jelen a piacon. Választhatod például az iPhone 14-et, az iPhone 13-at, az iPhone 12-t vagy akár az iPhone 11-et is. Ezen készülékek esetében természetesen az Apple hamarabb fogja megszünteti az operációs rendszer új generációira való frissítés lehetőségét.

Gyerekek számára az iPhone SE 2022 is jó választás lehet, hiszen a kisebb méretéből adódóan jól megállja a helyét a kisebb kezekben. Bár régebbi dizájnnal rendelkezik (nagyobb kijelző körüli kerettel és kerek home gombbal), az Apple újabb processzort tett bele, így még mindig nagy teljesítményűnek számít, és akár modernebb játékokat is gond nélkül képes futtatni. Csak egy kamerája van, de az semmiképp nem mondható rossz minőségűnek. Főleg, hogy a fotókat a szoftver valamelyest fel is javítja.

Telefon, mint karácsonyi ajándék
Az iPhone SE 2022 kisebb, így jobban elfér a gyerekek kezében. A régebbi kialakítás ellenére könnyen kezelhető.

Az Android telefonok nem feltétlenül rosszabbak, mint az iPhone-ok

Az iPhone objektív képességei és a státuszszimbólum mivolta ellenére, amely nemcsak a gyerekek és a tizenévesek körében teszi őket rendkívül népszerűvé, vannak olyan felhasználók is, akik az Android telefonokat részesítik előnyben. Mindenki más preferenciákkal rendelkezik, emellett az Android telefonoknak is vannak objektív előnyeik. Ilyen például a nagyfokú testreszabhatóság, az általában vett alacsonyabb ár vagy esetleg a változatosabb dizájn.

i

Samsung One UI 6: új testreszabási lehetőségek és AI minden szinten

Egy Android telefon kiválasztásakor is sok múlik azon, hogy mennyi pénzt vagy hajlandó költeni rá saját magadnak vagy a szeretteidnek. Ha a legjobbra vágysz, akkor egyszerűen nem hagyhatod figyelmen kívül a Samsung Galaxy S23 zászlóshajós sorozatot, amely három modellt foglal magába. Az átlag felhasználóknak biztosan megfelel az alap Samsung Galaxy S23, míg az igényesebb felhasználók választhatják a testvérét, az S23+ vagy a legerősebb S23 Ultra modellt. Ez utóbbi nemcsak kompromisszumok nélküli kamerával és egyéb felszereltséggel rendelkezik, hanem egy elektronikus tollat is rejt a testében.

A tiszta Android iránt érdeklődőknek a Google Pixel 8 vagy 8 Pro-t tudjuk ajánlani, amelyek szintén zökkenőmentesen futnak és a kamerájuk is legjobbak közé tartozik, a kompakt kijelzők kedvelőinek pedig az Asus Zenfone 10 lehet érdekes.

Mobiltelefon karácsonyi ajándéknak Mobiltelefon karácsonyi ajándéknak
A Pixels 8 és 8 Pro tiszta Androidot használ, és minőségi kamerával rendelkezik. Az Asus Zenfone 10 a kompakt méretével próbál tetszelegni.

A hajlítható telefonok rajongói is egyre nagyobb választékkal találhatják magukat szembe, a telefonok e csoportjának legjobb képviselői jelenleg a Samsung Galaxy Z Fold5 és a Z Flip5. De a konkurencia is szeretne egy szeletet a tortából, tehát más gyártók is képviseltetik magukat a hajlítható telefonok piacán.

i

A középkategóriában számos olyan telefon található, amely szóban jöhet. Nagyon jó felszereltséggel rendelkezik például a Xiaomi 13T és 13T Pro párosa. Megérdemelten közönségkedvenc a Samsung Galaxy A54 5G, ha pedig extravaganciára vágysz, akkor a Nothing Phone (2) is izgalmas lehet. A 200 ezer forint alatti árkategóriában az Infinix Zero 30 5G és a Sony Xperia 10 V 5G tűnik jó vételnek, ha pedig 100 ezer forint körüli büdzsével rendelkezel, akkor vess egy pillantást a Xiaomi Redmi Note 12S készülékre.

Milyen telefont vegyek karácsonyra? Milyen telefont vegyek karácsonyra?
A Nothing Phone (2) egy rendhagyó telefon, a Xiaomi Redmi Note 12S viszont a konzervatívabb felhasználókat célozza meg, akik a jó ár-teljesítmény arányt értékelik.

A középkategóriában több olyan Android telefon is van, amelyek jó szolgálatot tesznek a tulajdonosuknak. Általánosságban véve bátran ajánlhatók az olyan gyártók telefonjai, mint a Xiaomi, azon belül a Redmi, a Motorola, a Honor, vagy az olcsóbb és régebbi Google Pixel-ek, valamint az Oppo. Jelen cikken belül már nem jut hely az egyes árkategóriák sereghajtóinak teljes listájára, de a legjobb telefonokról szóló cikkünkből jobb és átfogóbb áttekintést kaphatsz arról, hogy melyiket érdemes választani.

i

Amikor mobiltelefont vásárolsz, gondoskodj a készülék védelméről is

Ha sikeresen kiválasztottad a telefont, ne feledkezz meg annak védelemről sem. Egy üvegfólia, amely mindenképpen jobb, mint a védőfólia, mert nem szorul be alá annyi buborék, tartósabb és könnyebben felhelyezhető, még ha kicsit drágább is, elengedhetetlen. Ha gondot okoz a felhelyezése, egyes modellek mellé speciális felhelyező keret is jár, de nyugodtan rábízhatod ezt az Alza munkatársáraira is.

Minőségi üvegfóliákat jó áron az Alza Guard márkanév alatt találsz, de jó szívvel ajánljuk az olyan márkák termékeit is, mint a PanzerGlass, a FIXED, a Spigen és így tovább. Egyéb tudnivalók ebben a cikkben olvashatók. Hozzá kell tenni, hogy nem érdemes túl sokat spórolni a védőfólián és csak az ár alapján választani. Éppen ellenkezőleg, érdemes egy bevált márkára támaszkodni, így biztosak lehetünk benne, hogy egy bizonyos minőségi színvonalat kapunk.

Telefonok és tartozékok karácsonyra Telefonok és tartozékok karácsonyra
A védőfólia elengedhetetlen, sőt már a fotómodulra is kaphatók védőfóliák. Az üvegfóliához tok használata is erősen ajánlott.

Ugyanez mondható el a mobiltelefonok védőtokjáról is. A telefonok szeretnek kiesni a kézből, úgy csúszkálnak az asztalon, mint a jégen, tehát annak semmi értelme, hogy néhány ezer megspórolt forint miatt kockáztasd a kijelző épségét vagy a készülék működőképességét. Ebben az esetben is érdemes a jól bevált márkák közül választani, és természetesen a telefon modellje szerint. Előnye továbbá, hogy így könnyebben és gyakrabban megváltoztatható a telefon kinézete.

Ne feledkezz meg a töltőről sem, de egy okos helymeghatározóval is örömet szerezhetsz

A telefon védelme alapvető fontosságú, de egyéb kiegészítőkkel is örömet szerezhetsz, ha új telefonnal ajándékozol meg valakit. Gondolunk itt például a töltőkábelekre, vagy akár a külön mobiltöltőkre, amelyek tulajdonképpen szintén elengedhetetlenek, mert a gyártók sok esetben már nem mellékelik őket a telefonokhoz. A fülhallgatók is mosolyt csalhatnak az arcokra, a legújabb trend pedig a True Wireless modellek, vagyis a töltő tokban lévő, vezeték nélküli fülhallgatók. Már minden nagyobb márka készít saját modelleket, az AirPods az iPhone-okkal működik a legjobban, a Samsung telefonokkal az azonos márkájú fülhallgatók, és így tovább.

Milyen telefont vegyek karácsonyra? Milyen telefont vegyek karácsonyra?
Az Apple AirTag és a Samsung Galaxy SmartTag2 jó minőségű okos helymeghatározók, amelyek például a poggyászra erősíthetők. Ha elveszne, így könnyebben megtalálható.

Az utóbbi évek újdonsága az úgynevezett okos helymeghatározók. Pontosabban ezek már régebb óta jelen vannak a piacon, de az Apple tette őket népszerűbbé az AirTaggel. A koreai gyártó is bemutatta már az ide tartozó termékét, sőt nemrég került piacra annak második generációja, a Galaxy SmartTag2. Érdemes körülnézni az autós vagy biciklis tartók és állványok, valamint a hangszórók között is.

i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A telefonok, valamint a tartozékok választéka széles, így tényleg van miből válogatni. Érdemes azonban a jól ismert és bevált márkákat választani, amelyek például kifogástalan támogatással rendelkeznek. Terméktesztjeink szintén segíthetnek a választásban.

iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 420×
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
Leárazás -4 %
429 590 Ft 449 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b1
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 256×
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
518 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b4
iPhone 15 128GB kék - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 283×
iPhone 15 128GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
Szuper ár
334 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b2
iPhone 15 Plus 128GB zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 47×
iPhone 15 Plus 128GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
389 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b3
4,8 208×
Samsung Galaxy S23 5G 128GB fantomfekete
Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
258 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0246b5
4,5 103×
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR529b1
Sony Xperia 1 V 5G 12 GB/256GB ezüst - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 37×
Sony Xperia 1 V 5G 12 GB/256GB ezüst
Mobiltelefon - 6,5"-es OLED kijelző 3840 × 1644 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 52Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
489 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0103b2
Sony Xperia 1 V 5G 12 GB/256GB fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 37×
Sony Xperia 1 V 5G 12 GB/256GB fekete
Mobiltelefon - 6,5"-es OLED kijelző 3840 × 1644 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 52Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
489 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0103b1
4,8 151×
Xiaomi 13T Pro 12GB/512GB Alpine Blue
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, MediaTek Dimensity 9200+ processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
289 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI273b1
4,8 445×
Xiaomi 13T 8GB/256GB Black
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, MediaTek Dimensity 8200 Ultra processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 2Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
189 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI272b2
4,8 445×
Xiaomi 13T 8GB/256GB Alpine Blue
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, MediaTek Dimensity 8200 Ultra processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
189 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI272b3
4,8 151×
Xiaomi 13T Pro 12GB/512GB Black
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, MediaTek Dimensity 9200+ processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
289 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI273b3
4,6 48×
ASUS Zenfone 10 8GB/128GB fekete
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
294 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058b1
ASUS Zenfone 10 8GB/256GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 48×
ASUS Zenfone 10 8GB/256GB fekete
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
311 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058c1
Nyomtatás
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ