Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-herni-mobilni-telefony-2019.jpg

A legjobb gamer telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyek napjaink legjobb gamer telefonjai? És miben különböznek a hagyományos okostelefonoktól? Górcső alá vettük az Asus ROG Phone 7 Ultimate, Xiaomi Black Shark 5 Pro és Nubia Redmagic 8 Pro készülékeket. Mi mindent kínálnak? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-mobily-2024-nahled.jpg

A legjobb telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyik a legjobb telefon 2024-ben? Cikkünk középpontjában a bajnokok állnak. Nem feledkeztünk meg a legjobb mobiltelefonokról 300 000, 200 000 és 100 000 forintig sem, illetve az időseknek és gyerekeknek alkalmas legjobb telefonokról sem. Összehasonlítottuk a teljesítményt, az árakat, a kamerát, a funkciókat és a dizájnt. Melyek tehát napjaink legjobb telefonjai? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-14-ultra-3.jpg

Xiaomi 14 Ultra (BEMUTATÓ): csúcsszintű specifikációk, 1 hüvelykes érzékelő és 16 GB RAM

A Xiaomi 2023 őszén már bemutatta a Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Pro készülékeket. Most jön a csúcsmodell, a Xiaomi 14 Ultra, amely elsősorban a kamera minőségét tekintve tör nagy babérokra. Vajon megállja a helyét a legerősebb versenytársak zászlóshajóival szemben? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-c65-recenze-nahled.png

Poco C65 (TESZT): nem kerül sokba, nem is várj tőle csodákat, de megvannak a maga pozitívumai

A legolcsóbb okostelefonok kategóriájában a Poco nagy hírnévre tett szert. Az új C65-tel is ezt szeretné tovább erősíteni. Ennyi pénzért egyáltalán nem rossz a felszereltsége. De hogyan teljesített az új Poco C65 a teszt során? A tapasztalatainkat ebben a cikkben foglaltuk össze. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-readmi-note-13-pro-plus-recenze-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G (TESZT): a legjobb Redmi Note-nak számos előnye van, a negatívumok nem jelentősek

Alaposan leteszteltük az új Redmi Note 13 széria legerősebb tagját, a Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G-t. Jelentős mérföldkőnek számít a márka történetében, mivel rengeteg fejlett funkciót kínál. Van egyáltalán valamit, ami hiányzik belőle? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/UWB-xiaomi-uvodni_1.jpg

Az UWB a jövő vezeték nélküli technológiája

Az UWB technológia, közismert nevén ultraszéles sávú technológia egy olyan vezeték nélküli technológia, amely egyre gyakrabban jelenik meg az újonnan bevezetett telefonokban. Széles, akár 500 MHz-es frekvenciasávban működik, ami többszöröse a WiFi vagy a Bluetooth frekvenciájának. Ennek eredményeképpen sokkal több adatot tud továbbítani rövidebb idő alatt. Emellett néhány centiméteres pontossággal képes meghatározni a készülék helyét, de egyéb előnyei is vannak. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-13c-recenze-nahled.jpg

Xiaomi Redmi 13C (TESZT): egy alapszintű telefon, amely egyáltalán nem rossz, de nem is lenyűgöző

Az olcsóbb, de izgalmas telefonok koncepciója népszerű a felhasználók körében. A legolcsóbb okostelefonok között az érdekes Xiaomi Redmi 13C is újdonságnak számít. A készülék az árát tekintve nem néz ki rosszul. Hogyan teljesített a teszt során? Részletek itt »

Xiaomi telefonok kamatmentes részletfizetéssel

Használd ki az akciós ajánlatot és vásárolj Xiaomi okostelefont részletre, kamatok nélkül! Nincs önerő, nincs kamat, egyszerűen csak vidd haza a megrendelt árut, ezután pedig csak a vételárat kell kifizetned részletekben. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13t-pro-nahled.jpg

Xiaomi 13T Pro (TESZT): megfizethető zászlóshajó minőségi kamerával és villámgyors töltéssel

A Xiaomi kínálatában megjelent a Xiaomi 13T Pro modell, a Pro jelző nélküli modellel együtt, amelyhez képest azonban hasznos előnyökkel rendelkezik. Ezen előnyök egyúttal magasabb kategóriába is helyezik. Hogyan teljesít a gyakorlatban, mivel tűnik ki a tömegből, és mely telefonokkal veheti fel bátran a versenyt? Olvasd el a Xiaomi 13T Pro okostelefon teszteléséről szóló cikkünket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/telefon-k-vanocum-nahled.jpg

Milyen telefont vegyek karácsonyra? Tartozékok és kiegészítők

Közeleg a karácsony, de még nem tudod, hogy mivel lepd meg a szeretteidet? Talán éppen egy telefon vagy valamilyen telefonos tartozék lehet a megfelelő ajándék. Ha van rá kereted, választhatod a legjobbat, de a középkategóriában kevesebb pénzért is bőven van miből válogatni. Íme néhány tipp, hogy milyen telefont, tartozékot vagy kiegészítőt válassz karácsonyra. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-hyperos-10-nahled.png

A Xiaomi HyperOS egy új rendszer, amely az AI-ra, a nagyobb teljesítményre és a jobb csatlakoztathatóságra helyezi a hangsúlyt

A Xiaomi bemutatta az új HyperOS bővítményét, amely tíz év után váltja fel az eddig MIUI-t. Az új rendszer számos hasznos beállítást hoz magával és mesterséges intelligenciát használ. Mit tud a HyperOS és mely telefonokban fog megjelenni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Xiaomi-14-pro-nahled-20.jpg

Xiaomi 14 és 14 Pro (BEMUTATÓ): végre megérkezett hazánkba is a Xiaomi zászlóshajója

A Xiaomi végre bemutatta az új Xiaomi 14 és Xiaomi 14 Pro modelleket. A telefonok jellegzetessége elsősorban az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet, az újratervezett HyperOS és az új, különleges dizájn. Mi mindent kínálnak az új Xiaomi telefonok és mikorra számíthatunk rájuk? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cinske-telefony-2022-nahled.jpg

Kínai telefonok (MINDEN, AMIT TUDNI KELL RÓLUK)

A kínai telefonokon korábban jókat mulattak, de manapság már senki sem nevet rajtuk. Egyre ambiciózusabbá válnak, és a versenytársaknak is gyakran az arcukra fagy a mosoly, amikor szembesülnek velük. Miért vesznek egyre többen ilyen telefont? Melyek a legjobb kínai telefonok, és mire kell figyelni az "LTE" kapcsán? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-note-11-pro-hu-overview.jpg

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128 GB az Alza új budapesti bemutatótermében mindössze 88 888 Ft-ért

Vásárold meg a Redmi Note 11 Pro okostelefont 88 888 forintos akciós áron az új budapesti Alza bemutatóterem megnyitása alkalmából. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-12-levny-telefon-5-nahled.jpg

Hasonlít az iPhone-ra. A Xiaomi Redmi 12 a kinézetével, funkcióival és árával próbál lenyűgözni

A Xiaomi Redmi 12 nem elírás, hanem egy újabb olcsó telefon a kínai gyártótól. Az "iPhone" dizájnra, a meglehetősen tisztességes felszereltség és az alacsony ár kombinációjára támaszkodik. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-12-pro-5g-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G (TESZT): nagyszerű kijelző és szolid teljesítmény, kevés kivetnivaló

A Xiaomi a középkategóriás telefonok gyártásának mestere. Minden évben több ilyen készüléket is a világpiacra dob. Az idei év középkategóriás telefonja a Xiaomi Redmi Note 12 Pro. Hogyan teljesített a teszt során? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x5-pro-5g-nahled.jpg

Poco X5 Pro 5G (TESZT): egy jól összerakott telefon, de semmi meglepetés

A Poco X5 Pro 5G első pillantásra lenyűgöz a dizájnjával, emellett viszonylag finomhangolt paramétereket kínál elfogadható áron. A telefon minden szempontból egy klasszikus középkategóriás. De hogyan teljesít a gyakorlatban? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13-lite-recenze.jpg

Xiaomi 13 Lite (TESZT): nem hibátlan, de jó ár/teljesítmény aránnyal rendelkezik

A Xiaomi 13 Lite a kínai gyártó új telefonsorozatának alapmodellje, amelyet mi is kézhez kaptunk és alaposan le is teszteltük. Milyen lett a kialakítása és hogyan működik az újdonság a teljesítmény szempontjából? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13-pro-recenze-test.jpg

Xiaomi 13 Pro (TESZT): egy nagyszerű zászlóshajó, amely nem szégyelli az árát

A Xiaomi 13 Pro szokatlanul magas árcédulával lépett a piacra. Másrészt viszont elég sokat kínál. Mi vonzott minket az új telefonban és mi nem? Bemutatónkból megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-note-12-12.jpg

Megérkeztek a Redmi Note 12 telefonok. A csúcsmodell 200 MP-es kamerával rendelkezik

Hivatalosan is bemutatásra került a Redmi Note 12 sorozat okostelefon termékcsalád. Akár 200 MP-es kamerával és izgalmas árcédulával kecsegtetnek. Azonban a többi tulajdonságuk sem tűnik rossznak. Mi mindent tudnak, mikor lesznek kaphatók és mennyi az annyi? Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ