Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Telefon tartozékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Telefon kiegészítők szükség szerint vásárolhatók a készülékhez. A telefon tartozékok plusz funkcionalitással látják el, vagy védik a telefonunkat, de növelhetik a felhasználói élményt is. Segítünk eldönteni, hogy melyik telefon kiegészítő a legalkalmasabb az egyes tevékenységekhez.

Tovább

A telefonos kiegészítők vásárlásánál ügyelj a kompatibilitásra

A telefon kiegészítők termékcsoport igen átfogó, amely hasznos és érdekes termékek sokaságát kínálja. Számos kategória közül választhatunk, a töltőktől kezdve a stabilizátorokon át a kontrollerekig. Bármit is keresel, vásárlás előtt mindig győződj meg arról, hogy a telefon tartozék teljes mértékben kompatibilis a mobiloddal.

Előfordulhat, hogy a nem eredeti telefon tartozékok nem fognak működni

A telefonos kiegészítők ára a mobilkészülék típusától és márkájától függően néhány ezer és több tízezer forint között mozog. Manapság néhány kattintással bármilyen, jelentősen olcsóbb ázsiai telefon kiegészítő rendelhető. Előfordulhat azonban, hogy a nem eredeti telefon kiegészítők nem működnek megfelelően. Vegyünk egy tipikus példát: a nem eredeti töltő sokkal lassabban, vagy egyáltalán nem tölti fel a telefont. Legrosszabb esetben a mobiltelefon rövidzárlatos lehet és tönkremehet.

i

AlzaPower telefon kiegészítők

Az AlzaPower mobiltelefon tartozékok nagy teljesítményű, megbízható és kedvező árú termékek. A tartótól kezdve a töltőkön át a kábelekig, power bankokig és hangszórókig mindent megtalálsz köztük. Először mindig győződj meg arról, hogy a telefon kiegészítő kompatibilis a telefonoddal. Szeretnél jó áron, megbízható mobiltelefon kiegészítőket vásárolni? Akkor jó helyen jársz.

Praktikus telefonos kiegészítők nem csak munkához

A mobiltelefon szinte minden foglalkozás alapvető eszköze. A megfelelő mobil tartozékok növelik a készülék funkcionalitását és megkönnyítik a munkát. Okos és praktikus telefon kiegészítők, amelyeket nem csak munkaidőben fogsz értékelni.

A készülék védelmét szolgáló telefon kiegészítők, telefontokok és hátlapok

A telefontokok és hátlapok elsősorban védő funkciót látnak el. Védenek a mechanikai sérülések ellen, és elnyelik az esetleges ütéseket. Népszerű telefonos kiegészítők a flip tokok és a hátlapok. Az esztétikai szempont is fontos. Választhatsz anyag, szín, design és márka szerint. A toknak kompatibilisnek kell lennie a mobileszköz típusával.

A mobiltelefon tartozékok között található bőr telefon tokok elegáns megjelenést kölcsönöznek a telefonodnak.

Üvegfólia, a kijelző védő telefon tartozék

Az üvegfólia kötelező telefon kiegészítő azon munkavállalók számára, akik olyan terepen vagy munkakörnyezetben dolgoznak, ahol fokozottan fennáll a mobileszköz leejtésének és sérülésének veszélye. Az üvegfólia sokkal tartósabb, mint a védőfólia. Megakadályozza, hogy a kijelző eltörjön vagy megkarcolódjon. De ez a telefon kiegészítő a hétköznapi felhasználók számára is nagyszerű.

Telefonos kiegészítő mindenkinek, a kijelzővédő fólia

A kijelzővédő megvédi a mobilkészülék kijelzőjét a mechanikai sérülésektől, szennyeződésektől és portól. Elegendő védelmet nyújt az átlagfelhasználók számára, és szinte minden telefontípushoz létezik megfelelő telefon kiegészítő.

Ne feledd, hogy az üvegfólia mindig magasabb fokú védelmet nyújt, mint a kijelzővédő fólia, hiszen leesés esetén megvédheti a töréstől.

Alapvető telefon tartozék, a töltő

A telefon töltő az alapvető mobil kiegészítők közé tartozik, amelyet a mobiltelefon csomagolása is tartalmaz. De nem kell ragaszkodnod a szabványos töltőhöz. Az irodába beszerezhetsz egy modern vezeték nélküli töltőt vagy töltőállványt, amely egyszerre tölti a fülhallgatót és az órát. Egy autós töltő vagy napelemes modell is nagyon praktikus telefon kiegészítő lehet.

  • Az USB-C szimmetrikus csatlakozótípus. Tehát mindkét oldalról csatlakoztatva működik.
  • A MicroUSB többnyire régebbi, Android operációs rendszerrel rendelkező telefonokon vagy tableteken található.
  • A Lightning csatlakozó egyes Apple eszközök (iPhone, iPad és mások) tápellátására szolgál.
  • A vezeték nélküli töltők elektromágneses indukcióval biztosítják az energiaátvitelt. Ezek a telefonos kiegészítők szinte mindent megoldanak vezeték nélkül is.

Memóriakártya, telefon kiegészítő a tárhely növelésére

A memóriakártya ideális telefon tartozék a telefon memóriakapacitásának hatékony bővítésére. Gyakran készítesz fényképeket, vagy számos alkalmazást töltesz le és használsz aktívan? Ebben az esetben a telefon memóriája nagyon gyorsan megtelik. Viszont egy külső memóriakártya elég nagy tárhelyet biztosít.

  • A MicroSDHC kártyák 4 és 64 GB közötti kapacitással rendelkeznek, és normál használatra alkalmasak.
  • A MicroSDXC kártyák 8-tól 400 GB-ig terjedő tárhelyet kínálnak. Általános és professzionális használatra egyaránt alkalmasak.

i

A telefonos kiegészítők kínálatában SIM kártyák is találhatók.

Az OTG pendrive telefon kiegészítő az adatátvitelben segít

Az OTG pendrive (on-the-go) különösen azok számára hasznos telefon kiegészítő, akiknek gyorsan, egyszerűen és hatékonyan kell adatokat átvinniük a mobilról a számítógépre és fordítva. A gyors adatátvitel megkönnyíti a munkát és a szórakozást.

Érintőceruzák, telefonos kiegészítők nem csak tervezőknek

Az érintőceruzák a kialakításukban és az alkalmazott technológiában különböznek. A kiválasztás során figyelni kell a készülékkel való kompatibilitásra, valamint a tevékenységtől (felhasználási céltól) függően a hegy szélességére is. Az érintőceruza ideális telefon tartozék építészek, tervezők, mérnök- és művészhallgatók, valamint számos más kreatív és adminisztratív foglalkozás számára.


Telefon kiegészítők autóba és kerékpárra

Az autóba és kerékpárra tervezett telefonos kiegészítők között olyan intelligens és praktikus tartozékok találhatók, amelyek lehetővé teszik a mobiltelefon biztonságos kezelését, vezérlését és figyelemmel kísérését vezetés közben.

Telefon tartók, telefon kiegészítők úton levőknek

A telefon tartók két nagy csoportra oszthatók a közlekedési eszköz szerint:

  • Az autós mobiltelefon tartó a szélvédőre, a műszerfalra vagy például az autó szellőzőnyílásába helyezhető. A készülék kényelmes vezérlése mellett arról is gondoskodnak ezek a telefon kiegészítők, hogy mindig szem előtt legyen az okostelefonod.
  • A biciklis telefontartó a kormányra rögzíthető, és a telefon biztonságos használatát biztosítja kerékpározás közben, így a telefon könnyen kezelhető. Különösen a navigáció használata során értékelni fogod, hogy bármikor rá tudsz nézni a telefonra.

Az autós töltő telefon tartozék nem engedi, hogy lemerüljön a mobilod

Az autós töltő biztosítja a mobiltelefon akkumulátorának folyamatos áramellátását. A töltők vezetés közben is folyamatosan töltik a telefont, és egyes típusok a gyorstöltést is támogatják.

Kihangosító, a biztonságos közlekedést szem előtt tartó telefon tartozékok egyike

A kihangosító biztonságos híváskezelést kínál vezetés közben. Egyszerűen csatlakoztasd a telefonodhoz Bluetooth segítségével. Természetesen a vezeték nélküli kihangosítót nem csak az autóban lehet használni, ezek a telefon tartozékok mindennapi használatra otthon vagy az irodában is alkalmasak.

i

Szoktad használni a mobilt az autóban? A telefon kiegészítők megmenthetik az életedet

A mobiltelefon használata és kezelése az autóban minden hatodik közúti baleset oka. Vezetés közben fel szoktad venni a telefont? Az olyan telefonos kiegészítők, mint a kihangosító és a telefon tartó lehetővé teszik, hogy vezetés közben biztonságosan és jogszerűen telefonálhass.

Telefon kiegészítők különleges alkalmakra

Szeretnéd örökre megőrizni a nyaralások vagy hétvégi családi kirándulások szép emlékeit? A megfelelő telefon kiegészítő segítségével teljesen új perspektívából örökítheted meg a felejthetetlen pillanatokat. Fényképezz úgy, mint egy profi a szárazföldön és a víz alatt is. Melyik telefon kiegészítők lehetnek még hasznosak az utazásaid során?

Telefon tartozék vízimádóknak, vízálló telefon tok

A vízálló telefon tok biztosítja, hogy a mobilod mindig szárazon maradjon, így gondtalanul élvezheted a nyaralást a vízparton, és nagyszerű képeket készíthetsz a víz alatt.

Powerbank telefon kiegészítő a mobil üzemidejének meghosszabbításához

A powerbank az elektronikai eszközök (elsősorban okostelefonok, tabletek vagy laptopok) praktikus töltésére szolgál. Vannak ún. napelemes power bankok, amelyek a napenergiából nyert árammal táplálják a készülékeket.

Stabilizátorok, telefon kiegészítők fotósoknak

A stabilizátor lehetővé teszi, hogy minden helyzetben tökéletes képet készíts. Telefon tartozékok széles választékából választhatsz. A telefon kiegészítők kínálatában szerepelnek a világszerte népszerű szelfibotok is, amelyek számos okos funkcióval rendelkeznek.

Az objektívek olyan telefon tartozékok, amelyek magasabb szintre emelik a fényképezés élményét

Az objektív kivételes minőségben örökíti meg az összes értékes pillanatot. Az objektív segítségével többszörösére növelhetjük a távolságot, ahonnan rá tudunk zoomolni a lefényképezni kívánt témára. Csak csatlakoztasd a telefonhoz.


Telefon kiegészítők kikapcsolódáshoz

A mobil egy többfunkciós eszköz. A telefonos kiegészítők manapság már nem korlátozódnak a töltőkre, tokokra és akkumulátorokra. A mobiltelefon nagy teljesítményű számítógép, amely egyszerre több eszközként is működhet. A megfelelő telefon tartozékok segítségével a szórakozás végtelen forrásává válik.

A telefon tartozékok között található hangszórók mindig jó hangulatot teremtenek

A hangszórók nagyon népszerű telefon kiegészítők. Legnagyobb előnyük a hordozhatóság és a kompakt méret. A legelterjedtebb és legkényelmesebb megoldás a Bluetooth-on keresztüli telefon kiegészítő csatlakozás. A hangszóró kiválasztásakor a hangminőséget kell figyelembe venni. Ez a paraméterektől, valamint a hangszórók és a mélysugárzók számától függ.

Kontroller telefonos kiegészítők a maximális játékélményért

A mobil kontroller olyan gamer telefon kiegészítő, amelyet egyetlen lelkes játékosnak sem szabad kihagynia. A telefon kontroller segítségével konzolos játékélményt élvezhetsz. A telefon kiegészítő választása során vedd figyelembe az okostelefon típusát, szélességét és a modellt.

A mobil VR szemüveg telefon kiegészítő bárhová elvisz

A telefon VR szemüveg segítségével olyan világokban merülhetsz el, amelyekről eddig csak álmodtál. Hogyan működik mindez? Nagyon egyszerű - csak csatlakoztasd a telefont a szemüveghez, és kész. Míg a professzionális VR szemüvegek egy speciális kijelzővel rendelkeznek, a telefon tartozékok esetében ezt a funkciót közvetlenül az okostelefonod kezeli.

Mikrofonok, mint telefon tartozékok

A mikrofonok már nem csak a profik felszereltségét gazdagíthatják. Kiváló minőségű telefon kiegészítő mikrofont szerezhetsz be a mobilodhoz, amellyel videókat rögzíthetsz és streamelhetsz, vagy játékhoz használhatod.

Még egy alapvető telefon kiegészítő, a fülhallgató

A fülhallgató alap telefon kiegészítő, ahogy például a töltő is. Zavartalan zenehallgatáshoz és filmnézéshez elengedhetetlen. A modern vezeték nélküli fülhallgató nagyon praktikus megoldás.


További hasznos telefonos kiegészítők és menő mobiltelefon tartozékok

A mobiltelefon kiegészítők, mint például a kábelek és akkumulátorok a nélkülözhetetlen telefon tartozékok kategóriájába tartoznak, amelyek nélkül a készülék nem működik. A telefonos kiegészítők kínálatában manapság azonban számos olyan okos eszköz is szerepel, amely nem feltétlenül szükséges, de nagyban megkönnyítheti az életedet.

i

Az okos nyomkövető telefon tartozék segítségével könnyebben megtalálod a dolgaidat

Az okos nyomkövető igazán praktikus telefon kiegészítő. Sok időt megtakaríthat neked, amit egyébként a dolgaid keresgélésével töltenél. Csatlakoztasd a telefonhoz, így mindig látni fogod, hol van a kulcsod, pénztárcád vagy éppen a kiscicád.

A sterilizáló telefon tartozék védi az egészségedet

A telefon sterilizáló olyan modern telefon kiegészítő, amely szakszerűen és biztonságosan fertőtleníti a mobiltelefont. A fertőtlenítés életünk természetes részévé vált. A telefon gyakori tisztítása és fertőtlenítése közönséges tisztítószerekkel károsíthatja azt. A sterilizáló telefonos kiegészítők a te egészségedet és a mobil eszközt is védik.

Érzékeny adatokat tárolsz a telefonodon? Ezen keresztül vásárolsz, és használod az online banki szolgáltatásokat? Ebben az esetben egy eredeti vírusirtó program telepítése erősen ajánlott.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
17 730 termék
Ledger Nano S Plus Matte Black Crypto Hardware Wallet - Hardver pénztárca
Típusok
4,7 44×
Ledger Nano S Plus Matte Black Crypto Hardware Wallet
Hardver pénztárca - titkosítás, egyszerű használat Windows, OS X, Linux operációs rendszerekkel vagy okostelefonon (iOS, Android), CC EAL5+ tanúsítvány, DeFi és NFT kezelés, számos pénznem támogatása, USB-C, egyszerű használat
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TREZBIT8h
4,8 1385×
Xbox Wireless Controller Carbon Black
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, iOS, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, fekete kivitel
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001SC1
4,8 1385×
Xbox Wireless Controller Pulse Red
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, piros kivitel
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001SC4
4,8
Xiaomi Pocket Edition Pro 33W, 10000mAh (Ivory)
Power bank 10000 mAh - teljes teljesítmény 22,5 W, 2 kimenet: 1× USB-A, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 3 A, max. kimeneti feszültség 5 V, USB-C bemenet, tömege 237 g
Leárazás -7 %
9 890 Ft 10 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIpow03
4,6 531×
AlzaPower Parade 30000 mAh Power Delivery (20 W) - fekete
Power bank - QC 3.0 + PD 3.0 gyorstöltés támogatással, teljesítmény akár 20 W (9 V/2,2 A) - kimenet / 20 W (9 V/2,2 A) - bemenet, 6-szoros biztonsági védelem, Smart IC technológia, a csatlakoztatott eszközök automatikus felismerése, optimális energiaelosztás, akár 3 eszköz egyidejű töltése, Li-polimer akkumulátor 30.000 mAh kapacitással, digitális kijelző az akkumulátor állapotáról, feltöltési idő 12 óra, mellékelt USB-C kábel
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
24 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPB240
AlzaPower A100 Fast Charge 20W fekete - Töltő adapter
Típusok
4,2 1061×
AlzaPower A100 Fast Charge 20W fekete
Töltő adapter - univerzális, 1x USB-A, 1x USB-C, teljesítmény 20W, a QC3.0 gyors töltés támogatásával, Power Delivery 3.0, 4Safe - védelem rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés ellen, Smart IC - a csatlakoztatott eszközök automatikus észlelése és optimális teljesítményleadás, mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és más hasonló eszközökhöz, kábel nélkül a csomagolásban
Szuper ár
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0204
4,8 33×
Viking Topdon TCView TC001 hőkamera
Hőkamera - okostelefonhoz, Android kompatibilis, csatlakozók: USB-C
106 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGk1
AlzaPower A101 Fast Charge 20W fehér - Töltő adapter
Típusok
4,7 89×
AlzaPower A101 Fast Charge 20W fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W (1× USB-C akár 20 W, 1× USB-A akár 18 W), USB Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol, Huawei Super Charger Protocol, Apple 2.4 és Battery Charging 1.2 technológia, 4Safe - rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem,, hőmérséklet szabályozás, Smart IC - csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális energiaelosztás, iPhone eszközökhöz
Szuper ár
4 400 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY020400b
5,0 126×
SanDisk microSDXC 128 GB Extreme + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 190 MB/s, írási sebesség akár 90 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
11 650 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a2a2
4,2 64×
Baseus Tungsten Gold Fast Charging Data Cable Type-C to Lightning PD 20W 2m Black
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning, egyenes végződés
3 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BASEn2
4,0 10×
Apple 240W USB-C Charge Cable - 2m
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel, árnyékolt kábel, gyors töltés támogatás, egyenes végződés
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA070b3
4,4 355×
AlzaPower Holder ACS100 fekete
Telefontartó - mechanikus, műszerfalra és üvegre szerelhető, egy kézzel állítható, 4-6,3" képátlójú mobiltelefonok számára
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPH0640
4,9 17×
Anker 737 GaNPrime 140W PD 24K Power Bank
Power bank 24000 mAh - teljes teljesítmény 140 W, 3 kimenet: 1× USB-A, 2× USB-C, max. kimeneti áramerősség 5 A, max. kimeneti feszültség 28 V, gyorstöltés típusa USB Power Delivery, kijelző, USB-C bemenet, tömege 635 g
70 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker22_29
4,6 20×
Baseus Digital Display PPS Dual Quick Car Charger 65 W Light Ochre
Autós töltő - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 65 W (1× USB-C akár 65 W, 1× USB-A akár 30 W), túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, töltésjelzés, iPhone eszközökhöz
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BASEac4
4,8 320×
Kingston Canvas Go! Plus microSDXC 256GB + SD adapter
Memóriakártya 256 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 170 MB/s, írási sebesség akár 90 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
13 770 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU007s8j94a3
4,6 303×
SanDisk Ultra Dual GO 256GB USB-C
Pendrive 256 GB - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A és USB-C csatlakozó, írási sebesség akár 150 MB/s, olvasási sebesség akár 150 MB/s, AES-128 szoftveres titkosítás, OTG, kulcstartó, anyaga műanyag, mérete 12,1 × 44,4 × 8,6 mm (Ma×Sz×H)
Szuper ár
13 010 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU051b5d
4,7 58×
SanDisk iXpand Flash Drive Go 128 GB
Pendrive 128 GB - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A és Lightning csatlakozó, AES-128 szoftveres titkosítás, OTG, kulcstartó, anyaga fém, mérete 12 × 12,5 × 53 mm (Ma×Sz×H)
Szuper ár
18 520 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU050z3d
AlzaPower Station Hades 1484 Wh - Töltőállomás
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 33×
AlzaPower Station Hades 1484 Wh
Töltőállomás - 1484 Wh kapacitással, akkumulátor típusa: LiFePo4, kimenetek: 4× 230 V-os aljzat, 12 V-os aljzat, 4× USB-A (QC 18 W), 2× USB-C (PD 100 W) és 12 V DC, bemenetek: 230 V, DC5521 és XT-60 napelemhez, max. teljesítmény: 1800 W, csúcsteljesítmény: 2400 W, UPS-ként használva a tényleges kimeneti teljesítmény 1800 VA, napelemes töltés, LCD kijelző, túlfeszültség-védelem, túlmelegedés elleni védelem, praktikus fogantyú, töltőkábelek a csomagban (2x aljzatba, 1x autóba és 1x napelemhez)
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
453 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWPS206
4,4 73×
FIXED MagZen 2 10000mAh, vezeték nélküli töltés és MagSafe támogatás, fekete
Power bank 10000 mAh - teljes teljesítmény 20 W, 1 kimenet:, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 2,22 A, max. kimeneti feszültség 12 V, LED állapotjelző, vezeték nélküli töltés, MagSafe, USB-C bemenet, tömege 219 g
18 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXD095c24
4,9 157×
Samsung USB-C töltőfej - 45W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 45 W, a csomag része 1,8m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, iPhone eszközökhöz
17 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f11
5,0
DJI RS 3 Mini
Stabilizátor - fényképezőgépekhez, teherbírása: 2000 g, rögzítés típusa: 1/4"-os csavar, Bluetooth, USB-C, érintőképernyő és tripod állvány, panoráma mód, time lapse mód és 360°-os mód
161 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUCVI550a85
4,8 157×
SanDisk microSDXC 64 GB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 64 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 90 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
Szuper ár
8 880 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a5a1
4,8 30×
Lenovo 68W USB-C Wall Charger
Hálózati tápegység 68 W - bemeneti feszültség 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, kábel hossza 1,5 m, csatlakozó típusa USB-C, tömege 89,9 g
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT450k6b6
4,4 13×
Apple iPhone 15 MagSafe fekete szilikon tok
Telefon tok - Apple iPhone 15 tok, anyaga szilikon, puha, MagSafe, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA071a109

Telefon tartozékok

Telefon tartozékok

A Telefon tartozékok kategóriában összesen 17730 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó telefon tartozékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább telefon tartozékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb telefon tartozékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: telefon tartozékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ