MONSTER Elements Wireless Rose Gold Over Ear

Termékkatalógus
MONSTER Elements Wireless Rose Gold Over Ear
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Headset, vezeték nélküli, összecsukható, Bluetooth, vezérlés a fejpánton, a kagyló memóriahabból készült, alkalmas a DJ-k számára, zenehallgatás akár 24 órán át, az akkumulátor állapotát LED jelzi, három csatlakozási lehetőség - vezeték nélküli, audio kábel vagy USB Direct Digital audio
Kód:  MON312a Termékszám:  137051-00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MONSTER Elements Wireless Rose Gold Over Ear Megszűnt

MONSTER Elements Wireless Rose Gold Over Ear

Mondj búcsút a zavaró kábeleknek és hallgasd a kedvenc zenéidet ezzel a prémium kategóriás vezeték nélküli Monster fejhallgatóval. Azonnal érezni fogod, hogy mi a különbség az egyszerű zenehallgatás és a tökéletes zenei hangélmény között. Ezzel a fejhallgatóval sokkal magasabb szintű zenei hangvisszaadást tapasztalsz majd. Fejhallgató emellett Bluetooth technológiával készült, így vezeték nélkül is használható. A kiváló minőségű kidolgozás tökéletes összhangban van az összecsukható szerkezettel és a forgatható, Dyje stílusú fülpárnákkal. Emellett kivételesen hosszú az akkumulátor élettartama, akár 24 órán keresztül is működőképes.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes design és kivitelezés
  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • Modern technológia Bluetooth
  • Memóriahabos fülpárnák
  • Akkumulátor állapotjelző
  • Érintővezérlés
  • Három csatlakozási mód (vezeték nélküli, analóg kábel vagy USB porton keresztül)
  • Hosszú akkumulátor-élettartam akár 24 órányi zenehallgatás vagy akár 30 óra beszélgetési idő

Luxus design

Gyártó elérni ezzel a modellel teljes csoda, ha az ötlet abszolút kényelmet a felhasználó számára, húzta ez a modell tökéletes. Igazán nagy kagyló van szerelve egy nagyon kényelmes memória hab és fitt annyira kényelmes akár hosszú ideig tartó használat esetén. Komfortérzetének a növelése is fel van szerelve hab része a felső híd.

A gyártó szinte csodát tett ezzel a modellel és elérte azt a célját, hogy abszolút kényelmes, teljesen felhasználóbarát fejhallgatót hozzon létre. A kivételesen nagy fülkagylók nagyon kényelmes memóriahabot kaptak, így hosszú időn keresztül kényelmesek. A még nagyobb kényelem érdekében pedig a fejhab is memóriahabos borítást kapott.

Válaszd ki a saját hallgatási módszered

A fejhallgató vezeték nélkül is használható, ebben az esetben a kiváló minőségű beépített akkumulátor hosszú üzemideje hasznos lesz számodra. A készülék emellett használható analóg kábellel és USB porton keresztül is. Bármelyik módot is válaszd, minden kábel megtalálható a csomagban és kicsomagolás után azonnal használhatók. Ezen kívül két hangprofil is beállítható – normál vagy klub mód. A fejhallgatót egy praktikus tokkal szállítjuk.

A csomag tartalma

  • Monster Elements fejhallgató
  • Puha tok
  • 1.8 "audio jack gabalyodásmentes kábel és 1/4"-os adapter
  • Digitális Micro USB kábel, Micro USB közvetlen digitális audió hanghoz
  • Micro USB adapter a teljes méretű USB csatlakozón való töltéshez
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MONSTER Elements Wireless Rose Gold Over Ear Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER Elements Wireless Rose Gold Over Ear. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONSTER Elements Wireless Rose Gold Over Ear. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER Elements Wireless Rose Gold Over Ear. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER Elements Wireless Rose Gold Over Ear.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ