30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Morphy Richards 48899 Wok

Termékkatalógus
Morphy Richards 48899 Wok
5 1 értékelés
Elektromos serpenyő 1800W, 4,5 L kapacitás, az 5-hőmérséklet, tapadásmentes felület, rozsdamentes acél
Kód:  MOREW001 Termékszám:  48899

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Morphy Richards 48899 Wok

Égés sauteing, Paella, flambírozott

Villanytűzhely Morphy Richards Skillet segít megérteni azt a gyakorlatot, egészséges sütés és előkészítése különböző ételek a kis- és közepes méretű emberek száma. Szükség lehet nem csak a perzselő hús, zöldség, rizs, tészta vagy burgonya, hanem a felkészülés omlettet, palacsinta és különböző sütemények. Ideális sautéing és sütéshez, valamint stews típusú paella ételeket. Tömör rozsdamentes acél nonstick felület biztosítja egyenletes hőeloszlás rendszeres kimagasló eredmények kevés zsírt és könnyen tisztítható. Edzett üveg fedél nyílás lehetővé teszi az állandó pálya és termosztát változó a levehető kábelt, akkor válassza ki a kívánt hőmérsékletet.

legfontosabb jellemzői

  • Anélkül, önálló tűzhely
  • 1800 Watt, Kapacitás 4,5 liter
  • Levehető termosztát folyamatos hőmérséklet-szabályozás
  • Masszív rozsdamentes acél test biztosítja a tartósságot
  • A tapadásmentes felület biztosítja az egyenletes feldolgozás
  • Az átlátszó fedél vastag edzett üveg, lyukas

-------------------------------------------------- ------

Sautéing egy olyan módszer, ételt, amely egy kis mennyiségű olajat vagy zsírt a medence viszonylag magas hőmérsékleten. Az összetevők általában darabokra vágjuk, vagy vékony szeletekre amelyek megkönnyítik a gyors előkészítése. Az étel a pirított miközben a textúra, a nedvességet és az íz. 

Paella egy tipikus spanyol étel a rizs, mint a rizottó vagy curry. Elkészítésekor paella a legfontosabb összetevője a rizs neomývá keményítő főzés közben, mert a szükséges koncentrációt. Paella soha nem lehet éles vagy csípős.

Flaming abban rejlik, hogy egy kis mennyiségű alkohol, ami ömlik a tartalmát a serpenyő ezután izzított, és lehetővé tette, hogy éget, amíg az alkohol égések és Flaming élelmiszerek továbbra is csak egy összehajtott állapota, amelyben bármely többlet zsír már égett és fogyasztott láng.

Paraméterek

Űrtartalom
4,5 l Kész!
Teljesítményfelvétel
1 800 W Kész!
Űrtartalom
4,5 l Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
4,5 l Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 800 W Kész!
Űrtartalom
4,5 l Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Morphy Richards 48899 Wok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Morphy Richards Wok 48899 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Morphy Richards Wok 48899. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Morphy Richards 48899 Wok. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Morphy Richards 48899 Wok.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ