AD květen univerzal Effaclar

Morphy Richards

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Morphy Richards logo

Kis háztartási gépek Angliából

 1936-ban járunk, Donal Morphy és Charles Richards felfedezik a háztartási kisgépek piacában rejlő lehetőségeket, és megalapítják a Morphy Richards márkát. Olyan megfizethető termékeket, visznek a brit otthonokba, mint pl. a vasaló, amelyek akkoriban csak a felső tízezer számára voltak elérhetőek. Ekkor még fogalmuk sem volt arról, hogy a Morphy Richards milyen népszerű lesz a szigetországban.

Mára Angliában minden második háztartásban használnak Morphy Richards termékeket, ami kétségtelenül a minőségükről tanúskodik. A Morphy Richards portfóliója különösen erős a reggeliző szettek, vasalók és ételkészítő termékek terén, de a takarító segédeszközök sorában is igen népszerűnek bizonyul. Termékeik mindig igyekeznek a korábbinál előrébb járni, praktikusságukkal meglepni és dizájnjukkal lenyűgözni.

Morphy Richards reggeliző készlet

Morphy Richards reggeliző szettek

A Morphy Richards reggeliző szettekkel és a Morphy Richards vízforralókkal kombinálva a reggeli mindig stílusos és tökéletes lesz épp úgy, ahogy az angolok szeretik. Akár a retro, akár a modern stílus híve vagy, a Morphy Richards kenyérpirítókkal mindig nagyszerű és ízletes lesz a reggelid. Több termékcsaládból és számos színből választhatsz.

Főzés

A Morphy Richards ételkészítő termékeivel mindig kéznél lesz a megfelelő segítő. Legyen szó mixerekről, edényekről vagy akár egy sütőről, ezek a termékek mindig megadják a szükséges magabiztosságot a főzéshez és a jól bevált új finomságok elkészítéséhez.

Morphy Richards mixerek
Morphy Richards vasalók

Morphy Richards vasalók

A vasalás nem tartozik a legnépszerűbb tevékenységek közé, de a Morphy Richards vasalókkal könnyű. Az erőteljes gőzfúvásnak, az antisztatikus vasalófelületnek és a vízkapacitásnak köszönhetően hamarabb kivasalod a ruhákat, mint ahogy megunnád a vasalást.

A prémium termékek újradefiniálása

A Redefine sorozat a Morphy Richards technológiailag legfejlettebb termékcsaládja. Dizájnját többszörösen díjazták, többek között a Red Dot Award és az IF Design Award díjjal. A Redefine sorozatban használt technológia és anyagok teljes elégedettséget garantálnak a legigényesebb vásárlók számára is. Ez az igazi luxus.

Redefine Morphy Richards konyhai készlet
2 termék
Morphy Richards 10in1 MULTICOOKER 562000
Multifunkciós főzőedény - 700 W teljesítmény, 1,2 l-es űrtartalom, mosogatógépben mosható
174 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MORHM001
Morphy Richards Skillet 48898
Elektromos serpenyő - 1500 W teljesítmény, 3,5 l-es űrtartalom, anyaga rozsdamentes acél, hőmérséklet szabályozás
49 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MOREP001

Morphy Richards

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ