Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Morphy Richards Turbo Steam Azure

Termékkatalógus
Morphy Richards Turbo Steam Azure
Vasaló - gőzölős, 2400W, 400 ml tartály, gőzlövet 170 g, folyamatos gőz 50g ionizációs vasalótalp a statikus elektromosság ellen, csepegés elleni "no-drip" rendszer, függőleges gőzoszlop, változó gőz kimenet, anti-scale rendszerrel a vízkő ellen, automatikus kikapcsolás
Kód:  SPTsc1900 Termékszám:  MR-303111

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Morphy Richards Turbo Steam Azure

Tele van a ruháskosarad rémálmaid gyűrött ruháival? Egyesítsd erőidet a Morphy Richards új Turbo Steam Azure vasalójával és semmelyik ránc nem állhatja utadat. A vasaló olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a tökéletes eredmény elérését gyorsan és könnyedén. A gőzölés és a az állandó gőzölés funkciókkal hatásos fegyver lesz a kezedben a ráncos ruhaneműk ellen. Az ionizációs vasalótalp csökkenti a statikus elektromosságot, amely előfordulhat vasalás közben és amelynek következtében nemcsak bonyolódik a vasalás folyamata, de a ruházati termék viselése is nehezebbé válik. A vasaló hosszú élettartamát garantálja a vízkőtlenítő rendszer, amely megakadályozza a vízkő képződését. 

Legfontosabb jellemzők

  • Ionizációs kerámia vasalótalp
  • Anti-scale rendszer megakadályozza a vízkő képződését
  • No-drip rendszer a csepegés ellen
  • Vízpermet, amely segít a leginkább összegyűrt ruhadaraboknál
  • Ergonomikus fogantyú a kényelmes vasaláshoz
  • Függőleges gőzölési mód
  • Víztartály térfogata 400 ml

Háromzónás technológia

A kerámia vasalótalp három zónával van felszerelve, amelyek minden gyűrött ruhát képeses kezelni. Az első zónában a vasaló hegyén 170 grammnyi erős gőzlövet jön. A gőz mennyisége elegendő ahhoz, hogy a legmakacsabb ráncokat is eltávolítsa a ruhából. Mindeközben állandó gőzt is bocsát ki, amely a ruhákat könnyebbé és finomabbá varázsolja. A vasalótalp alsó részén nincs semmilyen gőz kibocsátás, így a ruhaneműk megszabadulhatnak a felesleges nedvességtől és tovább bírják gyűrődés nélkül.

Anti-scale rendszer a vízkőlerakódás ellen

A vízkőlerakódás az egyik legfontosabb befolyásoló tényező a vasaló élettartamának tekintetében. A Morphy Richards Turbo Steam vasaló hatékony anti-scale rendszerrel rendelkezik, amelynek belső szűrői, megtisztítják a vizet és megakadályozzák a vízkő képződését. A self-clean rendszernek köszönhetően tárolás közben sem alakul ki vízkő, ugyanis ez a technológia egyszerűen leszívja a vizet a tartályból. 

 

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
50 g/perc Kész!
Gőzlövet
170 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Morphy Richards Turbo Steam Azure Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Morphy Richards Turbo Steam Azure. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Morphy Richards Turbo Steam Azure. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Morphy Richards Turbo Dampf Azure. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Morphy Richards Turbo Dampf Azure.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ