Morphy Richards Turbo Steam Pro Black

Termékkatalógus
Morphy Richards Turbo Steam Pro Black
Vasaló - elektromos gőzölős, 2400 W, 400 ml-es víztartály, 200 grammos gőzlövet, 55 g/perc folyamatos gőzkibocsátás, ionizált vasalótalp a statikus elektromosság csökkentéséért, no-drip cseppzáró rendszer, függőleges gőzölés, variálható gőzkibocsátás, anti-scale vízkőmentesítő rendszer, automatikus kikapcsolás
Kód:  SPTsc1899 Termékszám:  MR-303106

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Morphy Richards Turbo Steam Pro Black

Rémálmai egyike a gyűrött ruhaneművel teli kosár látványa? Fogjon össze az új Morphy Richards Turbo Steam Black gőzölős vasalóval és mától kezdve már semmi sem állhat az útjába. A vasalót gazdagító funkciók segítségével a tökéletes eredmény könnyűszerrel és gyorsan elérhető. A folyamatos gőzkibocsátás és gőzlövet funkcióknak köszönhetően a vasaló formájában egy hatékony fegyverre teszt szert a makacs gyűrődésekkel szembeni harcában. Az ionizált vasalótalp csökkenti a vasalással is keletkező statikus elektromosságot, amely nem csupán a vasalást teheti kellemetlenné, de az öltözet viseletét is. Az Anti-Scale rendszer a vízkő lerakódás megakadályozásával garancia a hosszú élettartamra.

Legfontosabb jellemzők

  • Vasalási program kiválasztása a vezérlőpanel segítségével
  • Ionizált kerámia vasalótalp
  • Anti-scale rendszer a vízkőképződés megakadályozásáért
  • No-drip rendszer a csöpögésmentes használatért
  • Vízporlasztó a legmakacsabb gyűrődések eltüntetéséhez
  • Ergonomikus fogantyú a kényelmesebb vasalásért
  • Automatikus kikapcsolás
  • 400 ml-es víztartály

Három zónás technológia

A kerámia vasalótalp három zónával rendelkezik, amelyek minden gyűrődéssel elbánnak. Az első hullámmal egy 200 g teljesítményű gőzlövet érkezik a vasaló elülső részéből. Ezzel a gőzmennyiséggel a legmakacsabb gyűrődések is eltávolíthatók. Egyidejűleg ezzel a folyamatos gőzkibocsátás a ruha könnyebb és kíméletesebb vasalását teszi lehetővé. A vasalótalp alsó részén a gőzkibocsátás megszűnésével a ruhaanyag megszabadul a felesleges nedvességtől, amely az öltözet hosszabb gyűrődésmentes viseletét eredményezi.

Anti-scale rendszer a vízkőképződés ellen

A vasaló élettartamát leginkább befolyásoló faktorok egyike a vízkőképződés. A Morphy Richards Turbo Steam vasaló hatékony Anti-Scale rendszerrel rendelkezik, amely a belső szűrő révén megtisztítja a vizet így megelőzve a vízkőképződést. A vízkő lerakodást a Self-Clean funkcióval is hatékonyan mérsékelheti, amellyel a maradék víz egyszerűen eltávolítható a víztartályból.

 

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
55 g/perc Kész!
Gőzlövet
200 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Morphy Richards Turbo Steam Pro Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Morphy Richards Turbo Steam Pro Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Morphy Richards Turbo Steam Pre Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Morphy Richards Turbo Dampf Pro Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Morphy Richards Turbo Dampf Pro Black.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ