Termékkatalógus
Motorola Edge 50 Pro, teszt, bevezető

Motorola Edge 50 Pro (TESZT): egy tökéletes kijelzővel ellátott különlegesség, amely jól tud fotózni és gyorsan töltődik

Miért állnak elő a gyártók minden évben új generációs telefonokkal? Egyáltalán lehetséges ilyen rövid idő alatt folyamatosan fejlődni? A Motorola határozottan azon a véleményen van, hogy ez kifizetődő. Az új Motorola Edge 50 Pro a testvéreivel együtt kerül a piacra. Az egész termékcsalád magára irányította a figyelmet, mi pedig úgy döntöttünk, hogy a középső modellt tesszük próbára.Teszt

Szerző: Ondřej Chabr

Motorola Edge 50 Pro (TESZT) – TARTALOM

 1. Az új Motorola Edge 50 egészen egyedülálló. Bőrt vagy gyöngyházfényűt szeretnél?
 2. Finom panel szép görbével, villámgyors frissítési sebességgel és nagy fényerővel
 3. A rendszer nem mindig a legfürgébb, de a Motorola Edge 50 Pro nem izzad meg egykönnyen
 4. A Motorola Edge 50 Pro büszke lehet a fotóteljesítményére
 5. Ami a versenytársakat illeti, az egyik-másik hol ebben jobb, hol abban
 6. Motorola Edge 50 Pro mint egyedülálló telefon jól beállított paraméterekkel

Az új Motorola Edge 50 egészen egyedülálló. Bőrt vagy gyöngyházfényűt szeretnél?

A Motorola új okostelefonjainak triója közül minden felhasználó könnyen választhat. A gyártó az Edge 50 sorozatot egyértelműen fokozatos modellekként tervezte. Első ránézésre úgy tűnik, hogy a funkciókat és a megjelenést tekintve is nagyon ígéretes telefonokról van szó. Megjelenésükben különböznek egymástól, nem okoz gondot felismerni, hogy melyik melyik. Beszéljünk inkább a középső modellről, az Edge 50 Pro-ról.

Motorola Edge 50 Pro, teszt, előlap Motorola Edge 50 Pro, teszt, hátlap
Vékony telefon lekerekített élekkel. Ez a Motorola Edge 50 Pro.

Amikor kézhez kaptam a Motorola Edge 50 Pro készüléket, azonnal megtetszett a hosszúkás test, amelyet könnyen körülölelhetünk az ujjainkkal. Ez a modell 8,2 mm vastag és alig 190 grammot nyom, ami szintén nem rossz egy ekkora kijelzővel rendelkező telefon esetében. Az általam tesztelt változat siker aratott a fehér színével. A hátlap felülete gyöngyházfény árnyalatú, de erős fényben ne számíts a szivárványos árnyalatokra. Az egész sorozatnak van egy érdekesen megmunkált kameraszigete, ami nagyon természetes benyomást kelt. Olyan, mintha csak "odanőtt" volna.

Motorola Edge 50 Pro, teszt, felső él Motorola Edge 50 Pro, teszt, alsó él Motorola Edge 50 Pro, teszt, kamera
Míg a felső oldalon egy díszes Dolby Atmos címke található, addig alatta csúnya újrahasznosítási címkék vannak.

Az alapcsomagban egy felpattintható tokot is kapunk, amely tejfehér színű, és csak felülről és alulról veszi körül a Motorola Edge 50 Pro készüléket. Az alján a gravírozott feliratok vannak elrejtve. Nem néznek ki csúnyán, de nem is túl feltűnőek. Én csak később vettem észre őket. A kameramodul felhelyezett tokkal is ugyanolyan szembetűnő.

Az alumínium oldalak egyetlen része sem egyenes. Az előlapi kijelzőhöz hasonlóan a hátlap élei is lekerekítettek. A Dolby Atmos felirat a felső oldalon jelenik meg, a kevésbé mutatós alsó oldalt pedig már említettem. A modell a tesztelt gyöngyházfehér mellett matt fekete és lila vegán bőrben is kapható. Külön értékelem, hogy ezek a stílusos telefonok teljes IP68-as vízállósággal is rendelkeznek.

Motorola Edge 50 Pro, teszt, tokban
A tok a Motorola Edge 50 Pro alsó címkéit takarja. A készülék oldalait szabadon hagyja a gombok végett. Vonalai pontosan követik a kiálló fotómodult.

Finom panel szép görbével, villámgyors frissítési sebességgel és nagy fényerővel

Az új termékcsaládot egy tartós üveggel borított, hajlított pOLED kijelző fedi. A Motorola Edge 50 Pro nagy gondot fordított arra, hogy ez a terület a felhasználóknak tetsző legyen. Erős összbenyomást kelt. Ez a tetején és az alján tényleg nagyon vékony keretnek köszönhető. Az oldalakon a görbület meglehetősen hangsúlyos. A Motorola ezt ki is használja, az aktív képernyőszéleket funkcióval látja el. A görbületnek köszönhetően a világítás akkor is láthatóvá válik, ha a telefon kijelzővel lefelé van fordítva.

Motorola Edge 50 Pro, teszt, lekerekített kijelző Motorola Edge 50 Pro, teszt, tükröződés
Ahány ember, annyi ízlés. Nekem viszont tetszik a lekerekített kijelző. Fergeteges a finomság, a frissítési frekvencia és a fényerő tekintetében egyaránt.

A kijelzővel kapcsolatban nem sok hiányosság fedezhető fel. Tulajdonképpen a panel az egész tesztidőszak alatt egyszer sem adott okot arra, hogy bármi miatt is panaszkodjak. Talán csak a képernyő fényerejének lassabb automatikus felismerését tudnám felhozni, mint gyengeséget, azonban a fényereje még közvetlen napfényben is nagyon erős. A 6,7 hüvelykes kijelző nem a szokásos Full HD+ felbontásra támaszkodik, hanem a 2712×1220 pixeles felbontásnak köszönheti a finomságát. A képfrissítési frekvencia is nagyon gyors, bár a 144 Hz és a 120 Hz közti különbség alig észrevehető.

i

Samsung Galaxy A55 5G (TESZT): az A széria legjobbja. Nagyszerű kamera, kétnapos üzemidő, kiváló kijelző és még sok minden más

A rendszer nem mindig a legfürgébb, de a Motorola Edge 50 Pro nem izzad meg egykönnyen

Ha van valami, amit mindenképpen meg kell néznünk a teljes Motorola Edge 50 sorozaton, az a bennük rejlő processzor. Bár a Snapdragon chipek illeszkednek a modellekhez és azok árcédulájához, nyilván nagy hatással vannak a teljesítményre. Számolni kell azzal is, hogy az Android 14 komolyabb bővítmény nélkül kerül fel rájuk, így bizonyos esetekben előfordulhat némi akadozás.

Motorola Edge 50 Pro, teszt, processzor

Ami a Snapdragon 7 Gen 3 chipet illeti, az idő nagy részében úgy tűnt, hogy a Motorola Edge 50 Pro eltalálta a célt a döntéssel. A chip élénken fut, a Motorola néhány kivételtől eltekintve nem melegszik fel gyorstöltés közben sem, és a rendszer azonnal reagál a kérésekre. Tesztelési időm alatt csak a kamera alkalmazásban vettem észre nem túl villámgyors reagálást.

A normál, a nagylátószögű és a teleobjektív módok közötti váltás meglehetősen észrevehető késleltetéssel jár. Minden alkalommal, amikor a galériába váltás után képet készítünk, a mesterséges intelligencia elindítja a szerkesztési folyamatot, és ez a folyamat kihagyhatatlanul sok betöltődést igényel.

A modellek teljes triója a belső tárhely és az operatív memória tekintetében maximális felszereltséggel kapható a hazai piacon. A számokat tekintve 512 GB flash tárolóval és 12 GB RAM-mal rendelkezhetünk. Szokás szerint a RAM itt is megduplázható a virtuális RAM funkciónak köszönhetően, amit itt RAM optimalizálásnak hívnak.

A Motorola Edge 50 Pro rendszere nem hemzseg a gyártói finomításoktól, mint a versenytársak Android telefonjai. Ehelyett az előre telepített Moto alkalmazásra támaszkodik. Ez magában foglalja azokat a különleges funkciókat, amelyeket a gyártó a rendszerbe integrált. Például a már említett Edge Lights értesítéseket, a gesztusbeállításokat, a biztonságos mappa létrehozásának lehetőségét stb.

i

Xiaomi 14 Ultra (TESZT): csúcstechnika, fantasztikus kamera és 16 GB RAM. Ez lenne ő, egy bajnok a maga kategóriájában

A feloldáshoz ajánlom az Edge 50 Pro meglehetősen megbízható ujjlenyomat-olvasóját, amely a kijelző alján találta meg a helyét, vagy az arcszkennelést. Sajnos még mindig csak egy alap 2D-s szkenneléssel van dolgunk, amely nekem péládul nem működött éjszaka, miközben az utcai lámpa véleményem szerint elég jól megvilágította az arcomat.

A töltés azonban külön dicséretet érdemel. Az alapcsomagban található 125 W-os adaptert használva és a beállításokban a gyorstöltést aktiválva pontosan 19 perc alatt jutottam el 0-ról 100%-ra. Ha sietős a dolgod, ez pont ideális. Egyébként a nagyjából egynapos akkumulátor-üzemidő nem mondható különösnek.

A Motorola Edge 50 Pro büszke lehet a fotóteljesítményére

A Motorola Edge 50 Fusion alapmodell két kamerával rendelkezik, míg a többi 50 Pro és 50 Ultra modell egy teleobjektívvel egészül ki. Ez utóbbi 10 megapixeles felbontással és háromszoros zoomolási lehetőséggel rendelkezik a Motorola Edge 50 Pro modellnél. A fő szenzor a széles körben használt 50 Mpx-es, amelyhez egy 13 Mpx-es nagylátószögű kamera is társul. Elöl egy ígéretesnek tűnő 50 Mpx-es szelfikamera található.

A Motorola Edge 50 Pro esetében egy olyan kamerát kapunk, amely a telítettebb színekkel célozza meg a felhasználókat. Itt azonban nem áll meg, szerencsére igyekszik általános minőséggel is kedveskedni. A képek mindig élesek, nincs felesleges beégés és a sötét területek is jól láthatók. Ez a széleslátóra is igaz, amely az alábbi képeken látható módon más színvisszaadással rendelkezik. Más kamerák fotóihoz képest sokkal valósághűbb.

Motorola Edge 50 Pro, teszt, széleslátó Motorola Edge 50 Pro, teszt, nappali fotó Motorola Edge 50 Pro, teszt, 3x zoom
Széles látószögű felvétel, normál felvétel és 3x-os teleobjektívvel készült fotó.

A Motorola Edge 50 Pro remek teleobjektívvel rendelkezik. Ugyanolyan részletes képeket készít, mint a főkamera, a vele készült képek határozottan, fenntartások nélkül használhatóak. Ha valamit kritizálnom kellene, az az időnként túlságosan élénk színárnyalatok, de ez szükség esetén szerkeszthető.

Motorola Edge 50 Pro, teszt, makró Motorola Edge 50 Pro, teszt, éjszakai üzemmód Motorola Edge 50 Pro, teszt, színválasztás
Makró, éjszakai jelenet és színválasztásos felvételkészítés.

A makrófelvételek nagyon kielégítőnek tűnnek. Még az apró részletek is jól láthatóak. A makró üzemmód a nagylátószögű mód melletti kerék megnyomásával aktiválható. A kamera alkalmazás utolsó elemében találunk néhány hasznos képességet. Ezek közé tartozik a képkészítés és a kiválasztott színárnyalattal történő fényképezés. A kép/videó többi része szürkén jelenik meg. A Motorola Edge 50 Pro továbbá kiemelkedő az éjszakai fotók és a természetes bőrszínt megjelenítő részletes szelfik minőségét tekintve is.

i

Piacra lépnek a Motorola Edge 50 Pro, Fusion és Ultra telefonok. Főszerepben a dizájn és a felszereltség

Ami a versenytársakat illeti, az egyik-másik hol ebben jobb, hol abban

Most vegyük sorra a Motorola Edge 50 Pro versenytársait. Az első az idei OnePlus 12R, a OnePlus 12 könnyített változata, amely sokak szerint kiváló ár/teljesítmény aránnyal bír. A Motorolához képest valamivel nagyobb kijelzővel rendelkezik, ráadásul ívelt. Ahol mindenképpen nyer, az a felhasznált Snapdragon 8 Gen 2 chipset és a 16 GB RAM, a belső tárhely azonban csak a felét éri el a kapacitásnak. A Motorola egyértelműen fölényben van a teleobjektív jelenlétével. A OnePlus 12R ugyanis csak a nagylátószögűre és a makróra támaszkodik. Emellett az ellenállóság sem a legmagasabb a OnePlusnál, bár az esőt kibírja.

Motorola Edge 50 Pro, teszt, OnePlus 12R
A OnePlus 12R kék és fekete színben vásárolható meg. A OnePlus 12-hez képest kisebb fotómodullal rendelkezik. Forrás: oneplus.com

De kit érdekel az ellenállóság, amikor a OnePlus egy ekkora akkumulátorral kedveskedik. A 100 W-os vezetékes töltés is a Motorola nyomába ered, de ezt a modellt sajnos nem lehet vezeték nélkül tölteni. Nyilván senki nem szereti a túlzsúfolt rendszert, de ebben az esetben nem feltétlenül a Motorola szinte tiszta Androidja győz. Valójában a OnePlus OxygenOS felépítménye is elég letisztult és tele van érdekes finomításokkal.

Következő versenytársként egy biztos pontot választottam – a Samsung Galaxy S23 FE-t. Itt számítani lehet a Samsung minőségi munkájára, mind a kivitelezés, mind a hosszú szoftveres támogatás tekintetében. Árban kicsit lejjebb megy, miközben semmi lényegestől nem fosztja meg magát. Na jó, 125 W-os töltést ne remélj. A Samsung ugyan vezeték nélkül is tölthető, de kategorikusan elutasítja a 25 W-nál nagyobb teljesítményt a nem zászlóshajó modellek esetében. A telefon kisebb, köszönhetően a kompakt 6,4"-os AMOLED kijelzőnek.

Motorola Edge 50 Pro, teszt, Samsung Galaxy S23 FE
A Samsung Galaxy S23 FE kinézetre összetéveszthető az olcsóbb Galaxy A55 5G-vel, de a belső felszereltsége sokkal jobb. Forrás: samsung.com

A Samsung a teljesítményt sem viszi túlzásba, de az Exynos 2200 a Motorola új Snapdragonjának igazi kihívója. A RAM 8 GB-nál, a tárhely 256 GB-nál állt meg. A kialakítás csak IP54-es minősítésű, így nem igazán alkalmas a durvább körülményekre. A Samsung rendelkezik teleobjektívvel, és összességében nagyon jól fényképez. Bővebben a Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben c. cikkünkben.

Még egy lehetőséget szeretnék megemlíteni, ez pedig a több mint egy éves Samsung Galaxy S23 5G. Az S23 FE még így is bizonyos szempontból felülmúlja. Különösen az alkalmazott Snapdragon 8 Gen 2 processzorral és a valamivel jobb kamerákkal. Valójában csak a kisebb kijelző tekintetében veszít, ami egyesek számára akár plusz is lehet, valamint a kisebb akkumulátor-kapacitással. Bővebben a Samsung Galaxy S23 5G (TESZT): egy kicsi, de meglehetősen praktikus fotómobil c. cikkünkben.

A Motorola Edge 50 Pro három érdekes színválasztékban - gyöngyházfehér, fekete és lila bőr - kapható, a cikk írásakor 279 990 Ft-os árcédulával. Ez egy nagyon jó ár a 12 + 512 GB-os konfigurációért. Figyelembe véve a hasonló árú konkurenciát, lásd fentebb, jó választásról beszélhetünk.

Paraméterek/Modell Motorola Edge 50 Pro OnePlus 12R Samsung Galaxy S23 FE
Kijelző Képátló: 6,7" Képátló: 6,78" Képátló: 6,4"
Felbontás: 2 712 × 1 220 px, 446 ppi Felbontás: 2 780 × 1 264 px, 450 ppi Felbontás: 2 340 × 1 080 px, 403 ppi
Típus: pOLED Típus: AMOLED Típus: AMOLED
Képfrissítési frekvencia akár: 144 Hz Képfrissítési frekvencia akár: 120 Hz Képfrissítési frekvencia akár: 120 Hz
Védelem: Corning Gorilla Glass Védelem: Corning Gorilla Glass Victus 2 Védelem: Corning Gorilla Glass 5
Hátlapi kamera Fő: 50 Mpx Fő: 50 Mpx Fő: 50 Mpx
Széleslátó: 13 Mpx Széleslátó: 8 Mpx Széleslátó: 12 Mpx
Teleobjektív: 10 Mpx Makró: 2 Mpx Teleobjektív: 8 Mpx
Előlapi kamera 50 Mpx 16 Mpx 10 Mpx
Lapkakészlet Qulacomm Snapdragon 7 Gen 3 Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Samsung Exynos 2200
GPU Adreno 720 Adreno 740 Xclipse 920
RAM 12 GB 16 GB 8 GB
Belső tárhely 512 GB 256 GB 256 GB
Operációs rendszer Android 14 Android 14, OxygenOS Android 13, OneUI
5G hálózati támogatás
3,5 mm-es jack
Ellenállóság IP68 IP64 IP54
Akkumulátor 4 500 mAh 5 500 mAh 4 500 mAh
Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 125 W/50 W Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 100 W/- Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 25 W/15 W
USB-C
Méret 161,2 × 72,4 × 8,2 mm 163,3 × 75,3 × 8,8 mm 158 × 76,5 × 8,2 mm
Tömeg 186 g 207 g 209 g
A csomag tartalma telefon, USB-C kábel, adapter, tok, SIM-kártya eltávolító eszköz, használati útmutató telefon, USB-C kábel, adapter, SIM-kártya eltávolító eszköz, használati útmutató telefon, USB-C kábel, SIM-kártya eltávolító eszköz, használati útmutató

Motorola Edge 50 Pro mint egyedülálló telefon jól beállított paraméterekkel

Motorola Edge 50 Pro; teszt, értékelés

Motorola Edge 50 Pro

Mobiltelefonok

Az új sorozat premierje sikeres volt a gyártó számára. A középső modell, az Edge 50 Pro nem okozott csalódást, jól beilleszkedik a konkurens telefonok közé. A Motorola nyilván nagyon szerette volna kipróbálni a Snapdragon 7 Gen 3-at, de hogy mennyire jó választás, azt mindenkinek magának kell megítélnie. A teszt során a legtöbbször minden stimmelt, egyedül a kamera mozgása nem túl pörgős. Az olyan érdemei miatt, mint a fotók minősége, a töltés sebessége, beleértve a vezeték nélkülit is, és a továbbra is kiváló kijelző, nagyobb fenntartások nélkül tudjuk ajánlani a Motorola Edge 50 Pro-t.

Előnyök

 • Tartós és fantáziadús test
 • Szenzációs, nagy fényerejű pOLED kijelző
 • Majdnem tiszta rendszer a Moto alkalmazással
 • A számítógép monitorján is lenyűgöző fotók
 • Extrémen gyors töltés, akár vezeték nélkül is

Hátrányok

 • Az európai változat alsó szélén csúnya nyomatok láthatók
 • Lassabb mozgás a kamera alkalmazásban
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ismét egy olyan telefont kaptunk, amelyre a gyártó nagy gondot fordított. Tisztességesen megfűszerezte, miközben a jó hardverről sem feledkezett meg. A Motorola Edge 50 Pro nem fog szégyent hozni rád, és még a legigényesebb felhasználóknak sem okoz csalódást. Akik a processzorral kapcsolatban bizonytalanok, azoknak az Edge 50 Ultra-t érdemes megfontolniuk.

4,8 12×
Motorola EDGE 50 Pro 12GB/512GB Moonlight Pearl
Mobiltelefon - 6,7"-es P-OLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,4) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 50Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 125W, vezeték nélküli töltés 50W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -10 %
249 990 Ft 279 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR533b3
4,8 12×
Motorola EDGE 50 Pro 12GB / 512GB Black Beauty
Mobiltelefon - 6,7"-es P-OLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,4) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 50Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 125W, vezeték nélküli töltés 50W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -10 %
249 990 Ft 279 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR533b1
4,8 12×
Motorola EDGE 50 Pro 12GB / 512GB Luxe Lavender
Mobiltelefon - 6,7"-es P-OLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,4) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 50Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 125W, vezeték nélküli töltés 50W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -10 %
249 990 Ft 279 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR533b2
4,9 50×
Motorola EDGE 50 Fusion 12GB / 512GB Forest Blue
Mobiltelefon - 6,67"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -15 %
169 990 Ft 199 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR534b3
4,9 50×
Motorola EDGE 50 Fusion 12GB / 512GB Hot Pink
Mobiltelefon - 6,67"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -15 %
169 990 Ft 199 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR534b2
4,9 50×
Motorola EDGE 50 Fusion 12GB / 512GB Marshmallow Blue
Mobiltelefon - 6,67"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -15 %
169 990 Ft 199 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR534b1
Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 16×
Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Forest Grey
Mobiltelefon - 6,7"-es P-OLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 16 GB RAM, 1000 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 50Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 125W, vezeték nélküli töltés 50W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -10 %
359 990 Ft 399 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR535b2
Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Nordic Wood - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 16×
Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Nordic Wood
Mobiltelefon - 6,7"-es P-OLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 16 GB RAM, 1000 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 50Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 125W, vezeték nélküli töltés 50W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -10 %
359 990 Ft 399 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR535b1
Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Peach Fuzz - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 16×
Motorola EDGE 50 Ultra 16GB/1TB Peach Fuzz
Mobiltelefon - 6,7"-es P-OLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 16 GB RAM, 1000 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 50Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 125W, vezeték nélküli töltés 50W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -10 %
359 990 Ft 399 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR535b3
4,9 19×
OnePlus 12R 5G 16GB/256GB, kék
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2780 × 1264 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX4 vízálló, gyorstöltés 100W, 5500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
236 990 Ft 249 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ONE0093b2
4,6 48×
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
226 990 Ft 239 990 Ft
Raktáron
Termékkód: HSAMO0253c3
4,6 48×
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
226 990 Ft 238 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0253c2
4,6 48×
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Cream
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
198 990 Ft 209 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0253b1
4,6 48×
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Purple
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
198 990 Ft 209 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 07. 25.
Termékkód: HSAMO0253b4
iPhone 15 128GB kék - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 286×
iPhone 15 128GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
Szuper ár
334 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b2
iPhone 15 128GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 286×
iPhone 15 128GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
Leárazás -5 %
306 990 Ft 323 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b1
4,6 48×
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
198 990 Ft 210 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0253b3
4,6 49×
ASUS Zenfone 10 8GB/128GB fekete
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
294 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058b1
Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green + Photo Printer 1S - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green + Photo Printer 1S
Mobiltelefon - 6,36"-es AMOLED kijelző 2670 × 1200 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 90W, 4610 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
359 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI285c2PP
Nyomtatás
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ