Akvizice ApF HU Alza Dny květen

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Motorola-Edge-50-Pro-test.jpg

Motorola Edge 50 Pro (TESZT): egy tökéletes kijelzővel ellátott különlegesség, amely jól tud fotózni és gyorsan töltődik

A Motorola Edge 50 egy három modellből álló sorozat. Mindegyik szolid teljesítményt ígér stílusos kialakításban. Ezúttal a középsőt, a Motorola Edge 50 Pro-t vizsgáltuk meg. Mi keltett bennünk érdeklődést, meglepetést, de egy kicsit szomorúságot is? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-50-thumbnail.jpg

Piacra lépnek a Motorola Edge 50 Pro, Fusion és Ultra telefonok. Főszerepben a dizájn és a felszereltség

Megérkeztek az új Motorola Edge 50 sorozatú telefonok: a csúcskategóriás zászlóshajó, az Edge 50 Ultra, a tisztességes középkategóriás Edge 50 Fusion és az arany középutas Motorola Edge 50 Pro. A telefonok ismerős, de érezhetően újratervezett dizájnnal és csúcsminőségű kamerákkal nyűgöznek le. Mi mindent tud az új Edge 50 sorozat? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-40-pro-nahled.jpg

Motorola Edge 40 Pro (TESZT): egy erős zászlóshajó minimális hibákkal

A Motorola nagyszerű formában van. A kritikusok is szinte csak jókat mondanak az Edge 40 Pro-ról. De hogyan teljesített a tesztünk során? És mely területek javítására összpontosíthatna a gyártó a jövőben? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-40-uvod-2.png

Motorola Edge 40 (BEMUTATÓ): kiváló telefon, és most egy második is jár mellé

A középkategóriás mobiltelefonok nagy népszerűségnek örvendenek. Sok mindnet kaphatsz jó áron, ha a megfelelőt választod. A Motorola Edge 40 meggyőzött minket arról, hogy kategóriájában ő az egyik legjobb választás. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-30-ultra-recenze.jpg

Motorola Edge 30 Ultra (BEMUTATÓ): megállja a helyét a zászlóshajók világában

A Motorola Edge 30 Ultra mobiltelefon kicsit váratlanul érkezett, de semmiképpen sem lehet szó nélkül hagyni. Amellett, hogy az új Motorola a világ első 200 Mpx-es érzékelővel rendelkező okostelefonja, számos csúcskategóriás specifikációt is kínál, mindezt meglepően kedvező árcédulával. Mi mindent tud felmutatni a Motorola újdonsága és hogyan teljesített a teszt során? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-20-lite-nahled.jpg

Motorola Edge 20 Lite: kiváló fotómobil a középkategóriában

A Motorola Edge 20 Lite a Motorola három 2021-es zászlóshajója közül a legalacsonyabban rangsorolt. Ennek ellenére nagyszerű paraméterekkel rendelkező kamerát kínál, ugyanazzal a fő objektívvel, mint ami a csúcsmodellekben is helyet kapott, továbbá tetszetős OLED-kijelzővel, valamint megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet. Milyen az új Motorola Edge 20 Lite? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-20-recenze.jpg

Motorola Edge 20 (PREVIEW): egy trió, amely vonzó a funkciók, a formatervezés és az ár tekintetében

Az amerikai Motorola cég új zászlóshajókat mutatott be az Edge termékcsaládon belül. Amelyekről szó van - az alapmodell Motorola Edge 20, a Motorola Edge 20 Lite és a továbbfejlesztett Motorola Edge 20 Pro mobiltelefon változatok. Különösen a magas színvonalú felszereléssel és az új formatervezéssel okoznak mindenki számára meglepetést. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-g100-6-nahled.jpg

Motorola Moto G100 (PREVIEW): Snapdragon 870 és szép felszereltség

Az új Motorola Moto G100 még mindig vár a hivatalos bejelentésre. Az azonban már megállapítható, hogy ez egy nagyon érdekes felszereltségű modell lesz, amely kikerülhetetlen potenciállal rendelkezik ahhoz, hogy a felső középosztályba kerüljön. Részletek itt »
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ