A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

MOZA Mini-MX

Termékkatalógus
MOZA Mini-MX
4,3 33 értékelés
Stabilizátor - mobiltelefonokhoz, teherbírása: 280 g, akkumulátor élettartama: 20 óra, rögzítés típusa: állítható szorítók, Bluetooth, Micro USB és USB-C, távirányító, beépített powerbank, tripod állvány és vezérlés mobil alkalmazással, scene mód, time lapse mód, 360°-os mód és story mód
Kód:  MozaA011 Termékszám:  MSG02

MOZA Mini-MX

Rázkódásmentes videókat rögzíthetsz teljes könnyedséggel

A mobiltelefonokhoz használható MOZA Mini-MX összecsukható stabilizátorral, amely a fejlett Deep RedDeep stabilizációs algoritmust használja, rendkívül sima professzionális filmfelvételeket készíthetsz, akár gyaloglás vagy futás közben is. Kompakt méretének és intuitív, egykezes működésének köszönhetően nagyszerű segítővé válik videók A rögzített felvételeket utólag szerkesztheted a  MOZA Genie mobilalkalmazásban.A MOZA Mini-MX stabilizátor nagy előnyei a beépített akkumulátor, kiváló 20 órás üzemidővel,  valamint a kiválasztott személyre való folyamatos fókuszálást biztosító FPV mód.

A MOZA Mini-MX stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • Maximális terhelés 280 g
  • A stabilizátor FPV üzemmóddal rendelkezik - folyamatosan egy kiválasztott személyre összpontosít
  • Gyors váltás vízszintes és függőleges mód között
  • Bluethooth 5.1 BLE vezeték nélküli interfész
  • Ergonomikus kialakítás és összecsukható felépítés
  • A Magic mód előre beállított profilokat kínál a kreatív felvételek készítéséhez
  • A MOZA Mini-MX támogatja a gesztusvezérlést
  • 20 órás üzemidejű tölthető akkumulátorok
  • MOZA Genie mobilalkalmazás (Android, iOS)

A MOZA Mini-MX egyszerű telepítést kínál

A MOZA Mini-MX stabilizátor rugalmas rögzítése gyors és egyszerű beállítást tesz lehetővé bonyolult egyensúlyozás nélkül. Csak annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a mobiltelefont a tartóhoz, párosítod a vezeték nélküli Bluetooth interfészen keresztül, és a készülék néhány másodperc alatt használatra kész.

Vízszintes és függőleges rögzítés

Könnyedén válthatsz a portré mód és a fekvő felvétel között a bekapcsológomb háromszoros megnyomásával. A MOZA Mini-MX stabilizátor gyorsan alkalmazkodik a forgatási jelenetekhez, így nem fogsz lemaradni egyetlen fontos akcióról sem.

MOZA Mini-MX intuitív kezelőpanellel

A kompakt MOZA Mini-MX intuitívan elosztott gombokkal ellátott kezelőpanellel van felszerelve, amely lehetővé teszi a kényelmes egykezes kezelést. LED jelzés tájékoztat az akkumulátor kapacitásáról is.

Könnyen elkészítheted történetedet a MOZA Genie alkalmazás segítségével

A MOZA Genie mobilalkalmazás Magic Mode-ot kínál a beépített sablonok széles választékával a kreatív videofelvételhez, ami nemcsak könnyebbé, de szórakoztatóbbá is teszi a filmkészítést. Egyszerűen válaszd ki a stílust, és kövesd a képernyőn megjelenő tippeket a következő remekmű elkészítéséhez.

A MOZA Mini-MX lehetővé teszi az automatikus objektumfigyelést - FPV

Mindig tartsd reflektorfényben az érdekes témát. Koppints duplán a téma kiválasztásához, a fókuszterület beállításához és a felvétel megkezdéséhez. A kiválasztott téma mozgás közben is mindig fókuszban marad, és annak követését még az előtérben lévő tárgyak sem fogják zavarni.

A MOZA Mini-MX támogatja a gesztusvezérlést

Intelligens kézmozdulat-vezérlés a gyors, kéz nélküli fényképezéshez. Egyszerűen állítsd össze a képet, és kezdd el vagy állítsd le a felvételt egy egyszerű kézmozdulattal.

A felvételek professzionális szerkesztése

A MOZA Genie mobilalkalmazás erős szerkesztőeszközzé varázsolja az okostelefont kreatív funkciókkal, amelyek általában a professzionális szerkesztő szoftverekben találhatók meg. Használd ki a videofelvételek vágásának, összekapcsolásának és beszúrásának funkcióit, amelyekhez később szűrőket, effektusokat és átmeneteket adhatsz hozzá. Az így kapott videót aláfestheted kedvenc zenéiddelésfelirataiddal.

A MOZA Mini-MX fejlett módokat kínál a kreatív felvételek készítéséhez

Kreatív módok állnak rendelkezésre lélegzetelállító time-lapse videók, drámai lassított felvételek rögzítéséhez, és Inception mód dinamikusan forgó lencsehatással. Sport Gear módban gyors ütemű sportjeleneteket rögzíthetsz javított válaszidővel. Ennek köszönhetően soha többé nem fog lemaradni a döntő pillanat. A Vertigo úgy állítja be a zoom sebességét, hogy új dimenziót és mélységet adjon hozzá, és hangsúlyozza a történetben rejlő érzelmeket.

Ergonomikus kialakítás

A praktikus összecsukható kialakításnak köszönhetően a MOZA Mini-MX stabilizátor kényelmesen elfér a tenyeredben, a kis kézitáskában vagy a hátsó zsebben. Az ergonómiai beállítás lehetővé teszi, hogy különböző szögekből természetesen készíts felvételeket, hogy a legjobb képet kapd. Ezenkívül a videofelvétel nagyon egyszerű anélkül, hogy megerőltetnéd a csuklódat.

A MOZA Mini-MX széles körű bővítési lehetőségekkel rendelkezik

A MOZA Mini MX kompakt mobiltelefon stabilizátor bővíthető, 1/4” menettel rendelkezik, amellyel egyéb tartozékokat csatlakoztathatsz az állványhoz, pl. teleszkópos hosszabbító rudat az állvány hatótávolságának kiterjesztésére.


Paraméterek

Rendeltetés
Kézbe Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus Kész!
Kompatibilis készülék
Okostelefon Kész!
Tömeg
412 g Kész!
Max. terhelhetőség
280 g (0,28 kg) Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Kézbe Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus Kész!

Ajánlott használat

Kompatibilis készülék
Okostelefon Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
Bluetooth Kész!
Csatlakozók
Micro USB, USB-C Kész!
Támogatott op. rendszer
Android, iOS Kész!

Üzemmódok

Integrált módok
Scene mód, Time lapse mód, 360°-os mód, Story mód Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kompatibilis a samsung galaxy s7 el

Kérdések és válaszok: MOZA Mini-MX
Kiegészítők: MOZA Mini-MX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moza Mini-MX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MOZA Mini-MX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MOZA Mini-MX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MOZA Mini-MX.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ