Műanyag tálak és tálkák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(13)
Piros
(1)
Barna
(2)
Krémszínű
(2)
Kék
(5)
Narancssárga
(4)
Átlátszó
(1)
Világosszürke
(3)
Szürke
(11)
Átlátszó
(3)
Többszínű
(5)
Zöld
(12)
Sárga
(2)
Szűrés

A műanyag tálak minden konyha nélkülözhetetlen részét képezik, és használatuk igen széleskörű. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy profi szakács vagy, vagy csak egy praktikus megoldást keresel az ételek tálalásához, az egyedi műanyag tálak között mindenki megtalálja a kedvére valót. Olvass tovább, mi segítünk a választásban.

Tovább

Műanyag tálak és tálkák: sokoldalú társak a konyhában

A műanyag tálak és tálkák nagyszerű társak minden konyhában, és számos lehetőséget és funkciót kínálnak, hogy minden igényt és ízlést kielégítsenek. Lehetsz akár szakács, akár kezdő, a műanyag tálak és tálkák segíthetnek abban, hogy kényelmesen és stílusosan készítsed el, tálald fel és élvezd az ételeket.

Műanyag tálka az ételek habarásához, tálalásához és tárolásához

A műanyag tálka nélkülözhetetlen eszköz a konyhában, amely számos célra használható. Sokoldalú eszköz, amely megkönnyíti a különféle ételek keverését, tálalását és tárolását. A műanyag tál segítségével készíthetsz salátákat, tálalhatsz gyümölcsöket, tésztákat, leveseket, desszerteket, tejszínhabot készíthetsz, csíráztathatsz, de akár vajat vagy szószt is tárolhatsz benne. A különböző méretek és funkciók praktikus és sokoldalú kiegészítővé teszik őket minden konyhában.

A mély profilú pörköltes műanyag tálak ideálisak ezekhez az ízbombákhoz.

Különleges műanyag tálak, amelyek nem hagynak cserben

Minden műanyag tál típusnak megvannak a maga előnyei és rendeltetése, így biztosítva, hogy az egyedi konyhai igényeidnek leginkább megfelelőt választhasd

  • A műanyag habverőtálak kifejezetten olyan összetevők, mint a tejszín, a tojás vagy a tészta habverésére szolgálnak. Általában mélyebb formájúak, aljukon csúszásmentes felülettel is felszerelhetők, hogy stabilan álljanak habverés közben, és könnyen tisztíthatók. Gyakran praktikus fogantyúval is rendelkeznek.
  • A fedeles műanyag tálak lehetővé teszik az ételek zárt tárolását és védelmét a külső behatásoktól. Ideálisak az ételek hűtőben való tárolására, az ételek szállítására vagy az ebédek menet közbeni tálalására. A legtöbb esetben a fedél a habverő tálakhoz vagy a csíráztató tálakhoz is jár.
  • A mérőpohár felületén térfogatjelzés található, ami hasznos a főzés és sütés során a hozzávalók pontos mérésekor. Alkalmasak olyan receptekhez, amelyek az egyes összetevők pontos adagolását igénylik.
  • Az egyhasználatos műanyag tál praktikus választás piknikekre, bulikra és rendezvényekre, ahol nem szükséges a tál visszaadásán vagy akár a mosogatásán gondolkodnod. Használat után könnyen eldobhatók. Ez a megoldás azonban nem túl környezetbarát.

i

Ha otthoni termesztés iránt érdeklődsz, a csíráztató műanyag tál ideális eszköz erre a célra. Különböző típusú magokat csíráztathatsz benne, akár egyszerre is, és figyelheted, ahogy fokozatosan növekednek.

A műanyag tálak jellemzői, amelyeket semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagynod a választáskor

Egyes műanyag tálak speciális funkciókkal rendelkeznek, amelyek növelik a használatuk kényelmét és biztonságát. Ezek közé tartozik a csúszásmentes felület, a karcolás elleni védelem és a BPA-mentes minősítés, amely biztosítja, hogy az ételek mindig biztonságban legyenek. A BPA-mentes címkével ellátott műanyag tálak úgy vannak kialakítva, hogy minimálisra csökkentsék annak kockázatát, hogy ez a kimutatott vegyi anyag átkerüljön az ételbe.

A képzeletnek nincsenek határai - műanyag tálak minden színben és formában

A műanyag tálak és tálkák a nap minden színében kaphatók, így azt választhatod, amelyik illeszkedik a konyhádhoz, vagy megfelel a tálalási stílusodnak. A színes minták szórakoztatóak és üdítők lehetnek, és minden étkezésnél nyugodt hangulatot teremthetnek. Minden műanyag tál formája sajátos felhasználási céllal rendelkezik, így biztosítva, hogy az adott ételhez vagy tálalási igényhez legjobban illő tálat választhasd.

  • A kerek műanyag tálka a legelterjedtebb, mivel sokféle felhasználásra alkalmas, például saláták, tészták, gyümölcsök, desszertek tálalására vagy tésztakeverésre.
  • A lekerekített sarkokkal rendelkező szögletes műanyag tál jól jön a különböző típusú ételek tálalásakor. A lekerekített sarkok a tisztítást is megkönnyítik.
  • A tojás alakú ovális műanyag tál kiválóan alkalmas csirke- vagy marhahúsleves, halételek tálalásához és süteménytészták keveréséhez.
  • A mély műanyag tálka azokban a konyhákban találja meg a helyét, ahol gyakran készítenek mártásokat vagy leveseket.

A nagy műanyag tálka ideális a nagy adagok tálalásához vagy keveréséhez. Hasznos eszközzé válik olyan helyzetekben, amikor nagyobb kapacitású tálakra van szükséged a keveréshez, a tálaláshoz vagy az ételkészítéshez.

Egy műanyag tál nem lesz elég, szerezz be egy készletet!

A műanyag tálak és tálkák többféle kiszerelésben kaphatók, akár egyetlen tálat keresel személyes használatra, akár egy komplett készletet a családi vacsorákhoz. Az egytől hat darabig terjedő csomagok a különböző igényeknek és a családtagok számának megfelelnek. A műanyag tálak közül sok mosogatógépben és mikrohullámú sütőben mosható, így az egyes darabok használata és tisztítása is egyszerű. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a kézi mosogatás miatt, és gyorsan felmelegítheted az ételeket.

i

Ha megbízható étkészletre van szükséged a családi vacsorákhoz, piknikekhez vagy különleges eseményekhez, de az ár is számít neked, az olcsó műanyag tálak tökéletesen elvégzik a feladatot, és megkönnyítik a mindennapi főzési feladatokat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tál - műanyag, mérete 17 × 25 cm (Sz×H), tömege 361 g, fehér kivitel
6 590 Ft

2.
Saláta centrifuga - 5 l űrtartalommal, edény anyaga műanyag, fogantyú anyaga műanyag, mérete 29 × 26 cm (magasság × átmérő), zöld kivitel, tömeg 739 g
-14 %
10 490 Ft
8 990 Ft

3.
Tontarelli Aurora - 15l, fehér Kérés esetén megrendeljük 3 db
Tál - rendeltetése gyümölcs és saláta, műanyag, űrtartalma 15 l, klasszikus motívum, fehér kivitel, mérete 15 × 38 × 38 cm (Ma×Sz×H)
3 690 Ft

Még több
59 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
TESCOMA műanyag tál DELÍCIA ¤ 28 cm, 5,0 l, sárga
Tál - rendeltetése saláta, műanyag, űrtartalma 5 l, klasszikus és egyszínű dizájn, mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe helyezhető, mérete 11 × 28 cm (magasság × átmérő), tömege 272 g, sárga kivitel
2 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESMI598
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 11×
Tescoma DELÍCIA Műanyag tálkészlet, 3 db, fehér
Tál készlet - rendeltetése desszert, saláta és soufflé, anyaga műanyag, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető, klasszikus és egyszínű motívum, fehér kivitel, 3 darabos csomag - 1 496,67 Ft/db
4 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESSM628
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Dr. Oetker mérőpohár 500 ml
Tál - rendeltetése italok, műanyag, űrtartalma 0,5 l, mosogatógépben mosható és csúszásgátlós felületű, szürke kivitel, mérete 12,5 × 10 × 17 cm (Ma×Sz×H), tömege 136 g
4 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DROMI882
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7
Tescoma PRESTO Panírozó Szett
Tál - műanyag, mérete 17 × 25 cm (Sz×H), tömege 361 g, fehér kivitel
6 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESAC012
4,7
Westmark Fortuna, 5l - zöld
Saláta centrifuga - 5 l űrtartalommal, edény anyaga műanyag, fogantyú anyaga műanyag, mérete 29 × 26 cm (magasság × átmérő), zöld kivitel, tömeg 739 g
Leárazás -14 %
8 990 Ft 10 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WSKsalm1
4,9
TESCOMA HANDY salátacentrifuga
Saláta centrifuga - mosogatógépben mosható, edény anyaga műanyag, fogantyú anyaga műanyag, mérete 18 × 29 cm (magasság × átmérő), zöld kivitel, tömeg 549 g
13 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESMI381
4,3
ORION Bowl UH panírozó készlet 3 db
Tál - rendeltetése panírozás, műanyag, mosogatógépben mosható, klasszikus és egyszínű motívum, bézs kivitel, mérete 5,5 × 20 × 26 cm (Ma×Sz×H), maximális hőmérséklet 40 °C, 3 darabos csomag, tömege 381 g
Leárazás -15 %
2 790 Ft 3 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIMI775
3,5
Dr. Oetker Tál és mérőedény 1,4 l
Tál - rendeltetése italok, műanyag, űrtartalma 1,4 l, mosogatógépben mosható, klasszikus motívum, átlátszó, fedél a csomag része, mérete 14,5 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H), tömege 192 g
7 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DROMI026
4,7
FACKELMANN vajtartó fedéllel
Tál - rendeltetése vaj, műanyag, mosogatógépben mosható, klasszikus és egyszínű motívum, zöld kivitel, mérete 9 × 15 cm (Sz×H)
1 790 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FACMI053
4,6
KITCHISIMO - összecsukható, 9l
Tál - műanyag, világosszürke kivitel
3 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KITms66
Tontarelli Kerek tál, 28 cm, kék - Tál Típusok
5,0
Tontarelli Kerek tál, 28 cm, kék
Tál - rendeltetése müzli, gyümölcs és saláta, műanyag, űrtartalma 4 l, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető, átmérője 28 cm, klasszikus motívum, kék kivitel, mérete 11 × 28 × 28 cm (Ma×Sz×H), tömege 142 g
1 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TONMI627
Tontarelli - kerek, 28cm, fehér - Tál Típusok
5,0
Tontarelli - kerek, 28cm, fehér
Tál - rendeltetése müzli, gyümölcs és saláta, műanyag, űrtartalma 4 l, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető, klasszikus motívum, fehér kivitel
1 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TONms27
5,0
Orion Ice UH Pohár + kanál, jégkrém, 0,3 l, 4 db, keverék
Tál készlet - rendeltetése desszert, anyaga műanyag, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető, gyerek motívum, többszínű, kanál a csomag része, 4 darabos csomag
3 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORISM395
3,3
Orion Jug habverő tál UH + fedél, 2 l
Tál - rendeltetése habverés, műanyag, űrtartalma 2 l, fedél a csomagban, egyszínű dizájn, mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe helyezhető, mérete 15 × 16,5 cm (magasság × átmérő), tömege 189 g, átlátszó kivitel
2 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIMI9325
5,0
Kesper gyümölcsös- és salátástál trópusi levelek motívummal, átmérője 15 cm, magassága 7 cm
Tál - rendeltetése gyümölcs és saláta, műanyag, mosogatógépben mosható és karcvédelem, átmérője 15 cm, fehér és zöld kivitel
1 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KESMI189
5,0
Orion RENO habverő tál UH, 1,5 l
Tál - rendeltetése habverés, műanyag, űrtartalma 1,5 l, egyszínű dizájn, csúszásgátló felület, mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe helyezhető, mérete 12 × 16,5 cm (magasság × átmérő), tömege 100 g, fehér kivitel
Leárazás -14 %
1 790 Ft 2 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIMI4803
Tontarelli Négyszögletes tál, 38×38 cm, fehér - Tál Típusok
5,0
Tontarelli Négyszögletes tál, 38×38 cm, fehér
Tál - rendeltetése müzli, gyümölcs és saláta, műanyag, űrtartalma 14 l, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető, klasszikus motívum, fehér kivitel, mérete 15 × 38 × 38 cm (Ma×Sz×H), tömege 390 g
6 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TONMI527
5,0
Orion habverő tál UH + fedél Jug GREY kerek átmérő 19 cm
Tál - rendeltetése cukor és habverés, műanyag, űrtartalma 2,5 l, fedél a csomagban, klasszikus és egyszínű dizájn, mosogatógépbe helyezhető, mérete 16 × 19 cm (magasság × átmérő), tömege 220 g, szürke kivitel
2 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIMIa001
Koziol Palsby Tál M 2 l fehér pamut - Tál Típusok
Koziol Palsby Tál M 2 l fehér pamut
Tál - rendeltetése gyümölcs, saláta és habverés, műanyag, űrtartalma 2 l, klasszikus és egyszínű dizájn, mikrohullámú sütőbe helyezhető, mérete 11,5 × 21 cm (magasság × átmérő), tömege 120 g, fehér kivitel
2 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KOZmisa05
Kesper Gyümölcsös/Salátás tál, betűk, 15 cm-es átmérő, 7 cm-es magasság
Tál - rendeltetése gyümölcs és saláta, műanyag, mosogatógépben mosható és karcvédelem, átmérője 17 cm, klasszikus motívum, fehér kivitel
1 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KESMI196
Kesper Gyümölcsös/Salátás tál, sötét fa, 15 cm-es átmérő
Tál - rendeltetése gyümölcs és saláta, műanyag, mosogatógépben mosható és karcvédelem, átmérője 15 cm, klasszikus motívum, barna kivitel
1 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KESMI172
Tontarelli - 32cm, kerek, zöld
Tál - rendeltetése gyümölcs és saláta, műanyag, űrtartalma 6 l, átmérője 32 cm, klasszikus és egyszínű motívum, zöld kivitel, mérete 12,5 × 32 × 32 cm (Ma×Sz×H)
5 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TONms41
Tontarelli - 24cm, kerek, fehér
Tál - rendeltetése gyümölcs és saláta, műanyag, űrtartalma 2,5 l, átmérője 24 cm, klasszikus és egyszínű motívum, fehér kivitel, mérete 9,5 × 24 × 24 cm (Ma×Sz×H)
1 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TONms66
LEIFHEIT 3in1 mérő, habverő és ételtároló tál 2,2 l
Tál - rendeltetése habverés, műanyag, űrtartalma 2,2 l, mosogatógépbe helyezhető, mérete 16 × 21 × 18,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 270 g, átlátszó kivitel
4 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEImis93

Műanyag tálak és tálkák

A Műanyag tálak és tálkák kategóriában összesen 59 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó műanyag tálak és tálkák
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ