30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Napelemek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Kis elektronikai eszközökhöz
(48)
Töltőállomáshoz
(45)
Tetőhöz
(6)
Panel típusa
Monokristályos
(56)
Polikristályos
(1)
Névleges teljesítmény
1,2 W
400 W
-
Tömeg
0,18 kg
43 kg
-

A napelemek minden naperőmű nélkülözhetetlen részét képezik. Gyakran házak és nyaralók tetején helyezik el őket, de néha kézi töltőállomások, mobiltelefonok, hangszórók és más elektronikai eszközök töltésére is használják ezeket a rendszereket. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, hogyan működnek a napelemes készülékek, és hogyan használható egy napelemes eszköz.

Tovább

Napelemek - fedezd fel a zöld energia erejét

A napelemet (nagyon leegyszerűsítve) nevethetjük egy olyan eszköznek, amely a fényt elektromos árammá alakítja. Az áramtermelésnek ez a módja számos előnnyel jár, amelyek közül a legfontosabb a környezetbarát jelleg. Milyen egyéb előnyökkel jár a napelem használata?

  • A tetőn elhelyezett napelemes rendszer önálló energiaellátást biztosít a nyaralók és családi házak számára.
  • A kis napelem rendszer olyan eszköz, amelyet bárhová magaddal vihetsz, és napenergiával töltheted fel eszközeidet.
  • Hosszú távon a kezdeti beruházás ellenére pénzt takaríthatsz meg az energiaköltségeken.

i

A saját használatra szánt napelemek már nem csak a leggazdagabbak számára elérhetőek. A nagy napelemes rendszerek már támogatással is elérhetőek, kisebb napelem panelek már pár tízezer forinttól megtalálhatók. A napelem árak manapság már a kisebb költségvetésű családok számára is kedvezőek.

Napelem rendszer hely szerint

A napelemes rendszerek elsősorban elhelyezésük módjában különböznek. E kritérium alapján megkülönböztetünk helyhez kötött és mobil napelemes rendszer fajtákat. Mindkét változat számos pozitívummal jár, így csak rajtad múlik, melyiket részesíted előnyben.

Napelem házhoz

Napelem autóhoz vagy sátorhoz

A tetőn elhelyezett napelem nagyobb, de erősebb

A tetőn elhelyezett helyhez kötött napelemes rendszer helytakarékos megoldást jelent, nagy teljesítményű és hosszú élettartamú eszköz. Ez minden napelemes rendszer alapvető építőegysége, és otthonok, nyaralók vagy kereskedelmi létesítmények alternatív energiaellátására is használható.

Kis helyet foglaló mobil napelemek autóhoz vagy sátorhoz

A mobil napelem a fényképezőgép vagy a laptop áramforrásaként szolgálhat egy fotós expedíción; mobiltelefonok vagy GPS-nyomkövetők energiaforrásaként egy szafarin; de a lakókocsiban lévő készülékek számára is használható. Nem rendelkezik ugyanolyan teljesítménnyel, mint a fix napelem, de kompakt méretével és kifinomult kialakításával biztosan tetszeni fog.

A feszültséget tekintve a 220 V-os napelemes eszközök népszerűek. Lakókocsihoz vagy lakóautóhoz azonban jobb választás a 12V-os napelem, amely feszültségátalakító nélkül is használható.

Hogyan válasszunk napelemes eszközt?

Napelem és kimeríthetetlen forrásból származó energia használata mellett döntöttél? Van néhány fontos szempont, amit érdemes figyelembe venned a vásárlás előtt. Ezek közé tartozik a napelem típusa és a kínált teljesítmény.

Napelem - monokristályos, polikristályos vagy amorf napelemes rendszer

A napelem leggyakrabban három változatban kapható. A monokristályos, a polikristályos és az amorf változatok hatékonyságukban, de árban is különböznek.

  • A monokristályos napelem a legnagyobb hatásfokkal rendelkező típus, ezért drágább, mint a többi modell.
  • A polikristályos napelemes rendszer könnyebben előállítható és így olcsóbb. Hátránya a kisebb teljesítmény.
  • Az amorf napelem rendszer még olyan helyeken is képes áramot termelni, ahol nincs közvetlen napfény.

i

Ha napelemes készüléket keresel a medencédhez, mindenképpen ellenőrizd annak vízállóságát.

A napelem teljesítménye

Minden napelem rendelkezik még egy fontos paraméterrel, amelyre oda kell figyelni – ez a teljesítmény. A mobiltelefonokhoz és számítógépekhez való kis napelem eszközök 10 és 40 W közötti teljesítményt képesek kezelni. A faház vagy lakókocsi áramellátására szolgáló napelemes készülékek teljesítménye általában 100 W-nál kezdődik. A teljes háztartások ellátására való napelemes rendszer elérheti a több kW (kilowatt) teljesítményt.

Napelem 100W

Előfordulhat, hogy csak messze található aljzat. A napelem rendszer kompakt megoldást kínál utazás közben is – az eszköz közvetlenül a készülékhez vagy akkumulátorhoz csatlakoztatható.

Mihez kezdjünk a napelem által termelt energiafelesleggel?

Ha a tetőre vagy a nyaralóban elhelyezett napelemes készülékek több áramot termelnek, mint amennyit fel tudsz használni, akkor azt egy töltőállomáson tárolhatod, vagy választhatsz napelemes töltésvezérlő eszközt is.

i

A töltőállomásokhoz való napelem nagyszerűen használható. Úgy működik, mint egy akkumulátor, amely tárolja az "összegyűjtött" energiát. Szerezz be napelem eszközöket töltőállomásokhoz.

Válassz használt napelemes eszközt

Olcsó napelemes eszközöket keresel? Outlet oldalunkon használt vagy új, de csomagolás nélküli árukat találsz, amelyekkel pénzt takaríthatsz meg, így akár napelemes töltőt vásárolhatsz. Ebben a kategóriában 100%-ban működő, garanciális termékeket találsz.

Tanácsra van szükséged a választáshoz? A vásárlói tapasztalatok jelezhetik a napelem minőségét. Válassz napelemes készüléket a vélemények figyelembe vételével.

Kiválasztottad a megfelelő napelem modellt? Ne feledkezz meg a tartozékokról sem

Bármilyen napelem típust is választasz, mindig van hozzá tartalék tápkábel, bővítő akkumulátor vagy szerelőkészlet. Nézz körül a napelem tartozékok kategóriánkban.

i

Szeretnél az áram mellett a meleg vízen is spórolni? Szerezz be napelemes eszközt a vízmelegítéshez. Kezdésnek vásárolj szolárzuhany típust.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BigBlue B450 36 W Portable Solar Panel Szállításra kész > 5 db
Napelem - töltőállomások és kisebb elektronikai eszközök táplálására alkalmas, monokristályos, 36 W teljesítménnyel, hatékonyság: 22 %, tömege: 1,65 kg mérete: 948×360×5 mm kimenetek: DC Jack, USB-A és USB-C
43 190 Ft

2.
SwitchBot Solar Panel for Curtain 3 Szállításra kész > 10 db
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz, monokristályos, tömege: 0,35 kg mérete: 70,5×178,5×19,5 mm kimenetek: USB-C
9 590 Ft

3.
EcoFlow 2 x 400W Rigid Solar Panel Combo Szállításra kész 1 db
Napelem -, monokristályos, 400 W teljesítménnyel, hatékonyság: 23 %, tömege: 43 kg
338 990 Ft

Még több
86 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,9
AlzaPower MAX-E 200W fekete
Napelem - mobiltelefonokhoz, laptopokhoz, töltőállomásokhoz és egyéb eszközökhöz, teljesítmény 200 W, összecsukható, kimenetek 1x DC (XT-60) 23V/8,7A, 2× USB-C PD 45W, 2x USB-A 24 W, monokristályos, hatásfok 20%, méretek 540×580×60 mm (összehajtva), 2480×540×25 mm (kibontva), DC5521-re való redukció mellékelve, tápellátás XT60 csatlakozóval ellátott fix tápkábelen keresztül (vagy XT60/DC55201 reduktorral, a csomag része), tápkábel hossza 2,95 m
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
210 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: APWSC540
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
BigBlue B450 36 W Portable Solar Panel
Napelem - töltőállomások és kisebb elektronikai eszközök táplálására alkalmas, monokristályos, 36 W teljesítménnyel, hatékonyság: 22 %, tömege: 1,65 kg mérete: 948×360×5 mm kimenetek: DC Jack, USB-A és USB-C
43 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BIGBLUEa3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
EcoFlow Napelem 160W
Napelem - töltőállomások és kisebb elektronikai eszközök táplálására alkalmas, 160 W teljesítménnyel, hatékonyság: 22 %, tömege: 7 kg mérete: 158×68×2,5 cm kimenetek: MC4
122 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: EF02S04
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
EcoFlow napelem 220 W
Napelem - elég erős egy nagy kapacitású töltőállomás töltéséhez, monokristályos, 220 W teljesítménnyel, hatékonyság: 22 %, tömege: 14 kg mérete: 183×82×2,5 mm kimenetek: MC4
246 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: EF02S07
4,1 36×
ChoeTech Foldable Solar Charger 14W Black
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz, 14 W teljesítménnyel, hatékonyság: 23,5 %, tömege: 360 g mérete: 660×148×30 mm kimenetek: USB-A
16 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEc3
1,0
SwitchBot Solar Panel for Curtain 3
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz, monokristályos, tömege: 0,35 kg mérete: 70,5×178,5×19,5 mm kimenetek: USB-C
9 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SwBot21_28
4,1 36×
ChoeTech Foldable Solar Charger 80W Black
Napelem - töltőállomások és kisebb elektronikai eszközök táplálására alkalmas, monokristályos, 80 W teljesítménnyel, hatékonyság: 23 %, tömege: 3,552 kg mérete: 1580×410×4,6 mm kimenetek: USB-A és USB-C
88 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEc1
5,0
SONOFF Solar panel
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz, monokristályos, 2,4 W teljesítménnyel, hatékonyság: 20 % tömege: mérete: 114×162,5×11 mm kimenetek: USB-C
9 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa076
ChoeTech 400W 4panels Solar Charger - Napelem
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
ChoeTech 400W 4panels Solar Charger
Napelem - elég erős egy nagy kapacitású töltőállomás töltéséhez, 400 W teljesítménnyel, hatékonyság: 21 %, tömege: 9 kg mérete: 303×80×2,5 cm kimenetek: MC4
303 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CHOTEc9
EZVIZ napelem F Type-C
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz, monokristályos, 4,2 W teljesítménnyel, hatékonyság: 21,6 %, tömege: 611 g mérete: 149,58×216,25×2,4 mm kimenetek: USB-C
12 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EZVIZ22_29
2,8
AlzaPower MAX-E 100W - fekete
Napelem - mobiltelefonokhoz, laptopokhoz, töltőállomásokhoz és egyebekhez, 100 W teljesítmény, összecsukható, kimenetek 1x DC 18V / 5.56A, 1x USB 2.1A, autóakkumulátor töltő funkció, Sunpower cellák, monokristályos, hatékonyság 23,5%, LED töltésjelző , méretei 540x540x10mm (összecsukva), 1230x540x5mm (kihajtva)
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
129 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: APWSC530
5,0
SONOFF Solar panel
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz, monokristályos, 2,4 W teljesítménnyel, hatékonyság: 20 % tömege: mérete: 114×162,5×11 mm kimenetek: USB-C
9 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa076
4,5
EcoFlow Napelem 160W (felújított)
Napelem -, 160 W teljesítménnyel, tömege: 8 kg mérete: 157×68×2,5 mm kimenetek: MC4
114 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EF02S05
4,5
Viking SKADI I 10000mAh
Power bank 10000 mAh - teljes teljesítmény 22,5 W, 2 kimenet: 1× USB-A, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 3 A, max. kimeneti feszültség 12 V, gyorstöltés típusa USB Power Delivery, LED állapotjelző, LED lámpa, vezeték nélküli töltés, fokozottan ellenálló konstrukció, USB-C bemenet, tömege 386 g
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGa25
5,0
BigBlue B401D 3 USB Port 28 W Solar Charger
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz, monokristályos, 28 W teljesítménnyel, hatékonyság: 23 %, tömege: 0,61 kg mérete: 840×288×5 mm kimenetek: USB-A
38 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIGBLUEa1
4,5
Viking SKADI III 30000mAh
Power bank 30000 mAh - teljes teljesítmény 65 W, 4 vagy több kimenet: 2× USB-A, 1× USB-C, DC, max. kimeneti áramerősség 3,25 A, max. kimeneti feszültség 20 V, gyorstöltés típusa USB Power Delivery, LED állapotjelző, LED lámpa, vezeték nélküli töltés, fokozottan ellenálló konstrukció, USB-C bemenet, tömege 820 g
29 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGa27
4,1 36×
ChoeTech Foldable Solar Charger 22W Black
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz, monokristályos, 22 W teljesítménnyel, hatékonyság: 25 %, tömege: 830 g mérete: 820×245×30 mm kimenetek: USB-A
32 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEc2
4,1 36×
ChoeTech Foldable Solar Charger 100W Black
Napelem - töltőállomások és kisebb elektronikai eszközök táplálására alkalmas, monokristályos, 100 W teljesítménnyel, hatékonyság: 23,5 %, tömege: 4,15 kg mérete: 1700×505×4,7 mm kimenetek: DC Jack, USB-A és USB-C
128 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEc1a
4,5
EcoFlow 110W Solar Panel Charger
Napelem - elég erős egy nagy kapacitású töltőállomás töltéséhez, monokristályos, 110 W teljesítménnyel, hatékonyság: 21 %, tömege: 6 kg mérete: 514×158×24 mm kimenetek: MC4
92 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: EF02S03
EcoFlow 2 x 400W Rigid Solar Panel Combo - Napelem Ingyenes
szállítás boltjainkba
EcoFlow 2 x 400W Rigid Solar Panel Combo
Napelem -, monokristályos, 400 W teljesítménnyel, hatékonyság: 23 %, tömege: 43 kg
338 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EF02S09
3,7
BigBlue B401E 28 W Solar Charger with Ammeter
Napelem - mobiltelefonokhoz, power bankokhoz, bluetooth hangszórókhoz és egyéb kis elektronikai eszközökhöz, monokristályos, 28 W teljesítménnyel, hatékonyság: 23 %, tömege: 0,61 kg mérete: 840×288×5 mm kimenetek: USB-A
39 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIGBLUEa2
4,5
Viking SKADI II 20000mAh
Power bank 20000 mAh - teljes teljesítmény 30 W, 3 kimenet: 2× USB-A, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 3 A, max. kimeneti feszültség 20 V, gyorstöltés típusa USB Power Delivery, LED állapotjelző, LED lámpa, vezeték nélküli töltés, fokozottan ellenálló konstrukció, USB-C bemenet, tömege 605 g
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGa26
5,0
Viking LVP200 napelem
Napelem - töltőállomások és kisebb elektronikai eszközök táplálására alkalmas, monokristályos, 200 W teljesítménnyel, hatékonyság: 21,8 %, tömege: 9,5 kg mérete: 68,5×80×5 cm kimenetek: MC4
170 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: VKNGa16
5,0
Viking L120 napelem
Napelem - töltőállomások és kisebb elektronikai eszközök táplálására alkalmas, monokristályos, 120 W teljesítménnyel, hatékonyság: 24,4 % tömege: kimenetek: MC4
103 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: VKNGa14

Napelemek

PowerbankMekkora a power bank valós kapacitása? Valószínűleg észrevetted már, hogy amikor power bankot vásárolsz, az állítólagos és a tényleges kapacitás észrevehetően eltér egymástól. Ez nem egy gyártási trükk, ahogyan az elsőre tűnhet. Ez egyszerűen a power bankok működésének módjáról szól. Miért és mennyire tér el...
Már több évtizede használunk eldobható elemeket. Hosszú fejlődésüknek köszönhetően számos elemtípus létezik, amelyek összetételükben, feszültségükben és méretükben is különböznek egymástól. Cikkünkből megtudhatod, hogyan ismerheted ki magad a különféle eldobható elemek...

Napelemek

A Napelemek kategóriában összesen 86 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó napelemek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább napelemek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb napelemek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: napelemek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ