30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Nedves porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(35)
Porzsákos
(5)
Robot
(100)
Álló
(33)
Kézi
(6)
Felület típusa
Minden padlótípus
(119)
Szőnyeg
(93)
Kemény padló
(76)
Puha felületek
(48)
Kárpit
(20)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(60)
Állatszőrhöz
(76)
Antibakteriális
(48)
Tisztítás típusa
Felszívás
(88)
Törlés
(129)
Nedves tisztítás
(53)
Száraz tisztítás
(65)
Tápellátás típusa
Akkus
(123)
Vezetékes
(17)
Mechanikus
(2)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(10)
Mikroszűrő
(5)
HEPA szűrő
(73)
Vízszűrő
(7)
Mosható szűrő
(51)
Teljesítmény
22 W
14000 W
-
Zajszint
59 dB
87 dB
-
Űrtartalom
0,18 l
30 l
-
Tömeg
1,7 kg
10,9 kg
-
Szín
Fehér
(58)
Fekete
(73)
Kék
(6)
Ezüst
(7)
Szürke
(10)
Sötétszürke
(1)
Türkiz
(1)
Zöld
(3)
Sárga
(3)
Szűrés

A házimunka sosem éppen a kedvenc elfoglaltságok közé tartozott, de a megfelelő eszközökkel és technológiával könnyedén élvezetessé tehető. A nedves porszívók, vagy más néven vízszívók, ma már a modern otthonok elengedhetetlen kellékeivé váltak. Ezek a készülékek nemcsak a száraz szennyeződéseket távolítják el, hanem képesek folyadékokat is felvenni, ami kiváló választást jelent a takarításhoz. A továbbiakban megvizsgáljuk, miért érdemes befektetni egy nedves porszívóba, és milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a vásárlás során.

Tovább

Nedves porszívók - kettő az egyben 

A vizes porszívó ideális a száraz és nedves takarításhoz is. A nedves porszívók nemcsak a por, a szőr és a száraz szennyeződések eltávolítására alkalmasak, hanem a kifolyt folyadékokat is hatékonyan felszívják. Tehát nem kell külön eszközöket vásárolnod a takarításhoz.

Nedves porszívó működése

A nedves porszívó alapvetően olyan porszívó, amely képesek folyadékokat is felszívni, és nem csak száraz szennyeződéseket távolítja k el. A vizes porszívó egy speciális tartállyal rendelkezik, amelyben a folyadékot gyűjti össze. A szívófej alatt található szívócső szívja fel a folyadékot és a száraz szennyeződéseket egyaránt.

A nedves porszívók általában két külön tartályt használnak: egyet a folyadéknak és egyet a száraz szennyeződéseknek. Így a két típusú szennyeződést elkülönítve kezelik. A víz vagy folyadék felszívása során a nedves porszívók speciális szűrőrendszerekkel rendelkeznek, amelyek megakadályozzák, hogy a nedvesség a motorba kerüljön.

Higiénikusabb takarítás

A vizes porszívó segít a higiénikusabb lakás kialakításában. A nedves felmosás és porszívózás kombinálása megakadályozza a por és allergének szállítását a levegőben, így csökkenti az allergiás reakciók kockázatát és a szobalevegő minőségét is javítja.

Gyorsabb és hatékonyabb takarítás

A nedves porszívók gyorsabban és hatékonyabban végeznek, mint a hagyományos porszívók vagy felmosók. A nedves porszívózás gyorsan megszabadítja a padlót a szennyeződésektől, és a nedves felmosás is könnyen kezelhető.

Mire figyelj oda a nedves porszívó vásárlásakor?

A megfelelő nedves porszívó kiválasztása érdekében néhány fontos szempontot érdemes figyelembe venni:

Teljesítmény és tartályméret

Győződj meg róla, hogy a választott vizes porszívó megfelelő teljesítménnyel rendelkezik a lakásod méretéhez és a takarítandó felületekhez. Emellett a tartályméret is fontos, mivel nagyobb tartály kevesebb gyakori ürítést jelent.

Kiegészítők és funkciók

A különböző nedves porszívók különböző kiegészítőket és funkciókat kínálnak. Például, néhány modellhez járhat speciális sörték, szívófejek vagy HEPA szűrők, amelyek segítenek a jobb teljesítmény elérésében.

Márka és minőség

Válaszd megbízható márkák termékeit, amelyek híresek a minőségükről és a tartósságukról. Az olcsóbb alternatívák gyakran nem képesek olyan hatékonyan teljesíteni, mint a megbízható márkák termékei.

Nedves Porszívók használati területek

A vizes porszívó széles körben használható, és sokféle helyzetben jól jöhet. Néhány példa, hogy hol alkalmazhatod őket:

  • Otthoni használat: A nedves porszívók ideálisak otthoni takarításhoz. Használhatod a csepegő víz vagy a kiömlött folyadékok gyors eltávolítására, de ugyanúgy hasznosak a száraz szennyeződések porszívózására is.
  • Ipari környezetek: Az ipari helyszíneken, például raktárakban vagy gyárakban is alkalmazzák a nedves porszívó modelleket. Itt nagyobb mennyiségű folyadék vagy száraz szennyeződés gyors és hatékony eltávolítására használják.
  • Kereskedelmi tisztítás: A takarítócégek gyakran alkalmazzák nedves porszívókat, mivel ezek ideálisak nagyobb tisztítási feladatokhoz, például irodákban, bevásárlóközpontokban vagy éttermekben.
  • Autótisztítás: A vizes porszívó kiválóan alkalmazható az autók belső tisztítására is. Segítenek megszabadulni a folyadékoktól, például italok kiömlésétől vagy szőnyegek tisztításától.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Robot Vacuum X10+ Szállításra kész 1 db
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, automata kiürítés, padlófelszínhez való alkalmazkodás és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 2,5 l, lézeres és kamerás navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, zajszint 60 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 1000 W teljesítmény, mérete 56 × 42 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
299 990 Ft

2.
Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő, ütközésérzékelő és takarítás folytatása újratöltés esetén, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, vSLAM és LiDAR navigáció, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, automata szűrőlerázó rendszer, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
149 990 Ft

3.
Roborock S8 Pro Ultra fehér Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
529 990 Ft

Még több
144 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
SENCOR SRV 3160TQ EasyClean+ - Robotporszívó Típusok
4,1 22×
SENCOR SRV 3160TQ EasyClean+
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,25 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,45 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Bluetooth, Wi-Fi, 28 W teljesítmény, mérete 7,5 × 30,5 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
57 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRV957
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő, ütközésérzékelő és takarítás folytatása újratöltés esetén, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, vSLAM és LiDAR navigáció, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, automata szűrőlerázó rendszer, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIARV025
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Philips 8000 Series Aqua Plus XC8347/01
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas szőnyeg, kemény padló és fapadlók tisztítására, állatszőrhöz, nedves tisztítás, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 90 perc, töltési idő 5 óra, karbantartásmentes szűrő, zajszint 84 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,6 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED kijelző és LED világítás, gégecsővel, mérete 16,8 × 38,4 × 79,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, víztartály, szűrő, törlőruha és tisztító állomás a csomag része, fekete kivitel
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIL0077HU
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Xiaomi Robot Vacuum X10+ - Robotporszívó
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Xiaomi Robot Vacuum X10+
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, automata kiürítés, padlófelszínhez való alkalmazkodás és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 2,5 l, lézeres és kamerás navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, zajszint 60 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 1000 W teljesítmény, mérete 56 × 42 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
299 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: XIARM184
Roborock S8+ fekete - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 48×
Roborock S8+ fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
Szuper ár
347 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV538
Roborock S8+ fehér - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 48×
Roborock S8+ fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
Szuper ár
343 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV545
Roborock S8 Pro Ultra fehér - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 55×
Roborock S8 Pro Ultra fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
529 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV668
Roborock S8 fekete - Robotporszívó
Típusok
4,8 119×
Roborock S8 fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV514
Roborock S8 fehér - Robotporszívó
Típusok
4,8 119×
Roborock S8 fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV521
Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser - Robotporszívó Típusok
4,3 54×
Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser
Robotporszívó - elektronikus moppal és automatikus állomással a por és szennyeződések kiürítéséhez, a 60 napig tartó, munka nélküli takarításért, akár 2700 Pa szívóteljesítmény, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésgátló érzékelő, lézeres navigáció + 3× TOF szenzor, infravörös szenzorok, BLDC motor, 4 takarítási mód, vezérlés mobilalkalmazással, beleértve a tiltott zónák beállítását, elektronikus mop a felmosás és porszívózás egyidejű elvégzéséhez, 4 víznyomásszint-beállítás, mopok száma a csomagban: 2, 0,3 l-es víztartály, elektronikus turbókefe, oldalkefék száma: 1, padlófelülethez alkalmazkodó teljesítmény, 0,26 l-es porgyűjtő tartály, az automatikus állomáshoz szánt porzsák űrtartalma: 4,1 l, porzsákok száma a csomagban: 3, 65 dB zajszint, 120 perc üzemidő, 180 perc töltési idő, Lítium-Ion akkumulátor, HEPA szűrő, kompatibilis a hangasszisztensekkel, Hi-tech navigációs rendszer, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWRV237
Roborock S8 Pro Ultra fekete - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 55×
Roborock S8 Pro Ultra fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
600 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV675
SENCOR SRV 3150OR EasyClean - Robotporszívó
Típusok
4,1 22×
SENCOR SRV 3150OR EasyClean
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás és lépcsőről való leesés elleni érzékelő, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, a készüléken, portartály térfogata 0,25 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,45 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, 28 W teljesítmény, mérete 7,5 × 30,5 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
56 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENrob86
4,4 48×
ETA Aquasim PRO 1265 90000
Gőztisztító - teljesítmény: 900 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,22 l, gőznyomás: 3 bar, biztonsági szelep, kontroll lámpa, gőz készenlét jelzés
Szuper ár
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAPC342
SENCOR SRV 6450BK - Robotporszívó
Típusok
4,0 11×
SENCOR SRV 6450BK
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 2 oldalkefe, 1,6 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 140 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 68 dB, kompatibilitás Bluetooth, Wi-Fi, 26 W teljesítmény, mérete 7,5 × 32,5 × 35,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,8 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
93 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENrbv11
4,7 35×
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, Li-ion akkumulátor, működési idő 65 perc, töltési idő 3,5 óra, HEPA szűrő és mosható szűrő, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, mérete 128,6 × 21,4 × 25,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg, felmosó textil, víztartály, portartály és törlőruha a csomag része, fehér kivitel
141 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIATV949
SENCOR SRV 9185BK - Robotporszívó Típusok
4,2
SENCOR SRV 9185BK
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, mikroszűrő, HEPA szűrő és mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás, csehül beszélő és szlovákul beszélő, távirányító, töltöttségjelző, megtelt tartály kijelzés, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,3 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres, giroszkópos és LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 140 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás B
Leárazás -5 %
152 990 Ft 160 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENCrb004
3,5
iRobot Roomba i8 Combo (i8178)
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak és állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, padlófelszínhez való alkalmazkodás, kábelek gubancolása elleni funkció, szennyeződés felismerés, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, töltöttségjelző, megtelt tartály kijelzés, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, három fokozatú tisztítórendszer és puhított kerekek, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,313 l, 1 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, mérete 9,3 × 34 × 34,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,38 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
239 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IRORV488
Rowenta RR9067WH X-PLORER S130 AI 4in1 Laser&Camera 8cm - Robotporszívó Típusok
4,1 45×
Rowenta RR9067WH X-PLORER S130 AI 4in1 Laser&Camera 8cm
Robotporszívó - mesterséges intelligenciával a személyre szabott tisztítás és az alacsony akadályok felismerése érdekében, keskeny, mindössze 8 cm magas porszívó, moppal, akár 2700 Pa szívóteljesítmény, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésgátló érzékelő, laser kamerás navigációs mód, infravörös érzékelők, BLDC motor, vezérlés mobilalkalmazással, elektronikus turbókefe, oldalkefék száma: 2, Aqua Power rendszer a felmosás és porszívózás egyidejű elvégzéséhez, 2x mop normál tisztításhoz, 0,15 l-es víztartály, zónák szerinti teljesítmény beállítás, automatikus tiltott zónák beállítása, 0,5 l-es porgyűjtő tartály, 60 dB zajszint, 120 perc üzemidő, 180 perc töltési idő, Lítium-ion akkumulátor, 4 tisztítási mód, HEPA szűrő, kompatibilis a hangasszisztensekkel, Hi-tech navigációs rendszer, 1,6 cm magas szintkülönbséget is leküzd, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
184 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWRV582
4,8
Dreame L10 Pro, fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás és szennyeződés felismerés, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,57 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,57 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, működési idő 150 perc, zajszint 65 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Wi-Fi, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
117 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DRERV540
4,3 21×
Bosch BWD41720
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 5 l, vízszűrő és EPA szűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, víztartály a csomag része, vezetékes, zajszint 85 dB, fehér és türkiz kivitel
95 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSVS720
3,9 218×
TESLA RoboStar iQ100
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,2 l, 2 oldalkefe, 1 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 150 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 59 dB, mérete 8 × 29,5 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, akkumulátor és töltő adapter a csomag része, fehér kivitel
61 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESRV673
SENCOR SRV 9385WH - Robotporszívó Típusok
4,4
SENCOR SRV 9385WH
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás, csehül beszélő és szlovákul beszélő, távirányító, töltöttségjelző, megtelt tartály kijelzés, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 3 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres, giroszkópos és LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 200 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 62 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 50 W telje
216 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRV620
4,2 30×
Concept VP6200 ICONIC Aqua Flex 29,6V, 60 perc
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak és állatszőrhöz, nedves tisztítás, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő és HEPA H13 szűrő, 450 W teljesítmény, zajszint 82 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 0,5 l, vezérlés a készüléken, tömege 2,75 kg, felmosó textil, víztartály és fali tartó a csomag része, fekete és ezüst kivitel
79 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TYCON413
3,5
ETA Azurit 2267 90000
Gőztisztító - teljesítmény: 1500 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,4 l, gőznyomás: 0,8 bar, biztonsági szelep, kontroll lámpa, kivehető víztartály, állítható gőzkimenet, gőz készenlét jelzés
38 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAPC694
értékelésRowenta Explorer Serie 60 RR7447WH robotporszívó (RECENZIÓ) A Rowenta Explorer Serie 60 2 az 1-ben robotporszívó rendkívül alacsony konstrukciójával, nagy szívóerejével, giroszkópos navigációjával és több mozgásérzékelő kombinációjával hívja fel magára a figyelmet. Otthonunkban teszteltük a képességeit, ahol egy háziállat is él....

Nedves porszívók

A Nedves porszívók kategóriában összesen 144 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nedves porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nedves porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nedves porszívók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ