Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Nestlé

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Nestlé – minőségi élelmiszer

Nestlé: minőségi élelmiszerek az egészségesebb életért

A Nestlé több mint 150 éve van jelen a piacon. Gyermekeknek szánt élelmiszerekre specializálódott, beleértve az anyatejalapú bébiételeket is. Hangsúlyt fektetnek a gyermek egészséges növekedését és fejlődését elősegítő optimális összetevőkre.

Nestlé kásák

Kásák

A Nestlé kásákat már 4 hónapos kortól adhatjuk a babának, így megfelelő első táplálék lehet abban az időszakban, amikor a szoptatás önmagában már nem elegendő. A Nestlé kása finom ízű, kiegyensúlyozott arányban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és a Bifidus BL probiotikus baktériumot, amely gondoskodik a baba nyugodt pocakjáról. Az anyukák értékelni fogják az egyszerű és gyors elkészítést, valamint azt, hogy a zabkását a nap bármely szakában tálalhatják. Számos ízesítésű tejes és tejmentes opciót is kipróbálhatsz.

Növényi alapú ételek

A NaturNes Bio húsos és zöldséges változatok finomak. Ezek az ételek 6 hónapos kor feletti babák számára alkalmasak. Különböző zöldségek és húsok egyedi kombinációit tartalmazzák, amelyek nemcsak finom ízűek, de tökéletesen laktatóak és sok vitamint tartalmaznak. Bio és nem bio változat is kapható, de mindegyik mentes a hozzáadott sótól, tartósítószerektől, aromáktól, színezékektől és sűrítőanyagoktól.

Nestlé húsos és zöldséges tápszerek

Nestlé tasakok

Ital tasakok

Gyermekeid imádni fogják a Nestlé különböző gyümölcsízű italait. Ezek ízletes és egészséges, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és rostokkal teli italok, amelyeket 6 hónapos kortól adhatsz gyermekednek. Praktikus csomagolásuknak köszönhetően a Nestlé tasakok ideálisak utazáshoz és kirándulásokhoz, és bio változatban is kaphatóak, amely teljesen mentes a tartósítószerektől és mesterséges színezékektől.


Rágcsálnivalók

A Nestlé rágcsák ideálisak a kicsik étrendjének gazdagítására. Akár a Nestlé Yogolino babakekszet, akár a Nestlé Yogolino tejes desszertet választod, biztos lehetsz benne, hogy olyan ízletes nassolnivalót biztosítasz gyermekednek, amely támogatja egészséges növekedését és fejlődését. A Nestlé ételek megfelelőek akár vacsora után is, mivel könnyű állaguknak köszönhetően biztosítják gyermeked pihentető alvását.

Nestlé rágcsák

1 termék
4,8 13×
Caro ORIGINAL 200G
Ital - instant, gabonafélék, kávé pörkölésű keverék, árpát tartalmaz, árpamaláta, cikória és rozs, koffeinmentes, tömeg 200 g
2 090 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NESKA867

Nestlé

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ