Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

NETIO All 4 Silver - DE Schuko foglalat

Termékkatalógus
NETIO All 4 Silver - DE Schuko foglalat
4,0 1 értékelés
Aljzat - 4x, túlfeszültség-védelem, a WiFi (AP mód, ügyfél), Bluetooth, készülékek időbeli és kézi vezérlése, fogyasztásmérés, naptár, Watchdog, LAN, alkalmazás mobil készülékekhez, SNMP v3 támogatás
Kód:  NG450c2 Gyártó honlapja:

NETIO All 4 Silver - DE Schuko foglalat

Ez a foglalat igazán sok mindent tud - méri a fogyasztást az egyes kimeneteken, bekapcsolja és kikapcsolja a csatlakoztatott készülékeket, felgyújtja és leoltja a világítást, újra elindítja a kamerarendszereket... Cseréld le a meglévő konnektorodat erre a többcélú eszközre, amely lehetővé teszi, hogy a háztartásodat gyakorlatilag bárhonnan vezéreld.

A foglalatodat az okostelefonodról vezérelheted akkor is, ha éppen távol vagy az otthonodtól. A NETIO 4 ALL tartalmaz egy 250V-os bemenetet és négy standard hálózati konnektort, amely lehetővé teszi szinte minden 250 V-on működő eszköz csatlakoztatását. Nincs szükség semmilyen speciális programra, a webes felületen elérhető a helyi hálózaton vagy az interneten keresztül egy böngésző útján.

Legfontosabb jellemzők

  • Távirányítású intelligens elosztó aljzat négy 220V-os bemenettel
  • Energiafogyasztás mérése minden kimenetnél
  • Integrált hozzáférési pont - Netio4 All csatlakozik a vezeték nélküli hálózathoz, és ehhez csatlakozik a számítógép
  • Bluetooth 4.0 LE vezeték nélküli interfész, WiFi
  • HTTPS - biztonságos kapcsolat a böngésző és webkiszolgáló között
  • A fali konzol a csomag része
  • DE schuko aljzatok

Minőségi kidolgozás

A szokásos hosszabbító kábelek és elosztók ideje lejárt. Nem csak egy trükkös újdonságot kapsz a kezedbe, hanem olyan termék, amelyen biztosan nem spóroltak. Már a külső dizájnja figyelemre méltó, elegáns alumíniumot használ, amely egyben a belső "számítógép" hűtője is. A berendezés belsejében ugyanis egy klasszikus chipset van, amelyen Netio szoftverrel Linux fut. Ez lehetővé teszi, hogy nagyon könnyen végrehajtódjanak a frissítések, és folyamatosan javuljanak a szolgáltatások.

Az irányítás teljes egészében rajtad áll

Elfelejtetted kikapcsolni valamelyik háztartási gépedet és már úton vagy a munkába? A vasaló vagy a hajsütővas veszélyes lehet, a többi készülék pedig feleslegesen pazarolja az értékes energiát. Az alkalmazás segítségével távolról is mindent kézben tarthatsz és előre is beállíthatod a napirendet. Minimálisra csökkentheted a házadba való betörés kockázatát. Például, távolról irányíthatod a lámpa be- és kikapcsolását és szimulálhatod az otthon tartózkodást akkor is, amikor elutaztál nyaralni.

Watchdog funkció

A foglalat Watchdog funkcióval is rendelkezik, amelynek révén képes újraindítani a szervert, routert vagy más lefagyott hálózati elemeket. Másik érdekessége az elektromos energia fogyasztásmérése, vagy például a foglalat integrálása az úgynevezett intelligens háztartás rendszerébe, hogy így együttműködhessen más készülékekkel.

További információk:

Méretek:
30,2 x 5,8 x 9 cm

Tömege a kábellel együtt:
kb. 1,15 kg

Hálózati interfész:
10/100 Mbps (RJ-45 csatlakozó)
WiFi 802.11b / g / n 2.4 GHz
Bluetooth LE 4. 0 2 4 GHz
2 x antenna 3 dB kimeneti teljesítménnyel (egy a WiFi, egy a Bluetooth számára)

Állapotjelző:
2 × (LAN-csatlakozó)
1 x Wifi
1 × Bluetooth 4. 0 LE
4 x LED mindegyik aljzathoz

Irányítás az eszközön:
1 × főkapcsoló ki/be (bölcső)
4 × be-/kikapcsoló az egyes foglalatokhoz (a készülék újraindításához és a gyári beállítások visszaállításához is használják)

 

Paraméterek

Típus
Kábel hosszabbító Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!
Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Elektromos hálózat Kész!

Használat

Típus
Kábel hosszabbító Kész!

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Elektromos hálózat Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NETIO All 4 Silver - DE Schuko foglalat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NETIO 4 All Silver - DE schuko zásuvky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NETIO 4 All Silver - DE schuko zásuvky.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ