30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Niceboy HIVE 2 touch

Termékkatalógus
Niceboy HIVE 2 touch
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Bluetooth 4.1, NFC, CSR lapkakészlet, 50-15 000 Hz frekvenciatartomány, hangszóró 40 mm, érzékenység 36 dB, hatótávolság 10 méterig, érintésvezérlés, 300 mAh akkumulátor, akár 18 óra üzemidő
Kód:  NCB050b Termékszám:  8594182422849 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy HIVE 2 touch


A gondosan kivitelezett Niceboy HIVE 2 touch fülhallgató a korábbi HIVE sorozat utódja, és egy csomó érdekes újdonsággal érkezik. A fejhallgató a legújabb technológiát használja, ami érintőképernyős vezérlést tesz lehetővé. Rendkívül egyszerű és felhasználóbarát, a hangerőt függőleges mozdulattal, a számok közötti válogatást pedig vízszintes mozdulattal irányíthatod. A lejátszást az új Bluetooth 4.1 stabil vezeték nélküli technológia biztosítja, amely még az akkumulátort is kíméli. A fejhallgató nagyszerű útitárs, mert ebben az árkategóriában gyakorlatilag páratlan akkumulátor élettartamot nyújt.



A HIVE 2 touch főbb előnyei

  • Zenelejátszás akár 18 órán át, egy töltéssel
  • Vezeték nélküli fejhallgató hangerőszabályzóval és dalváltás funkcióval
  • Kristálytiszta hangátvitel
  • A telefon csatlakoztatása egyetlen gombnyomással, NFC használatával
  • Beépített mikrofon a kihangosított hívás támogatásához
  • Profi audiokábel, Bluetooth nélküli használathoz

A Niceboy HIVE nagyszerű útitárs

A Niceboy HIVE 2 touch-ot egy töltéssel, ami átlagosan 2 óráig tart, szinte egész nap használhatod. Felkelsz reggel, használod 18 órán át, és feltöltöd, amíg alszol. Képes akár egy Budapest - New York oda-vissza repülőút idején át is zene lejátszására. A fejhallgató jó minőségű és kellemes anyagokból készül, úgyhogy kellemesen fogod vele érezni magad még a hosszabb utakon is. Ha nincs lehetőséged használni az NFC vagy a Bluetooth adatátvitelt, akkor használhatsz klasszikus 3,5 mm Jack csatlakozóval ellátott kábelt is. 


Nagyon kényelmes, érinéses vezérlés

A Niceboy HIVE 2 touch, az előző változathoz képest érintőképernyős vezérléssel egészült ki. Így kényelmesen válthatsz hangerőt, válogathatsz dalokat. A kényelmes fülkagylókat a füleidhez igazíthatod az állítható fejpántnak köszönhetően. Beépített CSR chip és MaxxBass funkció gondoskodik számodra a maximális kikapcsolódásról közel húsz órán át.


 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy HIVE 2 touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy HIVE 2 touch. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy HIVE 2 touch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy HIVE 2 touch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy HIVE 2 touch.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ