AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Niceboy HIVE E2 zöld

Termékkatalógus
Niceboy HIVE E2 zöld
4,5 12 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülhallgató, vezeték nélküli, Bluetooth 4.2, 20-20000Hz frekvenciatartomány, 6 mm-es átalakító, 16 ohmos impedancia, 92dB ± 3dB érzékenység, fejhallgatóvezérlés, akár 10 méteres hatótávolság, akár 8 óra
Kód:  NCB051c Termékszám:  8594182423150 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy HIVE E2 zöld

A Niceboy HIVE E2 Bluetooth fejhallgató kiváló hangzást és komfortérzetet kínál. A hangminőséget, és a stabilitást a minőségi alkatrészek, és a Bluetooth 4.2 technológia biztosítja. Az akkumulátor akár 8 órán át történő zenehallgatáshoz is elegendő kapacitást biztosít. Egyszerű kezelhetőséget kínál közvetlenül a fejen - így nem okoz problémát a dalok közötti váltás, vagy a hangerő beállítása. A beépített mikrofon segítségével a Niceboy HIVE E2 fülhallgató könnyen kezeli a kihangosított telefonhívásokat is.  

Miért válaszd a Niceboy HIVE E2-t?

  • Megbízható Bluetooth 4.2 átviteli technológia 
  • Beépített akkumulátor akár 8 órás üzemidővel
  • A beépített mikrofonnak köszönhetően a kihangosított hívások könnyen kezelhetőek
  • Nagyon kényelmes anyagok és adapterek a testre szabott fülhallgatókhoz
  • Vezérlés közvetlenül a fülhallgatón
  • Többpontos kapcsolat két eszközzel

Vezeték nélküli, hosszú élettartamú fülhallgató

A fülhallgató egész napos társunk, így sok energiára van szüksége. Éppen ezért a Niceboy HIVE E2 hosszú élettartamú akkumulátort tartalmaz, amellyel akár 8 órán át is élvezheted a kedvenc zenéidet. A megnövekedett állóképességet a modern Bluetooth 4.2 verzió támogatja, alacsonyabb energiafogyasztást biztosítva, mint az alacsonyabb verziók. A kényelmes, all-inclusive töltést USB kábel biztosítja.

Niceboy HIVE E2 - kiváló minőségű hangzás és modern technológia

A kiváló minőségű chipset és egyéb fejlett technológiák használata a Niceboy HIVE E2 fülhallgatók számára éles, mégis erős hangzást biztosít. A hangminőséget a korszerű Bluetooth 4.2 átvitel is támogatja, amely stabil kapcsolatot biztosít akár 10 méteres hatótávolságban is. A Niceboy HIVE E2 fülhallgató beépített mikrofonja a kihangosított hívások kezelésére szolgál. A fülhallgató többpontos kapcsolatot kínál két eszközzel, így például egy eszközön használhatod a telefon funkcióit, míg egy másik készüléken zenét hallgatsz.

Maximális kényelem a fülhallgató viselése közben

A Niceboy HIVE E2 fülhallgató az egész napos használatra tervezett. Ezért könnyű és kellemes anyagokból készült. A kényelemet szolgálják a különböző méretű adapterek, és párnák is, így testre szabhatod a fülhallgatót a saját igényeidnek megfelelően. Könnyen beállíthatod a kábel hosszát a praktikus gyorskioldóval. A Niceboy HIVE E2 továbbá mágneses fülhallgatóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű bekapcsolást, és a biztonságos viselést a nyakon, még akkor is, amikor nem hallgatod a zenét. A Niceboy HIVE E2 készülékkel nem kell állandóan kivenned a telefonod a zsebedből.

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy HIVE E2 zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy HIVE E2 zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy HIVE E2 zelené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy HIVE E2 grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy HIVE E2 grün.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ