AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Niceboy ION AirSonic STAR

Termékkatalógus
Niceboy ION AirSonic STAR
4,5 18 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2100 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 3 sebességfokozat, 2 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,7 m hosszú kábel, fekete kivitel
12 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NICfn91 Termékszám:  airsonic-star Gyártó honlapja:
Niceboy ION AirSonic STAR 12 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Niceboy ION AirSonic STAR

Fontos, hogy hajkoronád mindig tökéletes legyen? A népszerű Niceboy által megálmodott hajszárítóval mindet játszi könnyedséggel érheted majd el. Imádni fogod, hogy hatékony és gyengéd ápolást biztosít a hajnak. Ez a kiváló hajszárító jól kihasználható funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás, hideg levegő, szárítás és hőmérséklet szabályozás. A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely rendkívül tartós, teljesítményfelvétele pedig: 2100 W. 3 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 2 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor ideális a levegő egyenletes eloszlatására. A szabad levegőn történő száradáshoz hasonlít, ezáltal segít megelőzni a haj göndörödést, és fantasztikus hajkoronád lesz. Erős légáramlattal rendelkezik a nagyszerűen kialakított styling szűkítő , így tincsről tincsre haladva formázhatod a frizurádat, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétfújnád.

Hajszárító Niceboy ION AirSonic STAR ...
Hajszárító Niceboy ION AirSonic STAR ...

A híres Niceboy ION AirSonic STAR hajszárító leglényegesebb jellemzői

  • A népszerű Niceboy hajszárító segítségével stílusos frizurát varázsolhatsz magadnak
  • Az ionizátor fokozza a haj simaságát és puhaságát
  • A hajszárító nagy teljesítményű motort kapott, amelynek teljesítményfelvétele: 2100 W
  • 3 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 2 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • Hideg levegőre is válthatsz a frizura tökéletes rögzítéséhez
  • A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhosszúság: 1,7 m
  • A csomagban található többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete

Ionok az egyenletesen sima és puha hajért

A közismert Niceboy hajszárító nemcsak remekül néz ki, de kiváló funkcióival is lenyűgöz A tökéletes frizura első lépése a hajszárítás, hogy sima legyen minden hajszál, mielőtt vasalod vagy hullámosítod a hajad. A híres Niceboy hajszárító az ionizátronak köszönhetően sima és egészséges hajat biztosít. Az ionizátorral ellátott hajszárító működési elve a negatív töltésű ionok amelyek hidratálják a hajat, miközben megakadályozzák a nemkívánatos kiszáradást és a göndörödést. Egészségessé és fényessé varázsolják a hajat. A frizura tökéletes állapotban tartására van egy gomb a hideg levegőre való átkapcsoláshoz, amely rögzíti a hajat. A csomagban a híres Niceboy hajszárítón kívül a következő tartozékok kapnak helyet akasztó pánt.

Hajszárító Niceboy ION AirSonic STAR ...

Paraméterek

Összehasonlít

Kiegészítők

Tartozékok
Akasztó pánt Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy ION AirSonic STAR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy ION AirSonic STAR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy ION AirSonic STAR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy ION AirSonic STAR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy ION AirSonic STAR.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ