Akvizice ApF HU Shop roku

Niceboy ION Sonic Kids

Termékkatalógus
Niceboy ION Sonic Kids
4,6 10 értékelés
Elektromos fogkefe - gyerek, szónikus, 60000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő és akkumulátor kijelző, kefe matricák a csomagban
Szuper ár
9 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NICZK908 Termékszám:  sonic-kids Gyártó honlapja:
Niceboy ION Sonic Kids 9 990 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

Niceboy ION Sonic Kids

Szónikus fogkefe 

Niceboy ION Sonic Kids

Kíváncsi vagy, hogyan teheted érdekesebbé gyermekeid számára a fogmosást? A Niceboy ION Sonic Kids szónikus fogkefével a gyerekek megtervezhetik saját egyedi fogkeféjüket, amely szórakoztatóvá teszi az egész műveletet. A Niceboy fogkefe magas, akár 60 000 rezgés/perc frekvenciával működik, ami kíméletesen és hatékonyan ápolja a gyermekek fogait. Alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és baktériumokat. Egyetlen feltöltéssel hihetetlenül sokáig, 40 napig bírja, ráadásul atöltés mindössze 2,5 órát vesz igénybe.

Niceboy ION Sonic Kids

Videó módosítása

Csak a videó azonosítóját illessze be, pl. L7F5B5PRkBk

Videó módosítása

Niceboy ION Sonic Kids elektromos fogkefe gyengéd szónikus technológiával

A Niceboy ION Sonic Kids elektromos fogkefe különösen a gyermekeknek fog örömet okozni. Támogatja fogaik és ínyük egészségét. Fejlett szónikus technológiával rendelkezik, amely akár 60.000 rezgés/perc magas rezgési frekvencián működik, és lehetővé teszi, hogy a fogkefe sörtéi mélyen behatoljanak a fogak közé. Óvatosan és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és baktériumokat. A szónikus elektromos fogkefével történő fogmosás sokkal kíméletesebb és hatékonyabb, mint a hagyományosfogkefével történő tisztítás. Ezenkívül a Niceboy ION Sonic Kids fogkefe minimalizálja a a fogak felületének kopását. Egy speciális üzemmód is van rajta, amely alacsonyabb rezgésintenzitással rendelkezik, így ideális az érzékeny tejfogak számára.

Niceboy ION Sonic Kids
Niceboy ION Sonic Kids

DuPont sörtékkel ellátott, cserélhető fogkefefej

A Niceboy ION Sonic Kids elektromos fogkefe speciális fejformával rendelkezik, amely hatékonyan és alaposan tisztítja a száj nehezen hozzáférhető részeit is. A fej DuPont sörtékkel rendelkezik, amelyeknek rendkívüli a kopásállóságuk, ugyanakkor kíméletesek a gyermekek fogaihoz. A sörték a teljes fejet beborítják, és így sűrű és kompakt egységet alkotnak. Ennek köszönhetően az egész fogat körül ölelik, és alaposan tisztítják. A fej cserélhető, így nem kell a teljes fogkefét megvásárolnod, ha a fogkefe megérett a cserére. Mindössze annyi a dolgod, hogy kicseréled  a fejet egy új fogkefefejre.  
 

Niceboy ION Sonic Kids

Vízálló kivitel

A Niceboy ION Sonic Kids fogkefe vízálló, IPX7-es tanúsítvánnyal rendelkezik. 

Niceboy ION Sonic Kids

A Niceboy ION megelőzi a fogszuvasodást

A Niceboy ION Sonic Kids elektromos fogkefe rendszeres használata megelőzi a fogszuvasodást. Ezenkívül hozzájárul az egészségesebb ínyhez.

Niceboy ION Sonic Kids

Szónikus technológia

A Niceboy ION Sonic Kids elektromos fogkefe nem csak koronák, implantátumok, hanem rögzített fogszabályozók esetén is alkalmas. Garantálja a biztonságos és kíméletes használatot. 

Niceboy ION Sonic Kids elektromos fogkefe speciális üzemmódokkal és időzítővel

A Niceboy ION Sonic Kids fogkefe praktikus időzítővel rendelkezik, és többféle üzemmód közül lehet választani a tökéletes tisztítás érdekében. Az saját igényeidnek megfelelően 3 üzemmód áll a rendelkezésedre. Az időzítő segíti a helyes fogmosást, mert könnyedén megállapíthatod, hogy gyermekeid elég hosszú ideig és egyenletesen mosták-e meg a fogaikat.

Niceboy ION Sonic Kids

Niceboy ION Sonic Kids akár 40 napos akkumulátor-üzemidővel

A Niceboy ION Sonic Kids elektromos fogkefe egyik legfontosabb előnye kétségtelenül a hosszú akkumulátor-üzemidő, amely akár 40 napos működést is ígér egyetlen feltöltéssel. Így nem kell aggódnod a gyakori töltés miatt. A Niceboy ION Sonic Kids fogkefe mindig használatra kész. A töltés a csomagban található micro USB kábelen keresztül történik.

Niceboy ION Sonic Kids
Niceboy ION Sonic Kids

Könnyen használható Niceboy ION Sonic Kids fogkefe

A Niceboy ION Sonic Kids fogkefe kiváló minőségű anyagokból készült, és ergonomikus kialakításának hála rendkívül kényelmes a fogása. Sőt, a speciális hangszigetelő technológiának köszönhetően nagyon csendes. 

Niceboy ION Sonic Kids

Automatikus memória üzemmód

A Niceboy ION Sonic Kids fogkefe képes tárolni a memóriájában azt, hogy melyik volt az utoljára használt üzemmód. Ezt aktiválja újra, amikor bekapcsolod.  

Niceboy ION Sonic Kids

Niceboy ION fogkefe gyors feltöltéssel

Értékelni fogod, hogy a Niceboy ION Sonic Kids fogkefe akkumulátora extra gyorsan, mindössze 2,5 óra alatt feltölthető. 

A Niceboy ION Sonic Kids fogkefét testreszabhatod különféle mókás matricákkal

A Niceboy ION Sonic Kids elektromos fogkeféhez egy készlet színes matrica is tartozik, kétféle színváltozatban. A matricák lehetővé teszik, hogy gyermekeid a saját ízlésükre formálják a fogkefe kinézetét! A matricák segítségével elkészíthetik saját egyedi fogkeféjüket. 

Niceboy ION Sonic Kids
Niceboy ION

A Niceboy márka 2016 óta van jelen a vásárlók számára megfizethető elektronikai termékek piacán. 2021-ben bevezették a Niceboy ION okos háztartási készülékek termékcsaládját, hogy termékeikkel teljessé lehessen tenni az okos otthont. A Niceboy ION termékcsalád robotporszívókat, fogkeféket, világítást és még sok mást kínál

A Niceboy ION alkalmazás letöltése

Niceboy ION alkalmazás
Letöltés az App Store-ból
Letöltés a Googe Play-ről

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy ION Sonic Kids Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy ION Sonic Kids. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy ION Sonic Kids. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy ION Sonic Kids. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy ION Sonic Kids.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ