Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Nikon KeyMission 80

Termékkatalógus
Nikon KeyMission 80
Digitális videókamera - akciókamera, CMOS érzékelő, vízálló 1m mélységig, ütésálló 2m magasságig, első kamera 12 MPx + 5 MPx hátsó kamera, FullHD videó, optikai és elektromos stabilizátor, 1,75 "-os érintőképernyős LCD kijelző, time-lapse fotózás, Wi-Fi, Bluetooth, USB, microSD, iOS és Android kompatibilitás
Kód:  OI111a1a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nikon KeyMission 80

Szereti a kalandot, és szeretné jó minőségben megörökíteni a pillanatokat? Válassza a Nikon KeyMission 80 akciókamerát, amely minden tevékenysége során lépést tud majd tartani Önnel, és kialakításának köszönhetően ellenáll az ütéseknek, víznek, pornak és az alacsony hőmérsékletnek. A könnyű vázban egyszerre két kamera kapott helyet. Az első, 12 MPx felbontású képes Full HD videózásra, a hátulsó, 5 MPx felbontású kamera pedig tökéletesen alkalmas szelfik készítésére. A 80 °-os látószög gyönyörű autentikus felvételeket biztosít majd kirándulásairó, így azok emléke mindig megmarad. A kamerával könnyedén készíthet lélegzetelállító time-lapse videókat, vagy éppen panorámaképeket. Tegye emlékezetessé az élményt!

Legfontosabb jellemzők

  • Kitűnő képminőség, és természetes 80°-os látószög
  • Vízálló, ütésálló és porálló akciókamera extrém körülményekre tervezve
  • Full HD videofelvétel
  • Kiváló minőségű fényképek, több felvételi mód
  • Lenyűgöző Time-lapse felvételek
  • Hátsó kamera az utazási szelfikhez
  •  iOS és az Android kompatibilitás
  • Kompakt méretek

Ne maradjon le semmiről

Ezzel az akciókamerával nem fog lemaradni a fontos pillanatokról, a kamera mindig azonnal készenlétben áll. Az élmény megörökítése csupán egy gombnyomás. Köszönhetően a kompakt méreteinek, mindig a keze ügyében lehet, és egy kézzel tudja majd kezelni. Kiélvezheti a pillanat varázsát, ugyanakkor a fotózásnak és videózásnak sem szab semmi határt.

Hitelesség minden részletben

Szereti azonnal megnézni, szerkeszteni és megosztani a fotóit? Az akciókamera 1,7"-os kijelzője segít ebben, de a rögzített felvételeket azonnal visszanézheti vagy szerkesztheti iOS vagy Android rendszeren futó eszközéről, amelyet Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével csatlakoztathat. Párosítsa az eszközöket, és ossza meg élményeit már megélésük közben! Az akciókamera kijelzője kapóra jön szelfi készítése közben is, így Ön is szerepelhet az elkészült felvételeken. 

A KeyMission 80 segítségével lélegzetelállító felvételeket készíthet utazási és sport élményeiről. A kompakt NIKKOR objektív még gyenge fényviszonyok mellett is biztosítja az élénk színeket és a megfelelően nagy kontrasztot. A kiváló képminőséghez hozzájárul az optikai képstabilizátor, amely garantálja az éles fényképeket és videókat. Ugyanakkor az extra ellenállóságnak köszönhetően a kamera nagyon tiszta minőségben rögzíti a képet és a hangot. A fényképek és videók így autentikusabbak lesznek. 

További információk:

Minimális fókusztávolság:
4,5 mm

Maximális fókusztávolság:
4,5 mm

Objektív rekesz:
elöl f / 2.0
f / 2.2

Stabilizátor:
Optikai és elektromos
 
Minimális fókusztávolság:
10 cm

Manuális fókusz:
Ne
 
ISO:
100-1 600

Expozíciós idő:
000 1/4 -1/2   

Time-Lapse:
Ano

Zoom közben videó:
Ne

Frame rate:
30 képkocka / s
 
Az akkumulátor élettartama:
220 fotó / 40 perces videó

Akkumulátor típusa:
Li-ion

Töltési idő:
2,5 óra

Vízállóság:
1 m

Ütésállóság:
2 m

Lezárás (por / nedvesség):
Igen

 

Paraméterek

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Érzékelő felbontása
12 Mpx Kész!
Kijelző mérete
1,7" Kész!
Típus
Outdoor Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
0,67 óra Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
4,48 cm Kész!
Magasság
8,65 cm Kész!
Mélység
1,5 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon KeyMission 80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon KeyMission 80. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon KeyMission 80. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon KeyMission 80. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon KeyMission 80.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ