30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Nivona NICR 759

Termékkatalógus
Nivona NICR 759
5 3 értékelés
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, Nivona App kompatibilis, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,5 kg
Kód:  NIVAK596 Termékszám:  NICR 759

Nivona NICR 759

A fantasztikus NIVONA automata kávéfőző segítségével frissen őrölt kávébabból készített kávét ihatsz. Egyszerű használni, mindössze annyi a dolgod, hogy megnyomod a gombot. Ezenkívül egyszerre két adag kávé elkészítésére is képes, ami nagyszerű funkció, ha többen innának kávét. Rugalmasságot kínál a különböző típusú kávé elkészítéséhez. Ez egy okos automata kávéfőző mobiltelefonhoz vagy tablethez való csatlakoztatási lehetőséggel, így távolról való bekapcsolásra is van mód, továbbá arra is, hogy elő tudd készíteni a kávét. A kiváló minőségű NIVONA automata kávéfőző nagyszerű megoldás céges környezetbe vagy vendéglátóipari egységekhez.

Automata kávéfőző Nivona NICR 759 ...
Automata kávéfőző Nivona NICR 759 ...

A szuper Nivona NICR 759 automata kávéfőző leglényegesebb előnyei

  • A hasznos NIVONA automata kávéfőző remek azok számára, akik imádják a jó kávét
  • Az automata kávéfőző fém darálóval rendelkezik, amely rendkívül ellenálló
  • 15 bar nyomást biztosít a készülék
  • 2,2 l térfogattal rendelkezik a víztartály
  • A pompás NIVONA automata kávéfőző műanyag anyagból lett gyártva
  • A tejes, forró italok közül latte macchiato, caffe latte és cappuccino elkészítésére is van mód
  • A nem tejes, forró italok közül espresso, ristretto, americano, lungo és kávé elkészítésére is van lehetőséged
  • Meleg tej, tejhab és forró víz/tea készítésére is van mód
  • Kompatibilitás: Nivona App
  • Kapcsolódási lehetőségek: Bluetooth
  • Hibadiagnózis, utasítások az alkalmazásban és mobilalkalmazás okos funkcióval rendelkezik
  • Italhőmérséklet beállítása, kávé/tej arány szabályozás, italméret beállítása és kávé intenzitás beállítása gondoskodik arról, hogy személyre szabhasd az italod ízét
  • 250 g kávébab fér a tartályba
  • Általános funkciók: forró víz funkció, időzítő, két csésze készítése egyszerre, ital készítése egy gombnyomással, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása és smart

Fantasztikus kávé az automata kávéfőző izgalmas funkcióinak köszönhetően

A szuper NIVONA kávéfőző használata rendkívül egyszerű a kényelmes funkcióknak köszönhetően. Amikor kávét szeretnél főzni, egyszerűen csak keresd meg a készülék memóriájában tárolt kedvenc italodat, és néhány másodperc elteltével már készen is van a finom kávéd. A forró víz funkcióval gyorsan kaphatsz forró vizet közvetlenül a kávéfőzőből, amely hasznos például forró tea, instant kása vagy levesek készítéséhez. A rajta lévő időzítővel beprogramozhatod, hogy a kávéfőző mikor kezdje el a kávédat elkészíteni. Ez a funkció nagyon népszerű azok körében, akik pontosan akkor szeretnének friss kávét inni, amikor felébrednek vagy hazaérnek. Amennyiben a kávéfőző nincs használatban, automatikusan kikapcsol egy adott időtartam után az energiatakarékosság és a maximális biztonság érdekében. A minimalizálható kopás mellett a készülék élettartama is meghosszabbodik.

Automata kávéfőző Nivona NICR 759 ...
Automata kávéfőző Nivona NICR 759 ...

NIVONA smart automata kávéfőző

Az okos NIVONA automata kávéfőző sok ember számára a legkedveltebb készülék a konyhában. Az okos funkciók és az intuitív kezelőegység gondoskodnak az egyszerű és gördülékeny használatról. Nivona App technológiával is kompatibilis, amivel biztosított, hogy távolról is hozzáférsz a kávéfőzőhöz a telefonod vagy tableted segítségével. A hibadiagnózisnak hála a kávéfőző érzékeli az esetleges hibákat és megoldást is kínál a problémára. Bluetooth csatlakozás van rajta az összes, alkalmazásban elérhető funkció maradéktalan kihasználása érdekében.

Otthon is kényelmesen, mindig frissen őrölt kávéból készült kávéval

A hasznos NIVONA Automata kávéfőző garantálja, hogy kávéd minden alkalommal frissen őrölt kávébabból készül. 3 őrlési fokozat gondoskodik a kávé különféle, lehetséges textúráiról és ízeiről, ami elengedhetetlen a különböző típusú kávéitalok elkészítéséhez. Az őrölt kávé mennyiségét is könnyen beállíthatod. A kávéfőző fém őrlőmechanizmussal rendelkezik, amely amellett, hogy ütésálló, nagyszerűen áll ellen a szennyeződéseknek. 15 bar nyomással készül a kávé, ami elegendő ahhoz, hogy olyan eszpresszót vagy kapucsínót készíts, amilyet a kávézóban szoktál inni. A darálóhoz járó szenzor érzékeli a kávébab mennyiségét. 250 g kávébabot bír el a tartály, így nem kell sűrűn feltölteni.

Testre szabhatod a kávé ízét a saját preferenciáid szerint

A klassz NIVONA Automata kávéfőző azon túl, hogy tökéletes kávét készít, még az egyszerű elkészítést is garantálja. Ellátta a gyártó hőmérséklet beállítása funkcióval, amely az ellenállhatatlan ízvilág érdekében a legideálisabb hőmérsékletet állítja be a kávé elkészítéséhez. Az automata kávéfőzőn van egy integrált tejrendszer is, egyszerűen csak töltsd fel a tartályt, a többit pedig a gép elvégzi helyetted. Tejjel készült kávékülönlegességek, többek között Latte Macchiato, Caffe latte és Cappuccino elkészítésére is használható. Ahhoz, hogy kávéd tovább maradjon forró, használd a csészemelegítőt, mielőtt elkészíti az italt. A gőzfúvóka a kapucsínó vagy latte készítéséhez szükséges gőz előállítására szolgál a tej felmelegítésére és felhabosítására. Ezáltal egy gazdag, krémes italt kapsz.

A stílusos NIVONA automata kávéfőző tisztán tartása és karbantartása is rendkívül egyszerű

A jól kihasználható NIVONA automata kávéfőző karbantartására nem kell sok energiát szánnod. A maximális kényelmet az automatikus tisztítási folyamat biztosítja. A készülék bekapcsolása után automatikus öblítés következik, ami eltávolítja a kávémaradványokat. A kikapcsolást követően is van egy öblítés, ami eltávolítja a kávélerakódásokat. A karbantartási folyamat maximális egyszerűségének elérése érdekében korszerű tejkör-tisztítási technológiát adtunk hozzá. Gondoskodik a tejrendszer automatikus tisztításáról minden egyes tejital-készítés után. Amennyiben szükség van vízkőmentesítésre vagy egy alapos tisztításra, a készülék jelzi ezt a számodra. A kalcium- és magnézium-lerakódások gyakran akadályozzák a víz áramlását, csökkentik a hőmérsékletet és hátrányosan befolyásolják a kávé ízét és aromáját. Ha ki szükséges cserélni a vízszűrőt, jelezni fogja a kávéfőző. Lehetőséged van a megfelelő vízkeménységi szintet beállítani az optimális kávéminőség biztosítása érdekében. A főzőegység kivehető és egyszerűen leöblíthető folyó víz alatt, ezt követően pedig könnyedén visszatehető a készülékbe. Így mindig tökéletes ízű kávét kortyolgathatsz. A beállított idő leteltét követően a készülék átvált készenléti üzemmódba., így környezettudatos a működése, hiszen energiát spórol.

Felszereltség:

víztartály, beépített kávédaráló, kijelző és tejadagolás, érintésmentes kijelző, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, gőzfúvóka, tejrendszer és tejes megoldás nélkül, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer, vízszűrő használat és kivehető főzőegység

Tejes kávékülönlegességek:

latte macchiato, caffe latte és cappuccino

Tej nélküli kávék:

espresso, ristretto, americano, lungo és kávé

Egyéb receptek:

meleg tej, tejhab és forró víz/tea

Csomag tartalma:

NIRF701 vízszűrő

Méretek:

34 × 24 × 46 cm (ma x szé x mé)

Tömeg:

8,5 kg

Csésze maximális magassága:

14 cm

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Díjak
Díj nélkül Kész!
Kivitel
Szabadon álló Kész!
Rendeltetés
Otthonra, Irodába Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 455 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,2 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Kávébab tartály kapacitása
250 g Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Forró víz funkció, Időzítő, Két csésze készítése egyszerre, Ital készítése egy gombnyomással, Automatikus kikapcsolás, Kedvenc italok beállítása, Smart Kész!
Ital tulajdonságok
Italhőmérséklet beállítása, Kávé/tej arány szabályozás, Italméret beállítása, Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, Energiatakarékos mód, Állítható vízkeménység, Tejrendszer automatikus tisztítása, Automatikus öblítés, Vízszűrőcsere ellenőrzés Kész!
Felhasználói profilok száma
1 Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Víztartály, Beépített kávédaráló, Kijelző, Tejadagolás Kész!
Felhasználói felület
Érintésmentes kijelző Kész!
Italkészítés
Állítható magasságú kifolyónyílás, Állítható magasságú állvány, Tárolóhely a poharaknak, Csészemelegítés Kész!
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka, Tejrendszer, Tejes megoldás nélkül Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer, Vízszűrő használat, Kivehető főzőegység Kész!

Tartozékok a csomagban

Csomag tartalma
NIRF701 vízszűrő Kész!

Méret & súly

Mélység
46 cm Kész!
Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
8,5 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
14 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga
Fém Kész!
Őrlési fokozat
3 Kész!
Daráló funkciók
Állítható őrlési finomság, Őrölt kávé mennyiségének beállítása Kész!
Daráló felszereltsége
Kávébab mennyiség érzékelés Kész!

Receptek

Tejes receptek
Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino Kész!
Nem tejes receptek
Espresso, Ristretto, Americano, Lungo, Kávé Kész!
Egyéb receptek
Meleg tej, Tejhab, Forró víz/tea Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nivona NICR 759 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nivona NICR 759. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nivona NICR 759. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nivona NICR 759. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nivona NICR 759.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ