Shop roku Shop roku

Nivona NICR 550

Termékkatalógus
Nivona NICR 550
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,2 kg
219 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NIVAK509 Termékszám:  NICR 550
Nivona NICR 550 219 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Nivona NICR 550

A szuper NIVONA automata kávéfőző frissen őrölt kávébabból készült kávét kínál. Képes egyszerre két adag kávét készíteni, ami kiváló funkció, ha több ember szeretne kávézni. Rugalmasságot kínál a különféle kávéitalok elkészítéséhez az eszpresszótól a kapucsínón át a latte-ig. Az automata kávéfőző lehetőséget ad többféle okoseszközhöz való csatlakoztatásra, például mobiltelefon vagy tablet, így távolról is be tudod kapcsolni. A pompás NIVONA automata kávéfőző térfogatának köszönhetően cégekhez, vagy kereskedelmi célú felhasználására is alkalmas lesz.

Automata kávéfőző Nivona NICR 550 ...
Automata kávéfőző Nivona NICR 550 ...

A profi Nivona NICR 550 automata kávéfőző legfontosabb jellemzői

  • A hasznos NIVONA automata kávéfőző minden kávéimádó szívét megdobogtatja
  • A fém daráló az automata kávégépben ellenáll a mechanikai kopásnak
  • 2 féle receptet kapsz hozzá
  • 15 bar nyomás alatt készíti a készülék a kávét
  • 2,2 l űrtartalommal rendelkezik a víztartály
  • A kiváló minőségű NIVONA automata kávéfőző műanyag anyagból készült
  • A tejes kávétípusok közül caffe latte és cappuccino elkészítésére is van lehetőséged
  • A nem tejes, forró italok közül espresso és kávé elkészítésére is van mód
  • Meleg tej, tejhab és forró víz/tea készítésére is van lehetőség
  • Hibadiagnózis okos funkció is van rajta
  • Italhőmérséklet beállítása, kávé/tej arány szabályozás, italméret beállítása és kávé intenzitás beállítása biztosítja, hogy befolyásolhasd az ital ízét
  • 250 g kávébabot bír el a tartály
  • Funkciói: forró víz funkció, időzítő, két csésze készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás

Fantasztikus kávé az automata kávéfőző izgalmas funkcióinak köszönhetően

A kiváló minőségű NIVONA kávéfőző olyan funkciókkal örvendeztet meg, amelyek komfortosabbá teszik a használatát. Van rajta forró víz funkció a kávé nélküli forró vízhez, ami nagyszerűen kihasználható tea, instant leves vagy zabkása készítéséhez. Az ötletes időzítő lehetővé teszi, hogy előre beállítsd az időt, amikor a gép automatikusan elkezdi a kávéfőzést. Ezt különösen azok fogják értékelni, akiknek fontos, hogy ébredés vagy hazaérkezés után egyből bele tudjanak kortyolni a kávéjukba. Bizonyos ideig tartó inaktivitás után a kávéfőző automatikusan kikapcsol, hogy a működése minél energiatakarékosabb és biztonságosabb legyen. Mivel a készülék így kevésbé kopik, az élettartam is meghosszabbodik.

Automata kávéfőző Nivona NICR 550 ...
Automata kávéfőző Nivona NICR 550 ...

NIVONA smart automata kávéfőző

Az okos NIVONA automata kávéfőző a legkedveltebb háztartási eszközök közé tartozik. Az intuitív kezelőegység mellett okos funkciókkal is megörvendeztet a kellemes és gördülékeny használat érdekében. A hibadiagnózis funkcióval a kávéfőző képes észlelni a hibát és a megoldásra is biztosít javaslatot.

Mindig frissen őrölt kávé

A szuper NIVONA Automata kávéfőző minden alkalommal, amikor használod, a frissen őrölt kávé luxusát nyújtja neked. 3 őrlési fokozat biztosítja a többféle kávétextúrát és ízt, így nyugodtan kísérletezhetsz a különféle típusokkal. Egyszerűen be lehet állítani az őrölt kávé mennyiségét. A kávéfőző fém őrlőmechanizmussal büszkélkedhet, amely amellett, hogy ütésálló, nagyszerűen áll ellen a szennyeződéseknek. 15 bar nyomás áll rendelkezésre a kávékészítéshez, ami pont elég ahhoz, hogy kávéházi szintű eszpresszót vagy kapucsínót készíts magadnak vagy a vendégeidnek. A darálóhoz tartozik egy szenzor, amely figyeli a kávébab mennyiségét. 250 g kávébabot bír el a tartály az újratöltés késleltetése érdekében.

Automata kávéfőző Nivona NICR 550 ...
Automata kávéfőző Nivona NICR 550 ...

Személyre szabott kávézás

A klassz NIVONA Automata kávéfőző azon túl, hogy fantasztikus kávét készít, még az elkészítés egyszerűségéről is gondoskodik. Hála a hőmérséklet beállítása funkciónak, amely a frenetikus íz eléréséhez a legoptimálisabb hőmérsékletet állítja be a kávé elkészítésekor. A tejrendszer sem hiányzik az automata kávéfőzőről, csak töltsd fel a tartályt, a készülék pedig minden más megcsinál helyetted. Tejjel készült kávékülönlegességek, többek között Caffe latte és Cappuccino elkészítése sem jelent akadály. A gőzfúvóka a gőz előállításának kulcsfontosságú eleme, amelyet a tej melegítésére és felhabosítására használnak kapucsínó vagy a tejeskávé készítéséhez. Ezzel az eljárással egy krémes, vastag habbal rendelkező italt kortyolhatsz.

A profi NIVONA automata kávéfőzőt egyszerű karbantartani és tisztítani

A profi NIVONA automata kávéfőző karbantartása alig igényel energiát. A készülék bekapcsolásakor automatikus öblítés történik a kávémaradékok eltávolítására. A kávélerakódások használat után történő eltávolításáról a kikapcsolást követő öblítés gondoskodik. A tejes részek tisztítása élvonalbeli technológiával zajlik a kényelmes és maximális tisztán tartás, valamint karbantartás érdekében. Gondoskodik a tejrendszer automatikus tisztításáról minden egyes tejital-készítés után. A készülék mutatja, ha szükség van tisztításra vagy egy vízkőtelenítésre. A kalcium- és magnézium-lerakódások a vízáramlás és hőmérséklet csökkenését okozhatják, és a kávé íze elmaradhat a megszokottól. Ha a vízszűrő cseréje esedékes, a kávéfőző erre is figyelmeztetni fog. A vízkeménységi szint beállításával finomhangolhatod a kávékészítést, így kiváló minőségű kávét ihatsz. A főzőegység a kivételt követően egyszerűen elöblíthető folyó víz alatt, majd könnyedén visszatehető, immáron tisztán a kávéfőzőbe. Így a kávéd íze mindig tökéletes lesz. A kávéfőző a beállított idő letelte után készenléti üzemmódba kapcsol, így egyrészt környezettudatos választás, másrészt energiát is spórol, tehát olcsóbb az üzemeltetése.

Automata kávéfőző Nivona NICR 550 ...

Felszereltség:

beépített kávédaráló, kijelző és tejadagolás, érintésmentes kijelző, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, gőzfúvóka és tejrendszer, vízkőtelenítő rendszer, vízszűrő használat és kivehető főzőegység

Tejes kávékülönlegességek:

caffe latte és cappuccino

Tej nélküli kávék:

espresso és kávé

Egyéb receptek:

meleg tej, tejhab és forró víz/tea

Csomag tartalma:

vízkeménységi tesztelő, őrölt kávé mérőpohár, NIRF701 vízszűrő és NIRT701 tisztító tabletta (2 db)

Méretek:

34 × 24 × 46 cm (ma x szé x mé)

Tömeg:

8,2 kg

Csésze maximális magassága:

14 cm

Paraméterek

Összehasonlít

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 455 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,2 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Kávébab tartály kapacitása
250 g Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Forró víz funkció, Időzítő, Két csésze készítése egyszerre, Automatikus kikapcsolás Kész!
Ital tulajdonságok
Italhőmérséklet beállítása, Kávé/tej arány szabályozás, Italméret beállítása, Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, Energiatakarékos mód, Állítható vízkeménység, Tejrendszer automatikus tisztítása, Automatikus öblítés, Vízszűrőcsere ellenőrzés Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok Kész!

Receptek

A receptek minimális száma
2 Kész!
Tejes receptek
Caffe latte, Cappuccino Kész!
Nem tejes receptek
Espresso, Kávé Kész!
Egyéb receptek
Meleg tej, Tejhab, Forró víz/tea Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló, Kijelző, Tejadagolás Kész!
Felhasználói felület
Érintésmentes kijelző Kész!
Italkészítés
Csésze megvilágítása, Állítható magasságú kifolyónyílás, Tárolóhely a poharaknak Kész!
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka, Tejrendszer Kész!

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga
Fém Kész!
Őrlési fokozat
3 Kész!
Daráló funkciók
Állítható őrlési finomság, Őrölt kávé mennyiségének beállítása Kész!
Daráló felszereltsége
Kávébab mennyiség érzékelés Kész!

Tartozékok a csomagban

Csomag tartalma
Vízkeménységi tesztelő, Őrölt kávé mérőpohár, NIRF701 vízszűrő, NIRT701 tisztító tabletta (2 db) Kész!

Méret & súly

Mélység
46 cm Kész!
Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
8,2 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
14 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nivona NICR 550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nivona NICR 550. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nivona NICR 550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nivona NICR 550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nivona NICR 550.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ