Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nomad Silicone Strap Black szíj

Termékkatalógus
Nomad Silicone Strap Black szíj
Szíj -42 mm-es Apple Watch-hoz, szilikon, fekete
Kód:  NOMAD8b Termékszám:  NM1A41B000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nomad Silicone Strap Black szíj

Annyira élvezed az Apple Watch használatát, hogy már nem tudod elképzelni a napodat nélküle? Talán már észre vetted, hogy az Apple Watch által szállított eredeti pánt túl gyakori és nem alkalmas a sportolásra. Akkor miért ne szerezhetnéd be a vulkanizált szilikon Nomad szilikon övből készült fekete hevedert, melyet jó minőségű rozsdamentes acélból készült fémcsattal készítettünk el? Kombináld a legújabb technológiát az egyedülállóan sportos kialakítással!

Az Apple Watch egyedülálló függeléke

  • Összekapcsolva a legújabb technológiát és a sportos dizájnt
  • Kiváló minőségű anyagokból készül
  • Hipoallergén termék - ne aggódj a bőrrel való érintkezés miatt
  • Alkalmas úszásra is - vízálló anyagokból készült 
  • 42 mm-es Apple Watchhoz készült

Minőség és elegancia

Vulkanizált LSR szilikont használnak a heveder elkészítéséhez, amely sokáig fényes marad. A gumi alapú olaj hiánya miatt ez a heveder hipoallergén, ezért nem kell aggódnod a bőrrel való érintkezés miatt. A heveder belsejében található egy konkáv csatorna, amely biztosítja a megfelelő légáramlást a bőr és a heveder között. A szilikon mindent kínál, amire csak szükséged van a hatékony sportoláshoz - rugalmasság és tartósság (még az UV sugárzás ellen is).


A csat rozsdamentes acélból készült, karcolásálló. A fekete acélcsatot PVD technológiával kezelik, melynek köszönhetően a fekete szín hosszabb és karcálló. A fekete szíjpánt változata különösen alkalmas az Apple Watch szürke vagy fekete változatára. Éppen ellenkezőleg, a heveder verziója ezüst rozsdamentes acélcsattal különösen alkalmas az Apple Watch ezüst változatára.

Tudnivalók

A szalagot 42 mm-es Apple Watch-ra tervezték. 15 cm és 21 cm csuklóra alkalmas. Ezzel a szilikon pánttal tudsz úszni. Mind a szíj, mind a csat vízálló.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nomad Silicone Strap Black szíj Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nomad Silicone Strap Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nomad Silicone Strap Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ