Termékkatalógus

Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) (TESZT): különleges és eredeti dizájn, emellett egy nagyszerű telefon

Teszt

Aktualizálva • Szerző: Jiří V. Matýsek

A mobiltelefonok világa két részre szakadt, legalábbis a dizájn tekintetében. A piacon a klasszikus kialakítású telefonok dominálnak, amelyek esetében alapvetően a teljes előlapot a kijelző foglalja el, a hátlapot pedig a kamerák. A második csoport a hajlítható telefonok különféle változatai. De egyik területen sem találkozhaztunk sok olyan modellel, amelyen a dizájnhoz való játékos hozzáállás figyelhető meg. A Nothing Phone (1) azonban szembemegy a megszokott elképzelésekkel. Vajon a rendkívül csábító dizájnon túl mást is kínál?

Nothing Phone (1) - TARTALOM

 1. A Nothing Phone (1) a középkategória felé irányul
 2. Az eredeti Nothing Phone (1) csomagolása csak a legfontosabbakat tartalmazza
 3. A Nothing Phone (1) dizájnja kiemelt figyelmet érdemel
 4. A Nothing Phone (1) nagyszerű kijelzővel büszkélkedhet
 5. A Nothing Phone (1) teljesítménye megfelel a kategóriájának
 6. A Nothing Phone (1) kamerája: a kevesebb néha több
 7. A Nothing Phone (1) remekül optimalizált akkumulátora
 8. Milyen használni a Nothing Phone (1) okostelefont?
 9. Nothing Phone (1): összegző értékelés

A Nothing Phone (1) a középkategória felé irányul

A Nothing Phone (1) csak a második terméke a még mindig fiatal vállalatnak, amelyet Carl Pei, a OnePlus korábbi vezérigazgatója alapított 2020-ban. Tavaly mutatta be a Nothing Ear (1) fülhallgatót, most pedig megpróbál betörni a mobilpiacra is. Az újdonság a kissé zsúfolt középkategóriás mezőnyt célozza meg, ahol szinte minden nagyobb márka képviselteti magát. Az összes többi telefonnal ellentétben, amelyek összeségében véve eléggé hasonlóak, mivel alapvetően azonos tervezési koncepciót variálnak, a Nothing Phone (1) némileg másképp közelíti meg a dolgokat és egy olyan készüléket mutat be, amely minimalista ipari formatervezést mutat fel. Ez a merőben eltérő megközelítés a csomagoláson is jól megfigyelhető.

Az eredeti Nothing Phone (1) csomagolása csak a legfontosabbakat tartalmazza

A telefon nem a várt prizma alakú dobozban érkezik, hanem egy szokatlannak tűnő, vékony, közepes méretű fehér dobozban. Mindössze a telefon hátlapjának részletét és a szükséges információkat találjuk rajta egy matricán. A Nothing ebben a tekintetben a takarékosság mellett tette le a voksát, elég egyértelmű, hogy magán a Nothing Phone (1) telefonon kívül nem sok minden fér el a dobozban.

A Nothing Phone (1) csomagolásának tartalma
A Nothing Phone (1) csomagolásának tartalma szó szerint minimalista.

Ez a készülék is a környezetbarát csomagolás hullámát lovagolja meg, így a Nothing Phone (1) dobozának belsejében csak a telefont és egy töltőkábelt találunk. A töltőt, ha az eredetit szeretnéd a magadénak tudni, külön kell megvásárolnod. A töltő 45W-os gyorstöltést tesz lehetővé, nem mellesleg a cikk írásakor (2022. szeptember közepe) már elfogyott. De bármilyen más töltő is megfelel a célnak.

A Nothing Phone (1) csomagolásának tartalma
Maga a doboz vékony, a telefon és a töltőkábel egymás mellett helyezkedik el két külön "fiókban".

A Nothing Phone (1) dizájnja kiemelt figyelmet érdemel

Az új telefon minden bizonnyal az egyedülálló kialakításával szeretne kitűnni a tömegből. A telefonok klasszikus koncepciójára támaszkodik, de az előző generációs iPhone-ok éles széleiből is merít némi inspirációt. Első pillantásra a Nothing Phone (1) lényegében egy hagyományos telefon, amelyet alumíniumkeret, valamint üveg elő- és hátlap borít. A telefon meglehetősen szilárdnak tűnik, a súlya használat közben érződik a kézben, de nem nevezném egy nehéz készüléknek.

Az üveg és a fém kombinációja önmagában is meglepően hűvös érzetet kelt, különösen a szabadban. A műanyag készülékeknél ez nem tapasztalható, de a Nothing Phone (1) a hideg napok beköszöntével minden alkalommal meglepett ezen a téren.

i Megérkezett az iPhone 14 és 14 Pro. Rengeteg újdonságot hoznak magukkal

A Nothing Phone (1) ergonómiája kényelmes, a viszonylag magas és egyenes élek megbízható támaszt nyújtanak a kézben, a 159,2 x 75,8 mm-es méretével a kis kezű felhasználók számára is könnyen kézbe vehető telefonról van szó. Amit azonban egy kicsit meg kellett szokni, az a hangerőt szabályozó gombok bal oldali elhelyezkedése, így sok esetben véletlenül a jobb oldali gombbal indítottam el a Google Asszisztenst.

A Nothing Phone (1) dizájnja
A Nothing Phone dizájnját elnézve kétségtelen, hogy némi inspirációt merít az iPhone-ból.

A Nothing Phone (1) hátlapja az, ami megkülönbözteti a telefont a versenytársaitól. És ez sikerült is. Már csak azáltal is, hogy a fotómodul mindössze két lencséből áll, amelyek a bal felső sarokban található két domború, különálló körben helyezkednek el.

i A legújabb hajlítható telefonok: a csúcsteljesítményű Samsung Galaxy Z Flip4 és Z Fold4

A telefon hátlapja üvegből készült. Nem lenne ez szokatlan, ha nem lenne még átlátszó is. A szokásos hátlap helyett bepillantást kaphatunk a Nothing Phone (1) belsejébe. Pontosabban csak az egyes komponensek borítóit láthatjuk, nem közvetlenül az egyes komponenseket. Mindazonáltal a vonalak és formák szinte absztrakt kombinációja nagyon jó és érdekes látványt nyújt a szemnek.

A Nothing Phone (1) dizájnja
A telefon hátlapja betekintést nyújt a telefon belsejébe.

A telefon hátoldalán apró LED-ek sora található, amelyek "vizuális csengőhangként" szolgálnak, emellett az egyes telefonálókhoz rendelt, előre beállított mintázat szerint világítanak. A gyártó maga Glyph-nek nevezi ezt a funkciót. Hasonlóképpen, a Nothing Phone (1) az alkalmazásoktól érkező értesítésekhez is külön mintázatokat készített.

Összesen 20 fényminta áll rendelkezésre (tíz a csengőhangokhoz, tíz az értesítésekhez), amelyek maximális fényerőn elég pszichedelikusan néznek ki. Másrészt a nehezen nem észrevehető villogás formájában megjelenő értesítésnek, amely tudatja, hogy szöveges üzenetről vagy e-mailről van-e szó, gyakorlati haszna is van. Ebben a tekintetben a Nothing Phone (1) valóban eredeti. A LED-ek fotózáskor is használhatók, de erre a bemutatónkban később még kitérünk.

A Nothing Phone (1) dizájnja
A telefon hátlapját apró LED-ek világítják meg. A Nothing ezt a funkciót Glyph-nek nevezte el.

A Nothing Phone (1) nagyszerű kijelzővel büszkélkedhet

A telefon 6,55 hüvelykes OLED-kijelzővel van felszerelve, 120 Hz-es frissítési frekvenciával. Élénk színek, nagyszerű kontraszt, tökéletes élesség. Tényleg egy nagyszerű kijelzőről beszélhetünk. Ebben a tekintetben minden tökéletesre sikerült, a kijelzőt szó szerint öröm nézni. A nagy fényerő is dicséretet érdemel, amely még a napsütéses napokon is kényelmes olvashatóságot biztosít a kijelzőn. Másrészt a maximális beállítás mellett a fényerő olyan nagy, hogy az már bántja az ember szemét.

iPOCO M5 és POCO M5s (BEMUTATÓ): sokoldalú készülékek, kedvező árcédulával

A Nothing Phone (1) kijelzőjébe egy gyors ujjlenyomat-olvasót integráltak, amely gyakorlatilag egy érintésre feloldja a készüléket. Meglehetősen praktikusnak bizonyult a használat során. A képernyőt a Corning Gorilla Glass 5 védi. Érdekes módon azonban a védőüveg széle eléggé észrevehető és helyenként kissé éles, amikor például a ujjunkkal kívülről suhintunk befelé (pl. a Google üzenetválasztójának megjelenítéséhez vagy a képernyők közötti mozgásra szolgáló gesztusokhoz). Bármilyen jelentéktelennek is tűnik ez, nem tudtam megszokni - és minden egyes ujjmozdulat a képernyőn az éles szélére emlékeztetett.

A Nothing Phone (1) kijelzője
A szelfikamera kicsi és nem feltűnő. Nem vonja el a figyelmet a telefon használata közben.

A Nothing Phone (1) teljesítménye megfelel a kategóriájának

Az új Nothing Phone (1) a középkategória példaértékű képviselője, azaz se nem teljesítménycsúcs, se nem bukás. Ez egyszerűen egy jól felszerelt, standard telefon, amely a legtöbb felhasználónak kényelmesen megfelel. A készülék középpontjában a Qualcomm Snapdragon 778G+ lapkakészlet áll, amely támogatja az 5G hálózatokat, és amely már számos Honor és Vivo telefonban jól bevált. Ezt egy Adreno 642 grafikus chip és 8 GB RAM egészíti ki, de egy 12 GB-os változat is elérhető.

A teszt során nem volt okom panaszra ebben a tekintetben. A Nothing Phone (1) nem akadozik, minden gyönyörűen simán megy rajta. Bármivel nyugodtan lehet rajta játszani, még a Diablo: Immortal-t is nagyobb korlátozások nélkül kezelte. Játék közben elkezd melegedni, de nem vészesen. A mobil nagyon jól optimalizált ebből a szempontból.

i Motorola Edge 30 Ultra (BEMUTATÓ): felturbózott zászlóshajó 200Mpx-es kamerával

A Nothing Phone (1) kamerája: a kevesebb néha több

Ez manapság nem túl gyakori, de a Nothing Phone (1) mindössze két kamerával rendelkezik. A gyártó inkább a minőségre, mintsem a mennyiségre összpontosított. Minden potenciális felhasználó megnyugodhat, két objektívvel (mindkettő 50 megapixeles, egy nagylátószögű f/1,9-es rekeszértékkel és egy ultraszéles f/2,2-es rekeszértékkel) is sok mindenre képes.

A Nothing Phone (1) kamerája
A kamera kiváló eredményeket produkál.

A készítettt képek kültéren vagy jó fényviszonyok mellett kiválóak. Különösen jó élességgel és részletgazdagsággal büszkélkedhetnek. A színvisszaadás nem biztos, hogy mindenkinek megfelel, az AI eléggé észrevehető, és néha a képek szükségtelenül túlszaturáltak, különösen, ha erős színek, például piros vagy narancssárga látható a képen. De ez már inkább ízlés dolga.

i Honor Magic 4 és Magic 4 Pro (BEMUTATÓ): csúcsteljesítmény, 100 W-os töltést és figyelemre méltó fotómodul

Az éjszakai fotózás szintén pozitív csalódás. Ha a tér vagy a jelenet jól megvilágított, az eredmények meglepően élesek és részletgazdagok. Ha a fény csökken, a készülék számolni kezd és megpróbálja a lehető legtöbbet kihozni a minimumból. Nagyobb nagyításnál a képek viszonylag zajosak és a részletek elmosódottak. Amíg azonban nem vizsgálod mikroszkóp alatt a fotókat, addig elégedett leszel velük.

A Nothing Phone (1) jó hangulatú éjszakai felvételeket tud elővarázsolni, amelyeket nem ront el a mesterséges megvilágítás és hasonló problémás dolgok, amelyekhez a telefongyártók egyes esetekben folyamodnak. Portrék készítésekor gyenge fényviszonyok mellett is bekapcsolható a fent említett világítás a hátlapon található LED-ek segítségével, ami különleges hangulatot kölcsönöz a fotóknak. Sok múlik azonban a kiegészítő megvilágításon és bizonyos esetekben, mivel a színek nem egészen optimálisak ennél a fotózási módnál, a fekete-fehérre való átváltás sokat segíthet.

Nothing Phone (1) – mintafotók

Nothing Phone (1) - galéria Nothing Phone (1) - galéria Nothing Phone (1) - galéria Nothing Phone (1) - galéria Nothing Phone (1) - galéria Nothing Phone (1) - galéria

Természetesen van portré mód is, amely nagyon szép, lágy és természetes hatású bokeh hatást (elmosódott hátteret) ér el. A makró mód alapvetően jó eredményeket kínál, de inkább csak egy szórakoztató funkciónak tekinthető. Ugyanez mondható el a panorámaképek készítéséről is.

A kameraalkalmazásban rendelkezésre áll egy szakértői mód is, amely részletesebb beállításokat kínál az egyes paraméterekhez (rekeszérték, fehéregyensúly stb.), így ha többet szeretnél kihozni a fotókból, a Nothing Phone (1) nem fog cserben hagyni ebben a tekintetben sem. Továbbá nem hagy cserben a videofelvételek készítésekor sem, hiszen a készülék akár 4K felbontásban, másodpercenként 30 képkocka sebességgel, vagy Full HD felbontásban, akár 60 képkocka sebességgel is képes mozgóképet rögzíteni. A telefon csak elektronikus képstabilizátorral rendelkezik, de az jó eredményeket ér el.

A Nothing Phone (1) kamerája
A Nothing Phone (1) kiváló minőségű éjszakai fotókat készít.

A Nothing Phone (1) remekül optimalizált akkumulátora

A 4500 mAh-s akkumulátor megbízhatóan kitart. A mindennapi internetezés, kommunikáció, e-mailek kezelése során csak nagyon lassan csökken a töltöttség. Egy nagyjából húszperces videó két százalékot vesz el belőle, játék közben ez többé-kevésbé hasonló (játéktól függően), ebben a tekintetben a Nothing Phone (1) dicséretet érdemel a nagyszerű energiagazdálkodásáért.

Az adaptív akkumulátor szintén nagy szerepet játszik ebben, mivel a nem használt alkalmazások korlátozásával csökkenti a fogyasztást. És ez eléggé észre is vehető. Zsúfolt napokon könnyen megoldható a másfél napos üzemidő is. Ha csak szórványosan nézel rá a telefonodra, négy-öt nap sem jelenthet komoly problémát.

Nothing Phone (1) bemutató
A telefon hátoldalán található háttérvilágítású "hőmérő" tájékoztat a töltés állapotáról.

Ahogy a csomag tartalmáról szóló fejezetben írtuk, nem kapjuk meg az eredeti töltőt a Nothing Phone (1) mellé, de bármelyik másik is megfelel a célnak. A maximális 33 W-os teljesítmény mellett fél óra alatt elérheti az akkumulátor kapacitásának felét, a teljes feltöltés pedig 70 perc alatt érhető el. Nem használtam ki a teljes töltési teljesítményt, de így is kevesebb mint másfél óra alatt 100%-os töltöttséget értem el, ami nagyon jónak számít.

A telefon megvilágított hátlapja töltés közben is szerepet kap. Az alsó részén megjelenik egy "hőmérő", amelynek köszönhetően jól látható a töltés aktuális állapota. Ez nagy valószínűséggel nem egy olyan dolog, ami meggyőz a vásárlásban, de mindeképpen egy különleges részlet.

i

AlzaPower töltők: gyorstöltés 4Safe védelemmel

Otthon, a buszon, az autóban vagy kempingezéskor - az AlzaPower minden helyzetre talál megoldást. Az egyszerű konnektoros töltőktől kezdve az autós töltőkön át a napelemes töltőkig. Számíthatsz a tökéletes 4Safe túlfeszültségvédelemre és a maximális töltési sebességre.

Milyen használni a Nothing Phone (1) okostelefont?

A készülék Android 12-vel van ellátva, amelyet a Nothing csak kis mértékben igazított a saját képére. Alapvetően ez egy tiszta operációs rendszer, amelyet a gyártó saját betűtípussal egészített ki. Sajnos, a betűtípus nem szereti az ékezeteket. Azonban úgy gondolom, hogy ez egy olyan probléma, amelyet egy jövőbeli frissítéssel könnyen meg lehet oldani.

A Nothing Phone (1) a gyártótól csak minimális mennyiségű előre telepített alkalmazással érkezik. Tulajdonképpen csak a klasszikus Google csomag taláható rajta, nincs Facebook, nincs Netflix, nincs Booking.com. A gyártó lemondott a szokásos ballasztokról, ennek köszönhetően a felhasználó kezében van a lehetőség, hogy a saját igényeihez igazítsa a készüléket.

Nothing Phone (1) bemutató
Csak két kamerával rendelkezik, de ez elég is.

A Nothing Phone (1) támogatja a ma már szabványnak számító 5G és NFC technológiákat, hátránya azonban a memóriakártya-foglalat (256 GB-tal kell beérni, amiből a felhasználó számára 220 GB érhető el) és a fülhallgató-csatlakozó hiánya. A Bluetooth fülhallgatókhoz való csatlakoztatása azonban teljesen zökkenőmentes.

Maga a háttérvilágítás egy meglehetősen érdekes kiegészítő, amelyet azonban csak alkalmanként fogsz hasznosnak találni. Ugyanakkor a bejövő üzenetek és hívások értesítése néma üzemmód mellett egy elég praktikus dolog, de minden attól függ, hogy hogyan használod a telefont, mit vársz el tőle.

Nothing Phone (1): összegző értékelés

Nothing Phone (1); recenze

Nothing Phone (1)

Mobiltelefonok

Nagyszerű kijelző, kiváló akkumulátor, zökkenőmentes teljesítmény - ezek már önmagukban is elég komoly érvek a Nothing Phone (1) beszerzése mellett. Valamint az sem elhanyagolandó tényező, hogy a Nothing még mindig egy eléggé ismeretlen márkának számít, így ha valamit eredetire vágysz, a Nothing Phone (1) jelenleg a legkézenfekvőbb választás. Ami pedig magát a Glyph funkciót, a háttérvilágítást illeti, bár ez egy nagyszerű marketingfogás, inkább csak a hab a tortán. A Nothing Phone (1) önmagában is egy nagyszerű telefon.

Előnyök

 • egyedi dizájn
 • minőségi kijelző
 • megbízható teljesítmény
 • kiváló kamera
 • jól optimalizált akkumulátor
 • ballasztok nélküli, tiszta operációs rendszer

Hátrányok

 • hiányzik a fülhallgató-csatlakozó és az SD-kártya foglalat
 • a hardvergombok elhelyezkedését hosszabb ideig tart megszokni
 • a védőüveg széle egy kissé éles
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A Nothing Phone (1) egy valóban eredeti telefon, mely jó eséllyel a középkategóriát fogja erősíteni. Maga a dizájn mindenképpen plusz pontot érdemel, de a lényeg a kiegyensúlyozott teljesítmény és a megfizethető ár. Ha egy kedvező árcédulájú telefont szeretnél, amely a funkciók tekintetében sem marad alul, akkor a legjobb helyen jársz. A hátlap megvilágítása pedig egy szép extra bónusz.

4,7 158×
Nothing Phone (1) 8GB/256GB, fekete
Mobiltelefon - 6,55"-es OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 778G+ 5G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 50Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, vezeték nélküli töltés, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
150 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOTHa03C2
4,6 198×
AlzaPower WFA130 PureCharge 3in1 Dock fekete
Vezeték nélküli töltő univerzális Intelligens töltés 5W, 7,5 W, 10W, a gyors töltés támogatásával, 4Safe - rövidzárlat elleni védelem, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés, Qi tanúsítás, Smart IC - a csatlakoztatott berendezések automatikus felismerése és optimális áramelosztás, minden eszköz számára, amely támogatja a vezeték nélküli töltést, beleértve az Apple iPhone-t, Apple Watch és Airpods, USB-C - USB-C kábellel
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
21 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCC301b
4,7 66×
AlzaPower A145 Fast Charge - 45W, fekete
Töltő adapter - össz. teljesítmény 45 W, 2 kimenet, 1× USB-C 45 W, 1× USB-A 18 W, gyors töltés támogatás, 4Safe rövidzárlat elleni védelem, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, beágyazott PMIC, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus észleléséhez és az optimális energiaelosztáshoz, laptopokhoz, mobiltelefonok és más hasonló eszközökhöz
Leárazás -17 %
7 410 Ft 9 000 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY02040011
4,7 393×
iPhone 14 128 GB - kék
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
Leárazás -6 %
277 890 Ft 298 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041b3
4,6 198×
AlzaPower WFA130 PureCharge 3in1 Dock fehér
Vezeték nélküli töltő univerzális Intelligens töltés 5W, 7,5 W, 10W, a gyors töltés támogatásával, 4Safe - rövidzárlat elleni védelem, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés, Qi tanúsítás, Smart IC - a csatlakoztatott berendezések automatikus felismerése és optimális áramelosztás, minden eszköz számára, amely támogatja a vezeték nélküli töltést, beleértve az Apple iPhone-t, Apple Watch és Airpods, USB-C - USB-C kábellel
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
21 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCC301w
4,5 336×
AlzaPower Car Charger C520 Fast Charge + Power Delivery - fekete
Autós töltő - univerzális, 30 W, 1x USB: 2,4 A, 1x USB-C: 3 A, Power Delivery 3.0 támogatás, gyorstöltés támogatás, 4Safe - túlfeszültség-, túlterhelés- és túlmelegedés-védelem, alumínium kivitelezés, kábel nélkül
Leárazás -30 %
3 140 Ft 4 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCCC520b
4,8 325×
AlzaPower Car Charger P520 USB + USB-C Power Delivery - fekete
Autós töltő - univerzális, 28 W, 1x USB: 2 A, 1x USB-C: 5 A, Power Delivery 3.0 támogatás, 4Safe - túlfeszültség-, túlterhelés- és túlmelegedés-védelem, töltést jelző LED, ezüst kivitelezés, kábel nélkül
Szuper ár
2 980 Ft -tól
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCC502x
4,8 249×
AlzaPower Car Charger X520 Fast Charge - ezüst
Autós töltő - univerzális, 36 W, 2x USB: 2,4 A, gyorstöltés támogatás, 4Safe - túlfeszültség-, túlterhelés- és túlmelegedés-védelem, töltést jelző LED, ezüst kivitelezés, kábel nélkül
Leárazás -30 %
3 980 Ft 5 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCC500x
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ