Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nothing-phone-2a-recenze-uvod-nahled.jpg

Nothing Phone (2a) (TESZT): átveszi a legjobbakat a zászlóshajó modelltől, de csak fele annyiba kerül

A Nothing betört a középkategóriába is az új Nothing Phone (2a) készülékkel. Első pillantásra azonban nem látszik rajta semmi lemaradás. Miben különbözik a jobban felszerelt modelltől? És vajon megállja-e a helyét a félelmetes konkurenciával szemben? Kipróbáltuk a telefont, és hozzuk a szokásos értékelést. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nothing-phone-2-recenze-nahled.jpg

Nothing Phone (2) (TESZT): a világítós, elegáns készülék még jobb teljesítménnyel, kijelzővel és kamerával büszkélkedhet

A Nothing Phone (2) egy olyan készülék, amely szó szerint jó fényt vet rád. Fényjátékával jelenleg egyetlen versenytársa sem büszkélkedhet. Szerencsére nemcsak ezt tudja felmutatni. Alaposan leteszteltük, cikkünkből pedig megtudhatod, milyen benyomást tett ránk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nothing-phone-1-nahled-10.jpg

Nothing Phone (1) (TESZT): különleges és eredeti dizájn, emellett egy nagyszerű telefon

A vizuális szempontból eredeti és különleges Nothing Phone (1) már kapható és mi már ki is próbáltuk. Vajon egy olyan okostelefonról van szó, amely az eredeti dizájnnál és a hátlap megvilágításánál többet is tud nyújtani? Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ