Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Shop roku

NuForce NE800

Termékkatalógus
NuForce NE800
4,0 4 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülbe helyezhető, 10-40000Hz, 16 Ohm, 8,6 milliméteres neodímium átalakító titán bevonatú membránnal, beépített mikrofon kábelvezérléssel
Kód:  WZ208m Termékszám:  H1MF41148290 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NuForce NE800


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Titanové měniče

Titán transzduktor a lenyűgöző hangzásért

Tiszta és erőteljes hang

A szénszálas borításnak és a sárgarézből készült alkatrészeknek köszönhetően az NE800M fejhallgatók kiküszöbölik az apró rezgéseket és utánozhatatlan hangminőséget biztosítanak. A nagy teljesítményű, szénszálas borításban elhelyezett titán transzduktor garantálja a lágy, természetes és erőteljes hangokat.


Utazáshoz is nagyszerű

Ez a fülhallgató utazáshoz is kiváló. Az 1,3 méteres kábel soha nem fog összegubancolódni, a beépített vezérlő pedig lehető teszi, hogy leállítson vagy átugorjon bizonyos számokat, illetve azt is, hogy egyetlen gombbal képes legyen hívásokat fogadni és befejezni. Minden időjáráshoz tökéletes.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
beépített meghajtó

Integrált vezérlés


Totális komfort

A maximális kényelem érdekében a modellhez két darab, különféle méretű füldugót adunk. Így mindig biztos lehetsz benne, hogy a megfelelőt használod majd. Legyen szó a puha szilikonból készült típusról vagy az úgynevezett Comply technológiával érkező, a fül alakját figyelembe vevő darabról. Utóbbi egyébként kiszűri a környezet zajait és lenyűgöző basszust kínál.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Teljes viselési komfort
 

Alapvető jellemzők

  • Szénszálas kialakítás és sárgaréz alkatrészek
  • Könnyedség és nagy teljesítmény kiváló aránya
  • Kivételes akusztikai tulajdonságok
  • 8,6 mm vastag titán-membránnal felszerelve

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NuForce NE800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NuForce NE800M . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NuForce NE800M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NuForce NE800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NuForce NE800.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ