AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

Oaxis InkCase iPhone 6/6s tok

Termékkatalógus
Oaxis InkCase iPhone 6/6s tok
Védőtok - beépített E Inkkel a hátoldalon, Anti Glare, Bluetooth 4.0, fotók/időjárás/hívások/értesítések/naptár megjelenítése, microUSB
Kód:  INKca01 Termékszám:  IC4302SA-BK01

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oaxis InkCase iPhone 6/6s tok

Az OAXIS cég InkCase tokja megbízhatóan védi iPhone 6/6s készülékét, valamint hátlapját egy plusz elektromos tintával (E Ink) ellátott kijelzővé varázsolja. Csak a tartalom változtatásakor fogyaszt áramot, az olvashatósága pedig átlagon felüli. Ez azért is szempont, mert a tok a kijelzőjén e-bookot is meg tud jeleníteni. A tokkal így bármikor kényelmesen olvashat szabadidejében. Az okostelefon képernyője letiltja a közvetlen napfényt, így a maximumra emeli a fényerőt. Az E Ink tükröződésmentes kijelzője extrém körülmények között is használható lesz. Most egyszerre fog tudni olvasni és használni a telefonját, anélkül, hogy magával kellene hordania egy e-bookot.

Az Oaxis InkCase iPhone 6/6s tok legfőbb jellemzői

  • Egy második 4,3"-es kijelző iPhone 6/6S készülékhez
  • E Ink kijelző a kényelmesen olvasható szövegért
  • Tükröződésmentes felület, még a közvetlen napfényben is
  • Energia a kijelző frissítésekor szükséges
  • Bluetooth-on keresztül csatlakozik a telefonhoz, és azonnal behozhatók az iOS alkalmazások a naprakész információkhoz, teendőkhöz, háttérképekhez...

Oaxis InkCase saját E Ink kijelzővel

A Bluetooth és az InkCase segítségével sokkal többet kap a kijelzőn. Először is, bármikor megjeleníthető háttérkép a mobil hátlapján, így ott díszeleghet kedvenc képünk vagy fotónk rajta, elkerülve azt, hogy plusz tokot kellene vásárolnunk rá. Egy másik praktikus funkció a naptár vagy a teendők szinkronizálása a kijelzőre, hogy azonnali betekintést kapjon bizonyos listákba, és soha ne felejtsen el semmit. Továbbá a Health applikáción keresztül nyomon követheti edzésterve alakulását, valamint még hírt kaphat az aktuális eseményekről, vagy a telefon akkumulátorának állapotáról.

 

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oaxis InkCase iPhone 6/6s tok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oaxis InkCase for iPhone 6/6s. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oaxis InkCase for iPhone 6/6s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oaxis InkCase für das iPhone 6/6s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oaxis InkCase für das iPhone 6/6s.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ