A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

OKI B721dn

Termékkatalógus
OKI B721dn
5 1 értékelés
LED nyomtató - A4, 47 oldal/perc, LED, 1200x1200 dpi, 256 MB, PCL, duplex, LCD kijelző, USB 2.0, LAN
Kód:  PI013c3 Kiterjesztett jótállás+12 hónap Termékszám:  45487002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OKI B721dn

A B721dn fekete-fehér A4-es nyomtató gyors és megbízható nyomtatást biztosít a leterhelt munkacsoportok számára. Egyesíti a magasan fejlett biztonsági és teljesítmény követelményeket egy robusztus és tartós technológiával valamint eléri a 47 oldal percenként nyomtatási sebességet. Titkosítja a Secure Print Job funkció segítségével a nyomtatást, így az Ön vállalati adatai védettek lesznek. A B721dn rendelkezik egy PIN kód alapú, kifinomult felhasználói hitelesítéssel is, amely az illetéktelen használat megakadályozására szolgál. A hálózati kapcsolathoz szabványos Ethernet csatlakozó és USB 2.0 áll rendelkezésére.

Ez a nyomtató számos funkciót kínál, többek között a kétoldalas nyomtatást, amely csökkenti a papírfelhasználást és az átlagos teljes költséget. Az előre beállított automatikus stop opció olyan helyzetben hasznos, amikor a nyomtató nincs használatban, lecsökkenti az energiafogyasztást, kevesebb, mint 0,5 W-ra. A Toner Save, toner védő funkcióval csökkenti a nyomtató toner fogyasztást vázlattervek vagy belső dokumentumok nyomtatásakor. Plusz még van egy nagyvonalú befogadóképességgel rendelkező 530 lap kapacitású. több felhasználási célra alkalmas papírtálcája és rugalmasan kezelhetők a különböző, akár 253 g / m2 tömegű nyomathordozók is, amellyel íly módon megoldja a nagy sorozat mennyiségű nyomtatást.

A gyors processzor, amely a nagy mennyiségű nyomtatást kezeli, nem hátráltatja a házon belüli munkacsoportok termelékenységét és semmilyen módon nem akadályozza a nagyfelbontású digitális LED-technológia használatát valamint a nyomtatási 1200 x 1200 dpi képpontfelbontás következtében kiváló nyomtatási minőséget ér el. Maximális bemeneti kapacitása 3160 lap, valamint együtt a nagy kapacitású patronokkal a minimumra csökkenti a felhasználói beavatkozás szükségességét. Megbízható teljesítményt nyújt és a havi terhelhetősége akár eléri a megdöbbentő, 200.000 oldal nyomat mennyiséget, így egy sokoldalú nyomtató áll a rendelkezésére, amely bármilyen munkakörnyezetben megfelelő.

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
LED Kész!
Csatlakozás
USB, LAN Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
LED Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
47 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
530 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
4,9 s Kész!
Maximális havi kapacitás
200 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
500 lap Kész!

Méret

Magasság
498 mm Kész!
Mélység
435 mm Kész!
Szélesség
410 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OKI B721dn Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OKI B721dn. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OKI B721dn. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OKI B721dn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OKI B721dn.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ