Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Oki ML 280 Elite párhuzamos

Termékkatalógus
Oki ML 280 Elite párhuzamos
Mátrixnyomtató - 9 tű, 375 karakter/másodperc nyomtatási sebesség, 1+3 példányszám, formátum: A4 - 210×297mm, LPT, szín: szürke, 80mm × 372mm × 275mm (ma×szé×mé)
Kód:  PI404f Kiterjesztett jótállás+12 hónap Termékszám:  01138602 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oki ML 280 Elite párhuzamos

A robusztus, mégis gyors ML 280 Elite megbízható és gyors, 9 tűs nyomtató alsó papírbehúzással és vágóéllel. Ipari vállalatokba és üzletekbe alkalmas. Az Oki ML 280 Elite DC nyomtató nagyon megbízható - a meghibásodások közötti átlagos idő 10.000 óra, amely lényegesen magasabb, mint a hasonló konkurens modelleké. A kezelőfelület áttekinthető, a nyomtatónak magának alacsony a zajszintje. Sokféle rendszerrel is együttműködik, és nagyon barátságos kezelőfelületet kínál a felhasználóknak.

A nyomtató a közönséges irodai papír különálló lapjai mellett a 4 rétegű leporellóra is tud nyomtatni. A letéphető réteg megvédi a papírt a mechanikai sérülésektől. A nyomtatási sebesség kínálata: szupergyors draft: 300 karakter/s (12 cpi), nagy sebességű draft: 240 karakter/s, utility: 200 karakter/s és szinte levél minőség: 50 karakter/s.

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Mátrix Kész!
Csatlakozás
LPT Kész!
Szabványos papírméretek
A4 Kész!
Magasság
80 mm Kész!
Mélység
275 mm Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Mátrix Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
LPT Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4 Kész!

Méret

Magasság
80 mm Kész!
Mélység
275 mm Kész!
Szélesség
372 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Kijelző nélkül Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Nyomtatási paraméterek

Tűk száma
9 Kész!
Nyomtatási sebesség
375 karakter/másodperc Kész!
Példányszám
1+3 Kész!
Papírformátum
A4 - 210×297mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "a csomag tartalmaz" mező, és ebben hivatkozás kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre, akkor azt a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oki ML 280 Elite párhuzamos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OKI ML280 Elite paralelní. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OKI ML280 Elite paralelná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OKI ML280 Elite parellel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OKI ML280 Elite parellel.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ