ApF HU Akvizice ApF HU

Okos órák pulzusméréssel

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Rendeltetés
Női
(88)
Férfi
(28)
Uniszex
(389)
Gyerek
(14)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(378)
IOS
(537)
Android GMS-el
(34)
Windows
(5)
Számlap alakja
Kerek
(243)
Szögletes
(333)
Ovális
(1)
Óratok mérete
3,8 mm
51 mm
-
Tok színe
Fekete
(191)
Ezüst
(129)
Szürke
(70)
Arany
(50)
Fehér
(17)
Rózsaarany
(25)
Bézs
(37)
Rózsaszín
(31)
Kék
(10)
Zöld
(15)
Lila
(2)
Barna
(4)
Piros
(10)
Narancssárga
(2)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(220)
Bluetooth
(573)
LTE
(101)
WiFi
(270)
5G
(12)
ANT+
(60)
GPS
(358)
NFC fizetési típus
Google Pay
(35)
Garmin Pay
(42)
Apple Pay
(165)
Mi Pay
(2)
Sporttevékenységek
Futás
(577)
Kerékpározás
(557)
Séta
(534)
Jóga
(500)
Fitnesz
(463)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(568)
Pulzusfrekvencia
(563)
Távolság
(531)
Kalóriaszámítás
(525)
Tempó
(421)
Szíj színe
Fekete
(216)
Fehér
(66)
Arany
(13)
Bézs
(12)
Rózsaszín
(64)
Ezüst
(43)
Rózsaarany
(7)
Szürke
(36)
Kék
(47)
Narancssárga
(2)
Zöld
(20)
Barna
(11)
Lila
(2)
Piros
(12)
Bordó
(1)
Többszínű
(1)
Szíj anyaga
Szilikon
(380)
Nejlon
(48)
Egyéb fémek
(27)
Műanyag
(22)
Bőr
(20)

A pulzusmérős óra a technológia és az egészségügy forradalmi fúzióját képviseli. Ideális társ a mindennapokban, emellett az egészség napi szintű nyomon követéséhez, akár sportolás közben, akár a mindennapi életben is egyaránt hasznos szerkezet. Ezzel az órával nem csak pontos adatokat kaphatsz a pulzusszámodról, hanem számos más funkciót is kihasználhatsz, mint például alváskövetés, lépésszámláló, stb. Szeretnél többet megtudni arról, hogy egy pulzusmérő óra hogyan gazdagíthatja az életed? Olvass tovább, és mi adunk néhány tippet.

Tovább

A pulzusmérős óra hasznos eszköz

A pulzusmérő óra egy innovatív eszköz a szívritmus megfigyelésére. Ez a funkció nem csak azt teszi lehetővé, hogy sportolás közben valós időben nyomon követhesd a szívritmusod, hanem azt is, hogy napközben figyelemmel kísérhesd szíved egészségét. Egy ilyen képességgel rendelkező óra ideális a sportolók és azok számára, akik vigyázni szeretnének az egészségükre. A beépített érzékelők pontos leolvasást tesznek lehetővé, segítve a felhasználókat az optimális edzésintenzitás fenntartásában és a fittség nyomon követésében.


  • Egy pulzusmérő karóra lehetővé teszi a pulzusszám 24/7-es monitorozását, ami hasznos az egészségi állapot szokatlan változásainak azonosításához.
  • Az edzések optimalizálásához, a fejlődés nyomon követéséhez és a felhasználók motiválásához értékes adatokat szolgáltat, emellett a fitnessz célok elérésében is hasznos.
  • A pulzusszám követésen kívül más funkciókat is kínál, mint például alváskövetés, lépésszámláló és ülő életmódra emlékeztető figyelmeztetések.
  • A több funkció egyetlen eszközbe való integrálása kényelmes. Ezentúl nem kell más eszközöket magaddal hordanod.


  • Bár az érzékelők egyre pontosabbak, bizonyos helyzetekben (pl. intenzív testmozgás során) előfordulhatnak pontatlanságok.
  • A magasabb ár probléma lehet sokak számára, különösen a hagyományos órákhoz vagy az alapvető fitnessz pántokhoz képest.
  • A fejlett funkciók, mint például a folyamatos pulzusmérés, gyorsan lemeríthetik az akkumulátort, ami gyakoribb töltést igényel.

Tényleg megbízható egy pulzusmérő okosóra?

A pulzusmérős okosóra pontossága folyamatosan javul, de fontos megjegyezni, hogy nem helyettesítheti a professzionális orvosi eszközöket. Az pulzusmérős óra által szolgáltatott adatok hasznosak a tájékozódás figyelemmel kísérésére és a fitnessz tevékenységek támogatására, de diagnosztikai célokra vagy egészségügyi problémák esetén mindig jobb, ha orvoshoz fordulunk. A felhasználóknak az értékeket hasznos eszköznek, információnak kell tekinteniük, nem pedig az egészségi állapot abszolút mutatójának.

i

A pulzusmérős óra kis túlzással okosóráknak is nevezhető a szívbetegek számára. Ezek számos hasznos mérési adatot képesek közölni, és alkalmasak különböző mérésekre. Azonban, mint már említettük, ha problémák merülnek fel, mindig jobb, ha konzultálsz egy szakértővel, vagy ha orvoshoz fordulsz.

Milyen lehet a pulzusmérős óra kijelzője?

A pulzusmérős óra kijelzőjének mérete általában 1,2 - 1,8 hüvelyk között mozog, ami megkönnyíti az információk leolvasását és megjelenítését. A kijelzők általában AMOLED vagy LCD típusúak, amelyek tiszta és éles képet biztosítanak. A kijelző üvegét általában tartós anyagból, például Gorilla üvegből vagy zafírüvegből készítik, amely nagyfokú karc- és ütésállóságot biztosít.

Nem tudod hogyan válassz pulzusmérős óra típust? Olvasd el útmutatónkat, hogy több információt kapj a döntés meghozatala előtt.


A pulzusmérős okosóra típusok különböző számlapokkal rendelkeznek

A pulzusmérő óra számlapjának alakja kulcsfontosságú elem, amely befolyásolja annak stílusát és funkcionalitását. A felhasználók választhatnak a klasszikus kör alakú és modern, négyzet alakú kialakítás között. Az idő kijelzését illetően a pulzusmérős óra digitális, analóg vagy kombinált kijelzőt kínál, így a felhasználók személyes preferenciáik és igényeik szerint választhatnak. A számlap formája az egész óraház formáját is befolyásolja.

okosóra pulzusmérő
Pulzusmérő óra szögletes számlappal

okosóra pulzusmérő
Pulzusmérő óra kerek számlappal

okosóra pulzusmérő
Pulzusmérő óra analóg számlappal

i

A pulzusmérős óra hardvere fejlett érzékelőket, nagy teljesítményű processzort és hosszú élettartamú akkumulátort tartalmaz. A szoftver intuitív felhasználói felületet és kompatibilitást kínál a különböző alkalmazásokkal és operációs rendszerekkel. A szoftvereknél választhatsz az Android és a különböző kiegészítők, valamint a Watch OS között.

Milyen anyagból készül a pulzusmérős óra tokja?

A pulzusmérős okosóra tokjának anyaga gyakran tartós műanyagból, rozsdamentes acélból vagy könnyű alumíniumból készül, ami hozzájárul a tartóssághoz és a kényelmes viseléshez. A piacon többféle színben kaphatók a klasszikus feketétől az ezüstön át a merész színekig, így a felhasználók kiválaszthatják a személyiségükhöz illő stílust. A tok súlyát és méretét úgy alakították ki, hogy a pulzusmérő okosóra kényelmesen illeszkedjen a csuklóra, és alkalmas legyen a mindennapi viseletre.

A pulzusmérős óra azt is lehetővé teszi, hogy a telefonodról közvetlenül a csuklódra kapd az értesítéseket, és lehetőséget kínál arra, hogy a beépített mikrofon és hangszóró segítségével vagy Bluetooth fejhallgatón keresztül telefonálj, ami sokszor nagyon hasznos segítség lehet.

A pulzusmérős óra számos sportágban is hasznos eszköz

A pulzusmérős okosóra sportfunkciói közé tartozik a különböző tevékenységek, például a futás, az úszás, a kerékpározás és sok más tevékenység nyomon követése. Az óra olyan hasznos statisztikákat szolgáltat, mint az elégetett kalóriák, a megtett távolság és az átlagsebesség. Egyes modellek képesek sportágspecifikus paraméterek, például futás közben a pulzusszám vagy úszás közben a csapások számának monitorozására, ami segít a sportolóknak optimalizálni az edzésterveiket.

Milyen intelligens funkciókat kínál még a pulzusmérő óra?

A pulzusmérős okosóra számos intelligens funkciót kínál, mint például a Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat, csatlakozás az okostelefonnal az értesítések és üzenetek fogadásához, a zene vezérlése és GPS navigáció. Emellett hozzáférést biztosítanak az időjárás, naptár és egyéb személyre szabott alkalmazásokhoz, így a mindennapi élet nélkülözhetetlen eszközévé válnak. Sokukkal közvetlenül fizethetsz is a Google Pay, Apple Pay vagy Garmin Pay segítségével.

i

A pulzusmérő óra gyakran vízálló és porálló, így úszás közben vagy esős időben is használható. A tartósságot az erős anyagok és a masszív kivitelezés biztosítja.

Az egészségügyi funkciók kulcsfontosságúak egy pulzusmérő óra esetében

Egy pulzusmérő okosóra elsősorban azért is kiváló társ, mert segíthet számodra az egészséged és a teljesítményed megőrzésében. A pulzusmérő óra egészségügyi funkciói közé tartozik a pulzusszám ellenőrzés, az alvásminőség ellenőrzése, a stressz szint mérése és az esés érzékelése. Egyes modellek emellett véroxigénszint mérést, menstruációs ciklusfigyelést és ivás emlékeztetőket is kínálnak. Ezek a funkciók értékes információkkal látják el a felhasználókat, hogy jobban monitorozhassák az egészségi állapotukat.

A pulzusmérő okosóra szíjai különböző anyagokból, például szilikonból, bőrből vagy fémből készülnek, különböző színeket és stílusokat kínálva. Ezek könnyen cserélhetők, így az óra kinézetét a személyes preferenciáihoz igazíthatod.

Meddig bírja töltés nélkül egy pulzusmérő óra?

A pulzusmérő okosóra akkumulátorának élettartama a modelltől és a használt funkcióktól függően nagyban változik. Az akkumulátor üzemideje általában egy naptól több hétig terjed. Egyes órák gyorstöltést is kínálnak, ami praktikus a mindennapi használat során. Az akkumulátor élettartamát befolyásolja az olyan funkciók használatának gyakorisága, mint a GPS, a pulzusmérés vagy a Wi-Fi-hez való csatlakozás. Gondold át, hogy zavar-e a gyakori töltés, vagy ez számodra mindennapos apróság.

i

Nem tudod, hogy melyik számodra a legjobb pulzusmérő óra? Nézd meg, mit mondanak vásárlóink. A vélemények azonban nem feltétlenül perdöntőek. Feltétlenül nézd át az összes információt az óráról, amelyet vásárolni készülsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
-15 %
199 990 Ft
169 990 Ft

2.
Huawei Watch GT 3 46mm Active Black Szállításra kész > 5 db
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
98 590 Ft

3.
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White Szállításra kész > 5 db
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
86 990 Ft

Még több
577 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
WowME Kids Play Black/Green - Okosóra
Típusok
4,0 64×
WowME Kids Play Black/Green
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmde19l1
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 109×
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
86 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUWGT32a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -15 %
169 990 Ft 199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45n4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, indigó alpesi szíj, L - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, indigó alpesi szíj, L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2c3
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - bézs - Okosóra Típusok
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - bézs
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
99 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a4
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportszíj, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -17 %
169 990 Ft 204 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45n2
Google Pixel Watch 2 Silver/Bay - Okosóra
Típusok
5,0
Google Pixel Watch 2 Silver/Bay
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,61" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, 50 m (5 ATM) vízállóság
143 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GPXW2a4
4,8 28×
Apple Watch Series 9 45mm Cellular - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -4 %
244 990 Ft 254 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45c3
Xiaomi Redmi Watch 3 Active fekete - Okosóra
Típusok
4,6 176×
Xiaomi Redmi Watch 3 Active fekete
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,83" LCD kijelző, Bluetooth, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 288 óra
Szuper ár
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIredW3d
4,8 39×
Apple Watch SE 44mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,78" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -4 %
119 990 Ft 124 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA044se5
4,8 45×
Apple Watch SE 40mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA040se6
4,8 45×
Apple Watch SE 40mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA040se1
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41mm - ezüstszínű alumínium tok, télkék sportpánt, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -11 %
159 990 Ft 179 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JA090a41n5
4,8 39×
Apple Watch SE 44mm - ezüst alumínium tok, viharkék sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,78" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
119 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA044se8
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - fekete - Okosóra
Típusok
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a1
Garmin Vívoactive 5 elefántcsont krémarany, szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok
5,0
Garmin Vívoactive 5 elefántcsont krémarany, szilikon szíjjal
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,2" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPvact5a2
Garmin Venu Sq 2 White/Cream Gold - Okosóra
Típusok
4,7 78×
Garmin Venu Sq 2 White/Cream Gold
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,41" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra, magyar nyelvű vezérlés
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPven001b2
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black - Okosóra
Típusok
4,7 107×
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
52 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b1
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White - Okosóra
Típusok
4,7 107×
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
57 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b3
5,0
Xiaomi Redmi Watch 3 Active, fekete
Okosóra - uniszex, Android, iOS és Windows kompatibilis, 1,83" LCD kijelző, Bluetooth, WiFi, 5G, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 288 óra,
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIredW3d
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41mm - rózsaszín alumínium tok, világos rózsaszín sportszíj, M / L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -6 %
169 990 Ft 179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a41n9
Samsung Galaxy Watch 4 40mm rózsaszín - arany - Okosóra
Típusok
3,0
Samsung Galaxy Watch 4 40mm rózsaszín - arany
Okosóra - női, Android GMS-el kompatibilis, 1,2" OLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SaGALW440rgHU
Xiaomi Redmi Watch 3 Active szürke - Okosóra
Típusok
4,6 176×
Xiaomi Redmi Watch 3 Active szürke
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,83" LCD kijelző, Bluetooth, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 288 óra
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIredW3c
4,8 39×
Apple Watch SE 44mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,78" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -4 %
119 990 Ft 124 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA044se2
mobilokSamsung Galaxy S24 és S24+ (TESZT): megérkezett a mesterséges intelligencia. Melyik modellt válaszd? Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az...
Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Az új, felturbózott Google Pixel 8 okostelefonok továbbfejlesztett kamerát és új kijelzőt hoznak magukkal. A páros tagjai közül a magasabb szintűt, a Google Pixel 8 Pro-t vettük közelebbről szemügyre áttekintésünkben. Mi mindent tud a legújabb modell és hogyan teljesít...
mobiltelefonok5 nagyszerű ár-érték arányú telefon Közelebbről is megnéztük az öt legjobb ár/teljesítmény arányú mobiltelefont. Válogatásunk az árra, a gyártóra és a funkciókra fókuszál. Az azonban biztos, hogy mind az öt olyan fergeteges mobil, amelyek bizonyos szempontból még a zászlóshajókkal is vetekednek. Csupán az...
A Sony Xperia 1 V egyike azon okostelefonoknak, amelyek egy lépéssel mindig közelebb állnak a professzionális kamerákhoz. Hogyan teljesített ez a Sony telefon a teszt során? A kamera mellett a látszólag nagyon szép készülék egyéb funkcióit is kipróbáltuk.
A Samsung One UI 6 az Android operációs rendszer legújabb kiterjesztése a Samsung készülékekhez. Jelenlegi formájában 2023 októberében jelent meg, és szinte mindent kínál, amit egy modern kezelőfelületnek tartalmaznia kell. A kialakítás elsősorban a testreszabási...
További cikkek Összes cikk

Okos órák pulzusméréssel

A Okos órák pulzusméréssel kategóriában összesen 577 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó okos órák pulzusméréssel A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb okos órák pulzusméréssel A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: okos órák pulzusméréssel vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ