Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Okosórák gyerekeknek telefonnal

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(9)
IOS
(9)
Óratok mérete
37 mm
47 mm
-
Tok színe
Fekete
(6)
Rózsaszín
(2)
Kék
(4)
Sárga
(2)
Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth
(3)
LTE
(9)
WiFi
(9)
GPS
(13)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(9)
Távolság
(3)
Kalóriaszámítás
(9)
Szíj színe
Fekete
(6)
Rózsaszín
(2)
Kék
(4)
Sárga
(2)

Fedezd fel, milyen hihetetlen előnyöket kínál a telefonos okosóra gyerekeknek. Megtudhatod, milyen funkciók fontosak a megfelelő óra kiválasztásakor, és hogyan képesek biztonságot, szórakozást és oktatást hozni a gyereked mindennapjaiba. Készülj fel arra, hogy ez az óra mennyivel könnyebbé teszi majd a te és a gyermekeid életét. Olvass tovább, hogy megtudd, egy gyerek okosóra telefonálásra miként választható ki személyre szabottan.

Tovább

Miért nem hiányozhat az eszköztáradból egy okosóra telefonálásra gyerekeknek?

A telefonos okosóra gyerekeknek fantasztikus befektetés azoknak a szülőknek, akik azt szeretnék, hogy gyermekeik biztonságban és kényelemben legyenek. Ezek az innovatív készülékek nemcsak szórakoztató és oktató eszközként szolgálnak a kicsik számára, hanem a felnőttek számára is nyugalmat biztosítanak, akik a GPS-követés és az olyan funkciók, mint az SOS gomb segítségével folyamatosan nyomon követhetik gyermekeik mozgását és biztonságát. Emellett az óra számos sport- és egészségügyi funkciót kínál.

Melyik gyerek okosóra telefonálásra a megfelelő választás?

Ha egy gyerek okosóra telefonálásra szánt készüléket választasz, érdemes figyelembe venned néhány kulcsfontosságú tényezőt. Az első és legfontosabb, hogy ellenőrizd az óra kompatibilitását az okostelefon operációs rendszerével. Ezután fontos figyelni az óra jellemzőire, funkcióira és az akkumulátor élettartamára. A telefonos okosóra gyerekeknek szilárd és tartós üveggel és olyan kijelzővel kell rendelkeznie, amely lehetővé teszi a könnyű navigációt és az olvashatóságát. Végezetül vedd figyelembe gyermeked preferenciáit a dizájn és a szín tekintetében.

Miért fontos a megfelelő gyerek okosóra telefonálásra kiválasztása?

Az egyik legfontosabb szempont az operációs rendszerekkel való kompatibilitás. A gyerek okosóra telefonálásra általában kompatibilis az iOS és az Android platformokkal, lehetővé teszi a könnyű szinkronizálást a szülői és a gyermeki készülékekkel egyaránt. Az alkalmazások személyre szabása, a helymeghatározás és egyéb interaktív funkciók ezen operációs rendszerek révén biztosítottak.


Carneo telefonos okosóra gyerekeknek SIM-kártyával
Fekete óra

Carneo gyerek okosóra telefonálásra kék színben
Kék óra

WowME rózsaszín okosóra telefonálásra gyerekeknek
Rózsaszín óra

i

Fontos kapcsolódási lehetőségek és a SIM-kártyával rendelkező telefonos okosóra gyerekeknek

A mobilhálózatokhoz való kapcsolódás egy másik lényeges paraméter, amelynek egy SIM kártyás gyermekórának meg kell felelnie. A WiFi és a Bluetooth ideális az adatszinkronizáláshoz és az alkalmazásfrissítésekhez, míg az LTE lehetővé teszi a külön telefonálást és az internetkapcsolatot. Győződj meg róla, hogy az óra támogatja ezeket a típusú csatlakozási lehetőségeket, hogy gyermeked zökkenőmentesen és folyamatosan hozzáférhessen az óra funkcióihoz.

Mekkora legyen a SIM-kártyás gyerek okosóra telefonálásra belső tárhelye?

A belső tárhely határozza meg, hogy egy gyerek okosóra telefonálásra mennyi adatot képes tárolni a SIM-kártyán. A belső tárolóval rendelkező óra kiválasztása a személyes preferenciáktól és attól függ, hogyan tervezed használni az órát.

A súly is figyelembe veendő paraméter, különösen kisgyermekek esetében. Egy okosóra telefonálásra gyerekeknek súlya 42 és 55 gramm között van, és nem akadályozza a mozgást. A választáskor vedd figyelembe gyermeked kényelmét és preferenciáit.

Érzékelők és hardver, amelyekkel rendelkezik egy telefonos okosóra gyerekeknek

Az érzékelők és a hardver alapvető összetevői egy gyerek okosóra telefonálásra készüléknek. Az akcelerométer, a giroszkóp és a GPS néhány olyan technológia, amely segít a gyermek mozgásának és tartózkodási helyének nyomon követésében. A mikrofon és a hangszóró ezután lehetővé teszi a kommunikációt az órán keresztül. Fontos, hogy minőségi hardverrel és érzékelőkkel rendelkező telefonos okosóra gyerekeknek készüléket válassz, hogy az olyan funkciók, mint a helymeghatározás és a kondíciófigyelés pontosak és megbízhatóak legyenek.

Egy gyerek okosóra telefonálásra hogyan jeleníti meg az időt a kijelzőn?

A választás során fontos figyelembe venned, hogy milyen típusú időmegjelenítést részesítesz előnyben. Az okosóra telefonálásra gyerekeknek kínálhat digitális vagy kombinált (digitális és analóg) kijelzőt. A digitális kijelző gyakran könnyebb azoknak a gyerekeknek, akik még csak most tanulják az idő leolvasását, míg a kombinált kijelző segíthet a gyerekeknek megtanulni a hagyományos analóg óra leolvasását. Válaszd azt a típust, amelyik a legjobban megfelel a gyermeked oktatási igényeinek.

WowME telefonos okosóra gyerekeknek

Veszély esetén ott az SOS gomb.

Az akkumulátor élettartama kulcsfontosságú tényező abban, hogy milyen gyakran kell töltőre helyezned az órádat. A 72 és 120 óra közötti akkumulátor-üzemidővel egy gyerek okosóra telefonálásra elegendő időt kínál a legtöbb tevékenységhez és kiránduláshoz anélkül, hogy gyakori töltésre lenne szükség.

Telefonos okosóra gyerekeknek különböző üvegekkel

A telefonos okosóra gyerekeknek üvegének anyaga kritikus tényező a tartósság és a hosszú élettartam szempontjából. A műanyag lencse könnyű és költséghatékony, de hajlamosabb lehet a karcolásokra vagy sérülésekre. A kémiailag edzett üveg és a poliamid opciók nagyobb karc- és ütésállóságot kínálnak, ami előnyös lehet, ha az óra várhatóan nagyobb igénybevételnek lesz kitéve.

i

Különböző kijelzőkkel rendelkezik a SIM-kártyával ellátott gyerek okosóra telefonálásra

A SIM-kártyával ellátott gyerek okosóra telefonálásra különböző típusú kijelzőkkel rendelkezik, többek között TFT, LCD és IPS kijelzővel. A TFT-kijelzők általában gazdaságosabbak, de az LCD-hez és az IPS-hez képest gyengébb képminőséget kínálhatnak. Az LCD és IPS kijelzők jobb betekintési szögeket és jobb képminőséget kínálnak, így biztosítva, hogy gyermeked tiszta és élénk képeket láthasson játék vagy videó készítés közben.

Az okosóra telefonálásra gyerekeknek számtalan funkcióval rendelkezik

A gyerek okosóra telefonálásra számos olyan funkciót is kínál, amelyeket a gyerekek önállóan vagy közös tevékenységek során is használhatnak. Ezek közé tartozik egy sor sportfunkció, amelyek támogatják őket az egészséges életmódra való törekvésükben, egészségügyi funkciók, amelyek segítenek nekik a jobb szokások kialakításában, intelligens funkciók, amelyek szórakoztatják és képzik őket, és végül kulcsfontosságú biztonsági funkciók.

  • A sportfunkciók, például a lépésszámláló, a kalóriaszámlálás és a távolságmérés nagyszerű módja annak, hogy a gyerekeket fizikai aktivitásra motiválja. Ezek a funkciók segíthetnek a gyerekeknek nyomon követni a fejlődésüket és célokat kitűzni, ami pozitív ösztönzést jelenthet az aktív életmód fenntartására.
  • Az egészségügyi funkciók, mint például az alvásfigyelés, segíthetnek neked és gyermekednek jobban megérteni az egészségügyi szokásaikat. Az alvásfigyelés információt szolgáltathat gyermeked alvásának minőségéről és időtartamáról, ami segíthet neked a napi rutin kiigazításában és annak biztosításában, hogy elegendő alvást kapjon.
  • Az okos funkciók, mint például a zenelejátszó és a játékok szórakoztatóbbá teszik az óra használatát. Ezek a funkciók segíthetnek szórakoztatni és lekötni gyermeked, miközben a motoros és kognitív készségek fejlesztése szempontjából is oktatási értéket képviselnek.
  • A biztonság az egyik vezető paraméter, amikor a gyermekeknek szóló óra kiválasztására kerül sor. Az olyan funkciók, mint a biztonságos zónából való kilépésre figyelmeztető jelzések, az SOS gomb és a levétel-érzékelő alapvető eszközök, amelyek biztosítják gyermeked biztonságát.

Ne becsüld alá a dizájnt sem, mivel egy okosóra telefonálásra gyerekeknek elengedhetetlen része

A szíj színének kiválasztása gyakran a gyermek személyes preferenciáitól függ. A gyerekórák olyan színekben kaphatók, mint a kék, a rózsaszín és a fekete, így kiválaszthatod a gyermeked személyiségéhez és ízléséhez leginkább illő stílust. Sok modellhez csereszíj is választható. Akár valami világos színt, akár a semleges vonalat kedvelik, biztosan van olyan szíj, amit szeretni fognak.

Szeretnél egy igazán jó minőségű modellt? Nézd meg a GPS óra gyerekeknek kategóriát és olvasd el a vásárlók véleményét.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black Szállításra kész > 5 db
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,44" IPS kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, magyar nyelvű vezérlés
42 690 Ft

2.
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink Szállításra kész > 5 db
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,44" IPS kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, magyar nyelvű vezérlés
42 690 Ft

3.
WowME Kids 4G Safe+ blue Szállításra kész > 5 db
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" IPS kijelző, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 72 óra, magyar nyelvű vezérlés
23 290 Ft

Még több
14 termék
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink - Okosóra
Típusok
3,8 70×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,44" IPS kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, magyar nyelvű vezérlés
42 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAR009b3
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum blue - Okosóra
Típusok
3,8 70×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum blue
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,44" IPS kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, magyar nyelvű vezérlés
42 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAR009b2
3,2 108×
WowME Kids 4G black
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" IPS kijelző, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 72 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
18 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmK4bk
Canyon Tony KW-31 fekete - Okosóra
Típusok
3,6 31×
Canyon Tony KW-31 fekete
Okosóra - gyerek, 1,54" LCD kijelző, GPS, max. akkumulátor üzemidő 96 óra,
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CanyTon31a
Canyon Tony KW-31 sárga - Okosóra
Típusok
3,6 31×
Canyon Tony KW-31 sárga
Okosóra - gyerek, 1,54" LCD kijelző, GPS, max. akkumulátor üzemidő 96 óra,
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CanyTon31c
2,9 35×
WowME Kids 4G Safe+ blue
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" IPS kijelző, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 72 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
23 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmK4Sb
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black - Okosóra Típusok
3,8 70×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,44" IPS kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, magyar nyelvű vezérlés
42 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAR009b1
Canyon Tony KW-31 rózsaszín - Okosóra Típusok
3,6 31×
Canyon Tony KW-31 rózsaszín
Okosóra - gyerek, 1,54" LCD kijelző, max. akkumulátor üzemidő 96 óra,
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CanyTon31b
3,2 108×
WowME Kids 4G black
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" IPS kijelző, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 72 óra, magyar nyelvű vezérlés
17 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: wowmK4bk
3,2 108×
WowME Kids 4G black
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" IPS kijelző, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, alvásfigyelés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 72 óra, magyar nyelvű vezérlés
15 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: wowmK4bk
3,2 108×
WowME Kids 4G blue
Okosóra - gyerek, magyar nyelvű vezérlés, IPS kijelző, GPS, telefonálás módja behelyezett SIM kártyás, alvásfigyelés, lépésszámláló, alvás / Ne zavarjanak mód, játék, SOS gomb, ébresztőóra, dátum és stopper, vízállóság IP67, max. akkumulátor üzemidő 72 óra, tok anyaga műanyag
17 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: wowmK4b
3,2 108×
WowME Kids 4G blue
Okosóra - gyerek, magyar nyelvű vezérlés, IPS kijelző, GPS, telefonálás módja behelyezett SIM kártyás, alvásfigyelés, lépésszámláló, alvás / Ne zavarjanak mód, játék, SOS gomb, ébresztőóra, dátum és stopper, vízállóság IP67, max. akkumulátor üzemidő 72 óra, tok anyaga műanyag
15 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: wowmK4b
3,6 31×
Canyon Tony KW-31 fekete
Okosóra - gyerek, 1,54" LCD kijelző, GPS, max. akkumulátor üzemidő 96 óra,
11 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CanyTon31a
3,6 31×
Canyon Tony KW-31 sárga
Okosóra - gyerek, 1,54" LCD kijelző, GPS, max. akkumulátor üzemidő 96 óra,
11 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CanyTon31c
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Az okoskarkötőket mindenki ismeri, de hallottál már az okosgyűrűről? Az Ultrahuman Ring AIR kiváló minőségű anyagfelhasználással, vonzó funkciókkal és az egészségi állapot részletes nyomon követésével büszkélkedhet. Hogyan működik a gyakorlatban, és miért érdemes...
A Samsung Galaxy Unpacked esemény július 26-án, helyi idő szerint 13:00-kor került megrendezésre, és számos termékújdonságot hozott magával. Például a Galaxy Watch 6 okosóra új generációját. Több változat közül lehet majd választani, vagy a Samsung az egy modellből álló...
mobiltelefonokCorning Gorilla Glass védőüveg - a legújabb verziók, típusok, eredet Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli az okostelefonok, a hordható elektronikai eszközök és még számos egyéb termék ellenállóképességét.
A Huawei Watch GT 3 Pro a rendkívül népszerű GT 3 sorozat luxusváltozataként robbant be a piacra. Az óra elsősorban a minőségi anyagfelhasználással büszkélkedhet - a 46 mm-es változat titánium testtel és zafírüveggel, a 43 mm-es változat pedig kerámia testtel és szintén...
Gyakran elhangzik nálad a kérdés, hogy mégis milyen okosórát vegyek? De nem tudod, hogyan válaszd ki a számodra megfelelő méretet? A következő cikkben az óra méretezésének alapfogalmait vesszük szemügyre, és adunk néhány tippet arról is, hogy milyen okosórát érdemes...
További cikkek Összes cikk

Okosórák gyerekeknek telefonnal

A Okosórák gyerekeknek telefonnal kategóriában összesen 14 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó okosórák gyerekeknek telefonnal A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb okosórák gyerekeknek telefonnal A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: okosórák gyerekeknek telefonnal vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ