Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oral-B PRO 2500 CA

Termékkatalógus
Oral-B PRO 2500 CA
4,8 242 értékelés
Elektromos fogkefe - forgó, 40000 rezgés/perc, 2 tisztítási mód, 1 db pótfej, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás
Kód:  ORAEK046 Termékszám:  4210201219163

Oral-B PRO 2500 CA

A professzionális fogápolás ezentúl az otthona kényelméből is elérhető, hála az Oral B PRO 2500 CA fekete nyeles eletromos fogkefének!  A kefefej hatékonyan távolítja el a lepedéket és maximalizálja az íny egészségét. A fogkefefej minden fogat egyenként és alaposan tisztít. Használata nagyon egyszerű, nem kell nyomni a kefét, csak hagyja dolgozni. Az akkumulátor állapotjelzője mutatja a töltöttségi szintet, és lemerülés esetén a fogkefét a tartóba állítva feltölthetjük. Rendszeres, napi kétszer 2 perces használat esetén egy töltéssel több mint egy hétig bírja.

Az Oral B PRO 2500 CA elektromos fogkefe legfőbb jellemzői

  • hatékonyan távolítja el a lepedéket
  • 3D technológia
  • 2 tisztítási program
  • Az akkumulátor egy töltéssel egy hétnél tovább bírja
    • Töltőállvány
    • Cross Action tisztítófej mindennapi használatra
    • Vízálló, csúszásmentes nyél
    • Időzítő (4 x 30 mp)
    • Akkumulátor töltöttségi szint jelző
    • Kompatibilis a különböző Oral B fejekkel
    • Fekete szín
    • Utazótok

    3D mozgás a plakk és lepedék hatékony eltávolításáért

    A fogápolás az Oral B fogkefék esetén 3D mozgással történik, azaz pulzálással, oszcillációval és forgatással. A pulzálás meglazítja a plakkokat, a forgó mozdulatok pedig eltávolítják azokat. Ugyanakkor lágyan és gyengéden bánik a fogakkal és az ínnyel.

    A fogkefe automatikusan figyelmeztet a fogorvosok által ajánlott 2 perces fogmosási idő betartására, és 30 másodpercenként jelzi, hogy ideje áttérni a szájüreg következő negyedének tisztítására.

    Tisztítási programok és Oral B nyomásérzékelő

    2 tisztító program közül választhat. Az első program mindennapi használatra való, a másik pedig a fogíny karbantartására, mely gyengéden masszírozza és stimulálja azt.

    A kefe egy beépített nyomásérzékelővel rendelkezik, amely vizuálisan figyelmeztet ha a fogkefét túl erősen nyomja és ezzel károsíthatja vagy irritálhatja a fogínyét.

    Az Oral B PRO 2500 CA csomag tartalma:

    • Oral-B fogkefe
    • Töltőállvány
    • 1 × CrossAction tisztítófej

    A 2500 CA paraméterei:

    A percenkénti impulzusok száma:
    40000

    Rezgések száma:
    8800 fordulat / perc

    Szín:
    fehér, fekete

    Akkumulátor

    Li-Ion



    Paraméterek

    Rendeltetés
    Felnőtteknek Kész!
    Mozgások száma/perc
    40 000 mozgások/perc Kész!
    Üzemmódok száma
    2 Kész!

    Sorozat szerint

    Sorozat
    Oral B Pro Kész!

    Csomag tartalma

    Fejek száma a csomagban
    1 db Kész!
    Töltők száma
    1 db Kész!
    Több paraméter

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Tisztelt Hölgyem/Uram! A kép és a leírás nem egyezik, ezt már egy évvel ezelőtti kérdésekben is jelezték mások. A visszajelzésekből leszűrve, vannak akik pro 2500 terméket kaptak (mint a leírásban), és vannak olyanok is, akik pro 2 2500 terméket kaptak utazótokkal együtt (mint a fotón). Szeretnék érdeklődni, akkor mi a pontos termék amit megvásárol az ember? Egyértelműsíthetnék a képet a leírással, így hogy egy év után ugyan az probléma, ez elég megtévesztő. Köszönettel

    Èn is megrendeltem,,de a fórumon olvasottak után nem fogom átvenni!Hogy lehet ilyet csinálni ?!?!??!?? A kèpen màs van mint amit küldenek??Felháboritó!!!!

    Kedves Alza! Az az előző kérdésekbôl kiderult,hogy a kepen teljesen mas termek szerepel,mint a megvasarolhato.A kerdesem az,hogy a “Black edition” es a fekete utazotok stimmel?Szempont volt nalam.Koszonom

    üdv. a képen Oral B Pro 2 2500 van.... a termék viszont Oral B Pro 2500 most melyiket is veszi meg az ember? illetve mi a különbség a kettő között? Köszönöm

    Tisztelt Alza! A termék Oral-B Pro 2500 vagy Pro 2 2500: https://www.alza.hu/oral-b-pro-2500-ca-vanoce-d5032892.htm

    Jó napot kívánok! Azt szeretném kérdezni, hogy milyen töltő van hozzá? Előre is köszönöm!

    Jó napot! Tegnap átvettem a fogkefét, és azt írja a leírása, hogy hanggal jelez, ha váltani kell. Nekem nem ad ki hangot... baj van vele, vagy a leírás a hibás ?

    Sikerült a tokba tenni. Tökéletes. Azt kaptuk,ami a képen van.

    Én most vettem át a terméket. Oral-B PRO 2 2500. Viszont amivel szembesültem,az az,hogy nem fér bele az utazótokba. Lehetséges ez? Köszönöm a visszajelzést!

    Tisztelt Hölgyem/Uram! A reklámban ezt a terméket 13990Ft-ért láttam, a megrendelésnél viszont csak a 18990Ft-os árat hozza fel az ajánlat. Valamit félreértettem? Köszönöm!

    12
    Kérdések és válaszok: Oral-B PRO 2500 CA
    Kiegészítők: Oral-B PRO 2500 CA
    Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B PRO 2500 Cross action. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B PRO2500 CA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B PRO2500 CA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B PRO2500 CA.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ