Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oral-B PRO 600 Sensitive

Termékkatalógus
Oral-B PRO 600 Sensitive
5 1 értékelés
Elektromos fogkefe - 3D rendszer (7,600 rezgés és 20 000 pulzálás/perc), 1 tisztítóprogram, professzionális időzítő (4x 30 s) és nyomásérzékelő, 1 tisztítófej, töltőállomás
Kód:  ORAEK029 Termékszám:  4210201157762

Oral-B PRO 600 Sensitive

Ha érzékeny fogakkal küszködsz, akkor engedd meg, hogy bemutassuk eme hatékony megoldásunk számodra! Az Oral-B PRO 600 Sensitive ötvözi a speciális programokat és az egyedülálló tisztítófejeket. A progresszív 3D tisztítás-technológia kiválóan eltávolítja a lepedéket és az egyéb szennyeződéseket, ráadásul még a nehezen hozzáférhető helyekről is. Hála a 20 000 pulzálásnak és a 7 600 rezgésnek percenként, ez a tiszta száj dicső harcosa egy szemernyi esélyt sem hagy még a legmetátalkodottabb baktériumoknak sem! Az időzítő és a nyomásérzékelő szintén azon dolgok közé tartoznak, amelyek a mindennapi szájhigiénia optimális lebonyolításában vállalnak szerepet.

Legfontosabb jellemzők

  • Speciális 3D tisztítás-technológia
  • Professzionális elektromos fogkefe az érzékeny fogak részére
  • Egyedülálló fogkefefej gondoskodik a mindennapos fogmosásról
  • Nyomásérzékelő, professzionális időzítő és automatikus figyelmeztetés a fejcsere idejének elérkeztével
  • A csomag a fogkefe mellett még egy fogkefefejet és egy töltőállványt is tartalmaz
  • Rotáció, rezgés, pulzálás a tökéletesen tiszta fogazat érdekében
  • Tölthető akkumulátor akár 7 napos üzemidővel

Csak próbáld ki, és többé már mást nem is fogsz akarni

A kefe sörtéi egyik oldalról a másikra, kifele-befele mozognak, hogy jó alaposan körbefoghassák minden egyes fogad, és tisztességesen eltávolíthassák a lepedéket, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket. Ezeket az extrém gyors és pontos mozgásokat az Oral-B PRO 600 Sensitive elektromos fogkefe nagyságrendekkel jobban teljesíti, mint azt a közönséges manuális fogkeféknél valaha is el lehetne érni. Az érzékeny fogakhoz tervezett egyedülálló fogkefefej a maga tökéletes eredményeinek ellenére is olyan kíméletesen dolgozik, hogy még véletlenül se okozzon kárt az íny környékén vagy magában a fogban.

A praktikus funkciók már csak hab a tortán

A nyomásérzékelő azonnyomban értesít, amint a fogkefét túlzott erővel nyomnád, amely által hamarabb elhasználódhatnak annak finom sörtéi, illetve ugyebár a fogmosásnak sem kell így optimálisnak lennie. Ráadásul a fogkefe maga jelzi számodra, hogy mikor van szükség a fogkefefej kicserélésére. Ha már a kék rostok kezdenek elhalványulni, eljött a csere ideje. Az dőzítő irányítása alatt tartja a fogmosás ideális hosszát: összességében négyszer figyelmeztet, mégpedig minden 30 másodpercben, hogy itt az idő a fogazatod másik részének a mosására.

Paraméterek

Mozgások száma/perc
20 000 mozgások/perc Kész!
Töltők száma
1 db Kész!

Csomag tartalma

Töltők száma
1 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B PRO 600 Sensitive
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B PRO 600 Sensitive. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B PRO 600 Sensitive. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Sensitive PRO 600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Sensitive PRO 600.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ