30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Ottocast N71C

Termékkatalógus
Ottocast N71C
4,6 5 értékelés
CarPlay kit - 7" érintőképernyő, 1024 x 600 px felbontás, műszerfalra szerelhető, integrált 2K elülső kamera, vízálló 1080p hátsó kamera éjjellátóval, hangasszisztens támogatás, autós szivargyújtó tápkábel integrált USB-A porttal, AUX kábel és használati útmutató a csomagban
40 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AUPR65706 Termékszám:  N71C
Ottocast N71C 40 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Ottocast N71C

Ottocast N71C CarPlay kit

Régebbi autód van, amely még nem rendelkezik modern technológiával? Szerezd be az Ottocast N71C intelligens 7"-es CarPlay kit képernyőt. Mivel nincs szükség hosszadalmas beszerelésre, így egyszerűen rögzítheted a műszerfalra. Csatlakoztasd mobiltelefonodhoz, és élvezd a kihangosított telefonálást, kedvenc zeneszámaid közötti váltást valamint a GPS-navigációt. Természetesen a hangalapú asszisztens támogatás is rendelkezésedre áll, így az utazás teljesen biztonságos lesz. Az integrált elülső kamera szintén a biztonságos vezetést szolgálja. A csomaghoz tartozik egy hátsó kamera is, amely segíthet a parkolásban.

Ottocast N71C CarPlay kit

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Ottocast N71C CarPlay kit

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Felhasználóbarát 7 hüvelykes nagy érintőképernyő

Az 1024 × 600 px felbontású, 7"-es érintőképernyővel ugyanúgy navigálhatsz, mint mobiltelefonon. Az Ottocast N71C CarPlay kitet a hangalapú asszisztens segítségével is vezérelheted. Telefonálj egyszerűen, add meg a legközelebbi étterem címét a navigációs rendszerben, vagy játszd le kedvenc dalaidat, miközben a szemedet az útra szegezed.

Ottocast N71C CarPlay kit

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Ottocast N71C CarPlay kit első és hátsó kamerával

Nem fogsz lemaradni semmiről utazásaid során. Az Ottocast N71C CarPlay kit beépített 2K felbontású elülső kamerával rendelkezik. A rögzítés hurok felvételben történik, és a kritikus felvételek védve lesznek a felülírástól. A hátsó kamera IP68-as vízállósággal, 140°-os látószöggel és parkolóvonal-jelöléssel büszkélkedhet. Figyeld az autód mögötti területet 1080P felbontásban, sőt, a hátsó kamera éjjellátó funkciójának köszönhetően még gyenge fényviszonyok között sem leszel korlátozva.

Ottocast N71C CarPlay kit

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

AUX csatlakozó

Csatlakoztasd az Ottocast N71C CarPlay kitet az autórádióhoz az AUX csatlakozón keresztül, és hangold rá kedvenc rádióállomásod. Az AUX mellett egy SD kártya foglalatot és egy hátlapi kamera csatlakoztatására szolgáló csatlakozót is találsz. Az Ottocast N71C CarPlay kit egy SD-kártyahelyet, valamint egy csatlakozót tartalmaz a hátsó kamera számára.

Ottocast N71C CarPlay kit

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Egyszerű telepítés és biztonságos vezetés

Az Ottocast N71C-vel nem kell újra bekábelezned és kicserélned autód központi képernyőjét. Az új készüléket egyszerűen felragaszthatod a műszerfalra hogy ne akadályozza a kilátást, miközben teljes mértékben kihasználhatod a beépített kamera funkcióit. Csak csatlakoztasd a tápkábelt az autó szivargyújtójához. Nem kell többé a mobiltelefon kis navigációs térképét hunyorogva figyelned, vagy veszélyeztetned magad és a többi közlekedőt, amikor fontos telefonhívást próbálsz intézni.

Kompatibilis a járművek 99%-ával

Az Ottocast N71C CarPlay kit szettet bármely típusú járműbe könnyű beszerelni. Mindössze a saját mobiltelefonodra van szükséged a csatlakoztatáshoz és egy autós töltőaljzatra a töltéshez.

Ottocast N71C CarPlay kit

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Ottocast N71C CarPlay kit

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A csomag tartalma

●7"-es Ottocast N71C képernyő
●Autótöltő tápkábel beépített USB-A porttal
●Hátsó kamera
●AUX kábel
●Használati útmutató

Slider hozzáadása

Termékcsoport azonosító ID beillesztése

Egy meglévő körhinta törléséhez csak kattintson a Termék hozzáadása érték nélkül gombra!

Slider hozzáadása

Paraméterek

Csatlakozás

Kapcsolódás
Bluetooth, AUX, WiFi Kész!

Méretek

Magasság
110 mm Kész!
Szélesség
190 mm Kész!
Tömeg
758 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ottocast N71C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ottocast N71C.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ