A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

OZONE EKHO H80 Origenész

Termékkatalógus
OZONE EKHO H80 Origenész
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - 7.1, membrán átmérője: 53 mm, frekvenciája: 10 Hz-20 kHz, impedancia: 32ohm, mikrofon, 2m kábel, USB
Kód:  OZ500t1 Termékszám:  OZEKHOH80OGN

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OZONE EKHO H80 Origenész

Tedd az OZONE EKHO H80 Origen fejhallgatót a fejedre, indítsd el a kedvenc videojátékodat és éld bele magad a játékba a 7.1-es virtuális térhangzással, amely lehetővé teszi, hogy úgy érezd, mintha ott lennél a csata közepén. Mivel a fejhallgató prémium hangzást biztosít, minden szenvedélyes játékos elvárásait teljesíti. A térhatású hangzásnak köszönhetően, mindig tudni fogod, hogy honnan közelít a veszély, így időben reagálhatsz, könnyedén lesújtva ellenségeidre és megszerezve az édes győzelmet.

Legfontosabb jellemzők

  • A fejhallgató lenyűgöző kivitelezése a világító Origen logóval kiegészítve
  • Megbízhatóan meghatározhatod az ellenséged helyzetét a 7.1-es térhatású hangzásnak köszönhetően
  • Részletes hangélmény egy minőségi 53mm-es membránnal
  • Egy praktikus vezérlőprogrammal a kedvedre állíthatod a hangzást
  • Rendkívül könnyű (csak 380 gramm), így a fejhallgatót nem is érzed
  • A puha fül- és fejpántbélésnek köszönhetően teljesen elmerülhetsz a játékban

Lenyűgöző külső, kiváló minőségű térhatás

Első pillantásra nyilvánvaló a stílusos és futurisztikus kivitelezésből, hogy ez egy igazán különleges fejhallgató, amelyet nem lehet mindenhol megtalálni. Kívül a lenyűgöző Origen logó, belül pedig az élenjáró technológia tündököl. Az 53mm-es membránon keresztül biztosított a részletes 7.1-es térhatás, amellyel könnyedén meghatározhatod az ellenséged pozícióját, és rögtön reagálhatsz rá. A mikrofonon keresztül utasításaidat kristálytisztán fogják hallani a csapattársaid a vonal másik végén. A hangerőszabályozás praktikus gombjait a kábelen találod, amelyeknek a világítása megegyezik a fejhallgatón lévő logóéval.

Kényelmes fejhallgató a győzelmedért

Hosszú órák után sem fogod érezni a fejhallgatót a fejeden a súlyának köszönhetően, amely 380 gramm. A kényelem továbbá biztosított az extrán nagy fülbéléssel és fejpántbéléssel, amelyek átölelik a füledet és fejedet. Képes leszel teljesen a játékra koncentrálni és hihetelen eredményeket elérni.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OZONE EKHO H80 Origenész Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE EKHO H80 Origen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OZONE EKHO H80 Origen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZON EKHO H80 Origen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZON EKHO H80 Origen.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ