AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

OZONE RAGE ST fekete

Termékkatalógus
OZONE RAGE ST fekete
4,7 23 értékelés
Fej-/fülhallgató - 40 mm-es meghajtó, frekvencia 20 Hz - 20 kHz, érzékenysége 85 dB, impedancia 32Ohm, körsugárzó levehető mikrofon, 2,5 m-es kábel
Kód:  OZ500j2 Termékszám:  OZRAGESTK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OZONE RAGE ST fekete

Kiváló minőségű gamer fejhallgató meglepőan alacsony áron, ez az Ozone Rage ST. A modern, ergonomikus kialakítású fejhallgató kiváló hangzást és maximális kényelmet biztosít. A fülpárnát  egy finom textúrájú speciális szövet borítja. A műbőr és a bőr helyett a fülhallgató egy sokkal logikusabb megoldást kínál a hosszú ideig viselés érdekében- füled nem fog fájni és a fülpárna anyaga sokáig bírja. Az állítható fejpántnak köszönhetően a fejhallgatót könnyen a fejed méretéhez állíthatod. 

A levehető mikrofonnak köszönhetően a fejhallgató klasszikus headsetté alakítható, így bárhová magaddal viheted. A fejhallgató tömege mindössze 300 gramm, így észre sem fogod venni, hogy a fejeden van. A rögzített kábel hossza 2,5 méter és egy praktikus vezérlő is található rajta, amivel egyszerűen állíthatod a hangerőt. A fülhallgató öt ragyogó színben kapható, amelyekből mindenki kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt.

Műszaki adatok:

Mikrofon:
Méretek: 6,0 x 5,0 mm
Irány: körsugárzó
Impedancia: 2,2 Ohm
Érzékenység: -38 dB (1 kHz-en)

Hangszóró:
Átalakító átmérő: 40 mm
Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 24 Ohm
Érzékenység (SPL): 85 dB (1 kHz-en)

Interfész:
3,5 mm-es jack

Kábel hossza:
2,5 méter

Szín:
fekete

Tömeg:
300 g

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OZONE RAGE ST fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE RAGE ST černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OZONE RAGE ST čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZON RAGE ST schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZON RAGE ST schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ