AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Panasonic RP-NJ300B fekete

Termékkatalógus
Panasonic RP-NJ300B fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, fülbe helyezhető, Bluetooth 4.1, 16 ohm impedancia, 9 mm-es átalakítók, üzemideje 4 óra
Kód:  GZ832c2 Termékszám:  RP-NJ300BE-K Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Panasonic RP-NJ300B fekete

A Panasonic kifejlesztette az RP-NJ300B vezeték nélküli fülhallgatót, amely széles körben használható. A fekete fülhallgató Deep Fit design-nal készült, amelynek célja, hogy biztosítsa a kényelmes használatot. A fülhallgató hangsugárzói 9 mm-esek. Nem csak az előnyös árú, minőségi headsetek kategóriájába tartozik, hanem az egyszerű és modern kiegészítők közé is. A fülhallgató mikrofonja a csatlakozó kábelbe van elrejtve, amely egyben megakadályozza, hogy a fülhallgató összekuszálódjon.

A Panasonic fő jellemzői

  • Az elegáns design-ja alkalmas az öltözék modern kiegészítőjének
  • Ergonomikus forma és különleges kialakítás a kényelmes illeszkedésért a fülbe
  • A Quick Charge funkció biztosítja a gyors töltést - 25%-os akkumulátortöltöttség 20 perc alatt
  • Vezeték nélküli fülhallgató mikrofonnal akár 4 óra 20 percen át zenél egy feltöltéssel
  •  A csomag része három különböző méretű fülpárna
  • Nagyon könnyű és kényelmes fülhallgató
  • Bluetooth 4.1 segítségével támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot

Biztonságos és kényelmes zenehallgatás a RP-NJ300B-nak köszönhetően

A RP-NJ300B fülhallgatót sokoldalú használatra tervezték, mint a torna, a kerékpározás, az iskolába járás, vagy a klasszikus pihenés. Emiatt a Panasonic úgy fejlesztette ki a fülpárnák ergonomikus design-ját és alakját, hogy a fülhallgató minden felhasználó fülébe pontosan illeszkedik, miközben jó minőségben kizárja a környező zajt. Ha olyan ember vagy, aki nagy gonddal figyel a kényelmére, akkor a Panasonic újabb 2 pár, különböző méretű fülpárnát szállít pont neked.

Igazán egyszerű kommunikáció

Biztosan mindannyian megtapasztaltuk már a helyzetet. Zenehallgatás közben hirtelen megzavar egy telefonhívás. Le kell vetned a fülhallgatót, vagy legalábbis elő kell venned a mobiltelefont. Ennek most már vége! Az RP-NJ300B vezeték nélküli fülhallgatót kiegészítették egy belső mikrofonnal, amely része a hívások fogadását, hangosítását vagy halkítását vezérlő elemnek. Ha ezt a funkciót használod, akkor az RP-NJ300B fülhallgató modern kihangosító modulként szolgálhat.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic RP-NJ300B fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic RP-NJ300B černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic RP-NJ300B čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic RP-NJ300B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic RP-NJ300B schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ