Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

ETA 2266 90000 Aquatic

Termékkatalógus
ETA 2266 90000 Aquatic
4,8 9 értékelés
Gőztisztító - gőztisztító mop és kézi 2 az 1-ben tisztító, állítható gőzintenzitás, nagyon gyors gőzgenerálás 30 másodpercen belül, víztartály kb. 275 ml = legfeljebb 15 perc gőzölés, automata víz-szivattyúrendszer a tartályból, víztartály a fúvókában a mosószer hozzáadásának lehetőségével, nyomása 1 bar
Kód:  EAZ3101c Termékszám:  ETA226690000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA 2266 90000 Aquatic


Segítőtárs minden háztartásban

Az ETA Aquatic 2 az 1-ben gőz és kézi tisztítót minden háziasszony nagyra fogja értékelni, mivel képes effektíven tisztítani fölösleges vegyszerek használata nélkül. Elég vízzel megtölteni az eszközt, várni 30 másodpercet, és már indulhat is a gőztisztítás. Nem szükséges semmilyen vegyszer használata, így a tisztítás gazdaságos és környezetkímélő.



Univerzális ellenfele a szennyeződéseknek

A forró gőz fertőtlenít, eltávolítja a szennyeződéseket, valamint a zsíros felületekkel és anyagokkal is képes elbánni. Könnyedén szabályozhatod a gőz intenzitását. A víz automatikusan folyik a 275 ml-es víztartályba, amely 15 perces intenzív tisztításhoz elegendő.



Bármilyen felületet megtisztít rongálás nélkül

Az ETA Aquatic a hosszú vezetékének és a rengeteg tartozékának köszönhetően konyhában, WC-ben, fürdőszobában és bármilyen más felületen használható. Effektíven képes megtisztítani az ablakokat, tükröket és főzőlapokat. A szövet huzatnak köszönhetően bútorok és ruhák tisztításához is alkalmas. Képes elbánni az autó kerekeivel és grill sütőkkel is. A tisztítót meg lehet tölteni tisztítószerrel. A padlótisztító vezetéket ellátták egy tartállyal a tisztítószer adagolásához. A könnyű kezeléshez az 5 méteres töltőkábel és a hajlékony tisztítófej is hozzájárul.  



Hatékonyság és minőség 

A gőz melegítési szintjét világító jelzőfény jelzi. A tartály felülete teljesen hőszigetelt, így nem kell leforrázástól tartani. A magas biztonságot tovább növeli a gőz véletlen kiengedését megelőző biztonsági kapcsoló, valamint a biztonsági nyomás szelep. A tisztító rendelkezik Anticalc funkcióval, így a vízkőtől sem kell tartanod.


Az ETA Aquatic gőztisztító kiemelt jellemzői 

2 az 1-ben gőztisztító és mop
effektív tisztítás vegyszerek használata nélkül
vízzel való működés
egyszerű kezelhetőség
biztonságos kapcsoló és nyomás szelep
a gőzmennyiség szabályozása
rengeteg tartozékkal

Az ETA Aquatic 2 az 1-ben gőzölő mop és kézi tisztító tartozékai

Hajlékony hosszabbító vezeték
•Szűkítőfejes fúvóka
Lapos minireszelő
Hajlított gőzfúvóka


Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 200 W Kész!
Tartály térfogata
0,28 l Kész!
Gőznyomás
1 bar Kész!
Funkciók
Állítható gőzkimenet Kész!
Rendeltetés
Padlómosás, Ablaktisztítás Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 200 W Kész!
Tartály térfogata
0,28 l Kész!
Gőznyomás
1 bar Kész!

Funkciók

Funkciók
Állítható gőzkimenet Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Padlómosás, Ablaktisztítás Kész!
Megfelelő
Kemény padló, Ablaktisztítás Kész!

Tulajdonságok

Gőznyomás
1 bar Kész!
Víztartály térfogata
0,28 l Kész!
Tápegység típusa
Hálózati Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 2266 90000 Aquatic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 2266 90000 Aquatic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 2266 90000 Aquatic.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ