AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Parrot Zik 2,0 narancs

Termékkatalógus
Parrot Zik 2,0 narancs
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Philippe Starck design, érintőképernyő, 40 mm-es neodímium mágnessel iPhone / iPod / iPad és Android kompatiblils, NFC, Bluetooth 3.0
Kód:  PR103b1h Termékszám:  PF561025

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Zik 2,0 narancs

A Parrot gyártó vezető művészekkel működik együtt a termékek kialakításakor, akik folyamatos visszajelzésekkel segítik a fejlesztéseket. Ezeknek az együttműködéseknek köszönhetően te is könnyedén zenei művésszé válhatsz. A Parrot Zik 2.0 vezeték nélküli fejhallgató kiküszöböli a környezeti zajokat és kiváló minőségű zenei élményt biztosít.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló hangzás a háttérzaj hatékony megszüntetésével
  • Lejátszási módok az akkumulátor élettartamának testreszabásához
  • Hosszú üzemidő a Flight használatakor
  • Fejhallgatók zenészekkel közösen kifejlesztve
  • Modern kialakítás, egyszerű üzemeltetés és fejlett technológia
  • Professzionális hangszínszabályozók a még jobb hallgatási élmény érdekében

 

Premium hangzás 3 üzemmódban


A Parrot Zik 2.0 vezeték nélküli fejhallgató a legjobb hangzást kínálja, a modern stílus és a tökéletes illeszkedés kombinációjával. A fejlesztés során a gyártó Philippe Starck tervezővel dolgozott együtt, aminek az eredményeként 17%-al lett könnyebb elődjeihez képest, miközben vastagabb párnázatot kapott, így minden eddiginél kényelmesebb a használata.

A fejhallgató egyik legnagyobb előnye, hogy teljesen kompatibilisek az okostelefonokkal, táblagépekkel és számítógépekkel. A legtöbb audiokodeket támogatja (különösen az AAC formátumban), és kompatibilis iPhone, iPod és iPad készülékekkel is. Az eszközbe ágyazott NFC-nek köszönhetően könnyen párosítható mobileszközökkel, kedvenc zenéit pedig Bluetooth-on keresztül is lejátszhatja.

Az akkumulátor élettartama is kiváló, a választott üzemmódtól függően akár 18 órán keresztül is működik, így ideális választás például hosszú repülőjáratokon. A Parrot Zik 2.0 vezeték nélküli fejhallgató a következő a következő módokban üzemeltethető:

  • Flight - akár 18 órányi zenelejátszást kábelen keresztül
  • Eco - akár 7 órányi lejátszást kábellel Parrot Concert Hall módban
  • Normál - akár 6 órányi lejátszás Bluetooth-on keresztül Parrot Concert Hall módban

Az Equalizer Parrot Concert Hall egy új, gyors és intuitív módja a zene kiegyensúlyozásának. A koncertterem hatalmas digitális audió akusztikáját kombinálja a harmonikus és természetes zenehallgatás élményével, ugyanakkor csökkenti a fáradtságot a hosszú hallgatás során.

 

Figyelj, és beszélni anélkül, rohanás


A kivételes hangzás a fejhallgató egyik legfontosabb jellemzője. Ezért a Parrot Zik 2.0 32 bites digitális hangfeldolgozást tesz lehetővé, a jelfrekvencia teljes mértékben testre szabható 5 professzionális hangszínszabályzóval és a kifejezetten a Parrot Zik 2.0 alkalmazással. A legjobb zenei hangzásért pedig automatikusan kiválasztja a legjobb beállítást.

Az új zajcsökkentő technológia nagyon hatékony. Alkalmazkodik a környezetéhez, hogy élvezhesse a zene a legnagyobb zűrzavarban is. Kompromisszumok nélkül kiküszöböli az összes kellemetlen hatást, függetlenül attól, hogy a fejhallgatót az irodában vagy a tömegközlekedésben használja. Összesen 6 mikrofon elemezi a zajt, hogy minét hatékonyabban kizárhassa azt, és alkalmazkodni tudjon a környezetéhez.

Az utcai üzemmód törli a fejhallgató passzív szigetelő hatását, így újra érzékelheted a külső környezetet. Telefonhíváskor szintén leáll ez a mód, és teljes mértékben a hívásra koncentrálhatsz. A fejhallgató HD hanggal rendelkezik, amely javítja a hívások minőségét. A kettős mikrofon zajcsökkentő hatással rendelkezik, ami szintén tisztább hangokat eredményez. Ha beszéd közben újabb hívásod érkezik, akkor a hívószámot is kijelzi.

A Parrot Zik 2.0 fejhallgató, amely professzionális felhasználásra is ideális, egyszerűen működtethető. Gyorsan és egyszerűen vezérelhető az érintőpanelen. Elég csak megérinteni, és megállítod a zenét, ha halkítani szeretnék elég lefelé húzni, hangosításnál pedig felfelé. És hogyan kell váltani számokat? Csak mozgasd az ujjad az oldalán. Ugyanez igaz a hívásvezérlésre, ha pedig nem szeretnél egyetlen hívást sem fogadni, akkor a képernyőt a bal oldalon legalább 2 másodpercig megérintve senki nem fog zavarni.

Műszaki adatok:

audió:
beágyazott 192 kHz - 24-bites digitális audió konverter
teljesítmény DSP algoritmus

csatlakozás:
Bluetooth 3.0

Támogatott profilok:
AD2P, AVRCP, HFP, PBAP

méretek:
175 x 202 mm

Meghajtó mérete:
39,3 mm-es

Az USB / micro USB kábel hossza:
1 m

A mini-jack kábel hossza:
1,3 m

Akkumulátor:
Li-on 830 mAh

A teljes töltés:
2,5 óra

 

Paraméterek

Szín
Narancssárga Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Parrot Zik 2,0 narancs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Zik 2.0 oranžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Zik 2.0 oranžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Zik 2.0 Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Zik 2.0 Orange.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ