Shop roku 30 dnů na vrácení

PC hangszórók (PC hangfalak)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatornák száma
Önálló hangszóró
(57)
2.0
(168)
2.1
(38)
3.1.2
(2)
4.0
(2)
5.1
(6)
5.1.2
(2)
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack
(146)
RCA - Cinch
(100)
AUX
(70)
USB
(50)
Digitális optikai
(47)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(173)
Wi-Fi
(19)
Multiroom
(5)
AirPlay
(9)
Chromecast
(8)
NFC
(1)
Szín
Bézs
(4)
Fehér
(21)
Fekete
(229)
Piros
(5)
Barna
(37)
Kék
(4)
Narancssárga
(2)
Ezüst
(4)
Szürke
(7)
Zöld
(1)
Arany
(1)
Sárga
(5)

A PC hangszórók a legolcsóbban hozzáférhető eszközök ahhoz, hogy az asztali számítógépet vagy laptopot minőségi hangrendszerrel szereljük fel. Nagyszerűek lehetnek a filmek lejátszásánál, játékhoz, csevegéshez, az operációs rendszer értesítési funkcióihoz és általában a multimédiás szórakozáshoz.

Tovább

Milyen legyen a számítógépes hangfal?

PC hangfalpár

2.1 PC hangfal

5.1 hangfalszett PC-hez

Stúdió hangfalak

PC hangfalpár 2.1 PC hangfal 5.1 hangfalszett PC-hez Stúdió hangfalak

A PC hangszórók jellemzően többcsatornás hangrendszerek. Ritkák az önálló számítógépes hangfalak, ezalól kivételt képeznek a laptop hangszórók, amelyek esetében fontos a hordozhatóság és inkább közelebb vannak a .

2.0 PC hangfalpár (sztereó)

Klasszikus sztereó hangszóró számítógéphez. Kitűnő megoldás azoknak a kevésbé igényes felhasználóknak, akiknek nincs túl sok helyük az asztalon. Egyes PC hangszórók közvetlenül a számítógép USB portjáról táplálhatóak, kompakt méreteik miatt hordozhatóak és kiválóan használhatók laptopokhoz is.

PC hangfalpár
PC hangfalpár USB csatlakozóval

Azonban kapható olyan 2.0 PC hangfal is, ami képes kielégíteni a vájt fülű felhasználók igényeit is. Ezek a minőségi számítógépes hangfalak a kisebb méretük ellenére képesek nagyon széles frekvenciatartomány lefedésére és az összteljesítményük elérheti a 200 W-t is.

A 2.0 számítógépes hangfalak a kategória legnépesebb csoportját alkotják, így található köztük gamer verzió is, amely RGB fényeffektekkel tarkítja a játékélményt.

2.1 csatornás PC hangfalak (sztereó mélynyomóval)

A kompakt szatellit hangszórókat kiegészíti a határozott basszus hangokat kibocsátó aktív mélynyomó. Az olcsóbb 2.1 PC hangszóróknál hátrányt jelenthet a nagyon kiegyensúlyozatlan frekvenciaátvitel, jellegzetes csúccsal a magasabb basszus tartományban és a „szakadozott“ sztereó kép.

A 2.1 PC hangszórók ideális megoldások a helytakarékosság és hangminőség arányát tekintve. A számítógépes hangfal mélynyomója az asztal alatt kényelmesen elfér és a szatellitek nem foglalnak az asztalon sok helyet. A Bluetooth 2.1 PC hangfalak még a PC sarkok kábelrengetegét sem gazdagítják és a vezeték nélküli technológiának hála a 2.1 PC hangfal részei szabadabban mozgathatók.

5.1 számítógéphangfalak (több csatornás mélynyomóval)

Ideális megoldás a filmek szerelmeseinek és az szenvedélyes gamereknek. Abban az esetben, ha a többcsatornás számítógépes hangfal tartalmaz Dolby Digital és DTS dekódert, egy kábellel, digitálisan is csatlakoztatható a PC-hez. A teljes értékű 5.1 csatornás hangélményért analóg jelátvitel mellett legalább 3 × 3,5mm jack (1x L/R első hangszóró, 1x L/R effekt hangszóró, 1x center/subwoofer) vezetékre lesz szükség. A számítógép oldalán természetesen a hangkártyának is tartalmaznia kell a megfelelő kimeneteket, hogy tökéletesen működjen az 5.1 PC hangfal.

5.1 PC hangfal csatlakozás
5.1 PC hangrendszer csatlakoztatása

Az 5.1 PC hangszórók gamer vonalon is remekül használhatók. Nem törvényszerű, hogy egy gamer csak fejhallgatóval játszhat, ha az 5.1 PC hangfal segítségével sikerül térhatást elérni, az hatással van a játékélményre is, nem beszélve arról, hogy a jól beállított 5.1 PC hangfal segítségével könnyebben érzékeljük az ellenfél helyzetét is.

Stúdió PC hangszórók

A számítógéphez kapcsolható stúdió hangszórókat a nagyon igényes hallgatók részesítik előnyben, akik a lehető leghűbb hangvisszaadást igénylik a zenehallgatásnál. A Hifi hangfalakkal ellentétben az audiofil PC hangfalak kompakt méretűek, ideális pozícióban elhelyezhetőek az asztalon az aktív illetve passzív hallgatáshoz.

A számítógépes hangszórók teljesítménye

A PC hangszórókon található wattokban kifejezett érték többnyire csak a vezeték nélküli hangszóróba beépített erősítő teljesítményére ad információt (a maximális hangerőt decibelekben adják meg (dB)). Az egyes gyártók sajnos nem egységesen adják meg a PC hangfal teljesítményének értékét, így előfordulhat, hogy a 20 W RMS érték nagyobb teljesítményt takar, mint a 200 W PMPO. Az értékek egyszerű összehasonlításán kívül ajánlott figyelembe venni a PC hangszóró vagy az egyes hangszóró membránok méreteit is, vagy az egész számítógépes hangszóró tömegét. Az alábbi felosztás ezért csak tájékoztató jellegű.

Számítógépes hangfal 10 W alatt

Ezek a PC hangfalak nagyon kompakt méretű hangszórók, amelyek elférnek akár a táskában is, így könnyen hordozhatók. Ne várj tőlük dobhártyaszaggató teljesítményt, és mély basszusokkal sem fognak elkápráztatni.

Ebbe a csoportba tartozik a PC hangszórók nagyjából egyharmada. Ebből az osztályból érdemes laptop hangfalat választani. Ennek a csoportnak konkurenciát teremtettek a hangszórókkal ellátott monitorok, ezért ajánlatos legalább 5 W teljesítmény felett válogatni, hogy legyen előrelépés a hangminőség terén.

PC hangfal 10 és 40 W között

Azok a számítógépes hangszórók, amelyeknek kb. 20 W RMS teljesítményük van, képesek teljes értékűen reprodukálni a hangot az egész hallható frekvencia spektrumban. Ha nem tartozol az audiofil zenehallgatók társaságába, akkor biztosan meg leszel elégedve egy ilyen PC hangfal nyújtotta hangminőséggel.

A PC hangszórók között ez a teljesítménytartomány szintén az összes modell egyharmadát jelenti. Ezen a szinten már nem csak PC hangfalpárok vannak, hanem 2.1 számítógépes hangfalak is szerepelnek a kínálatban. Rengeteg formavilág, szín és kialakítás közül válogathatunk. Mivel nagyobb modellekről van szó, több kezelőgomb is kikerülhet az ilyen PC hangszóró felületére.

PC hangszórók 40 W felett

Nagyobb, nehezebb PC hangfalak, amelyek ideálisak a számítógépes játékokhoz vagy a filmek nézéséhez. A nagyobb mélynyomóval rendelkező számítógépes hangfalak rendesen meg tudják mozgatni a rekeszizmot. Ebbe az osztályba tartoznak a legjobb PC hangfalpárok a komolyabb 2.1 PC hangfalak és az összes 5.1 számítógépes hangrendszer.

A szótárunkban megtalálhatod a cikkben szereplő szakkifejezések részletesebb magyarázatát.

A PC hangszórók csatlakoztatása a számítógéphez

Az, hogy milyen módon tudunk csatlakoztatni egy PC hangfalat a számítógéphez, függ a dedikált, vagy integrált hangkártya lehetőségeitől. Azonban a számítógépes hangfalak közé is begyűrűztek a vezeték nélküli technológiák, amelyek elsősorban a laptop hangszórók kínálatát bővítik.

Bluetooth PC hangszórók

A telefonos hangszórók esetében korlátolhat egy picit a Bluetooth 10 méteres hatótávolsága, de ha laptophoz keresünk hangszórót és nagy valószínűséggel a PC hangszórók közel lesznek a hangforráshoz, ez nem jelent gondot.

Nagy előnyük viszont, hogy egyetlen vezetékük a hálózati csatlakozó, így meg tudjuk őrizni PC asztalunkon a rendezett vezeték nélküli felállást. Ez hatványozottan hasznos az 5.1 PC hangszórók esetében, így nem fog minket a gamer sarokban kábelrengeteg körbevenni.

PC hangszóró 3,5mm jack bemenethez (sztereó/multichannel)

Klasszikus analóg bemenet a hangkártyához vagy bármilyen más hangforráshoz való csatlakozáshoz. Egyes PC hangszórók tartalmazhatnak külön bemeneteket a mobiltelefon vagy zenelejátszó csatlakoztatásához is. Az 5.1 csatornás analóg csatlakozáshoz 3 × 3,5mm jack kábelre lesz szükséged.

Nagyon univerzális csatlakozási módnak számít, az összes PC vagy laptop rendelkezik jack bemenettel, ezért a leggyakoribb csatlakozási típusnak számít.

USB hangfalak számítógéphez

Többnyire a kompakt PC hangszórók laptopból való tápellátására szolgál. Egyes modellek képesek az USB csatlakozón digitális jelet is fogadni, ugyanis rendelkeznek saját hangkártyával. Az USB PC hangfalak legnagyobb előnye, hogy nincs szükség plusz tápkábelre. Abban az esetben is hasznosak, ha valamilyen tevékenység miatt szabadon szeretnénk hagyni a 3,5mm jack bemenetet így a PC hangfalnak csak egy USB-A portra van szüksége.

Egyéb PC hangfal csatlakozási típusok, kimenetek és bemenetek

  • Fejhallgató kimenet (3,5mm jack) – lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót közvetlenül a számítógépes hangszóró házába csatlakoztathasd, így nem kell a laptopon vagy a számítógépen keresgélni a megfelelő csatlakozót.
  • Digitális optikai/koaxiális bemenet – egyszerűsíti a többcsatornás számítógépes hangrendszerek csatlakoztatását. A térhatású effektek teljes értékű élvezetéhez elegendő egy digitális kábellel összekötni a számítógépet a PC hangrendszerrel (a hangrendszernek saját DAC átalakítója van).
  • NFC – az NFC egyszerűsíti a párosítást, elég mobilt/tabletet a PC hangszórón található NFC jelhez közelítened (az NFC-t támogatnia kell a telefonnak/tabletnek is).
  • 2x RCA (cinch) – hasonló funkciók ellátására, mint a 3,5 mm jack bemenet. Megfelelő átalakító segítségével használható 3,5mm jack csatlakozással is.
  • SD kártya slot (Secure Digital) – a memóriakártyákon fellelhető MP3 audió fájlok más eszköztől való független lejátszásához.
  • XLR bemenet – ezeket a professzionális csatlakozókat a legjobb minőségű stúdió PC hangszórókon és az audiofil hangkártyákon találod. Az XLR csatlakozóba megfelelő átalakítót használva a TRS (6,3mm mono jack) és az RCA (cinch) csatlakoztatható.
  • Távirányító – a beállítások és a hangrendszer vezérlésének beállításához, különösen az 5.1 csatornás PC hangfalak esetében. A távirányító lehet klasszikus vezeték nélküli vagy vezetékes (a vezeték rendszerint a mélynyomóhoz csatlakozik). A számítógépes hangfal távirányítóján sok esetben megtalálható a fülhallgató kimenet és a 3,5mm vonal AUX bemenet.

PC hangfal ár

Értelemszerűn a PC hangfalak ár szerinti rangsorának elején a kis számítógépes hangfalpárok vannak, nagyjából 5 W teljesítménnyel. Ezek a PC hangszórók már nagyjából 2000 Ft-ért megvásárolhatók. A laptopok hangszórói közel sem tökéletesek, így egy ilyen pici PC hangfalpárral javíthatunk a zenehallgatás minőségén. Ha olyan monitorunk van, amely nem rendelkezik beépített hangszóróval, akkor is segíthetnek ezek a kisebb PC hangfalak.

A PC hangszórók ár szerinti rendezésének csúcsán is több PC hangfalpárt találunk, azonban ezek már az audiofil kategóriába tartoznak. Szintén a drága PC hangfalak között szerepelnek a minőségi 2.1 rendszerek. A legdrágább PC hangfalak ára elérheti a 100 000 Ft-ot is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Harman Kardon Go + Play 3, szürke Szállításra kész 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, 160W teljesítmény, 43 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, Bluetooth 5.2, mikrofon, USB tápellátás, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 8 óra akkumulátor üzemidő
126 690 Ft

2.
Logitech Z207 fekete Szállításra kész > 5 db
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 10W teljesítménnyel, 3,5 mm jack, Bluetooth
20 970 Ft

3.
EDIFIER G2000 Szállításra kész > 5 db
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 16 W RMS teljesítménnyel, 98 - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, Bluetooth, SBC támogatás
28 890 Ft

Még több
297 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 36×
EDIFIER G2000
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 16 W RMS teljesítménnyel, 98 - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, Bluetooth, SBC támogatás
Szuper ár
28 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EDFg01
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 438×
Logitech Speaker System Z906
Hangfal - aktív, 5.1 hangrendszer 500W teljesítménnyel, aktív mélynyomó, 35 - 20000 Hz frekvenciatartomány, optikai digi audio, koaxiális digi audio, 3,5 mm jack, RCA (cinch), távirányító
104 940 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JL081a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
EDIFIER S351DB 2.1
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer 150 W RMS teljesítménnyel, mélynyomó, 160 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, optikai digi audio, koaxiális digi audio, RCA (cinch), Bluetooth, aptX támogatás, távirányító
108 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EDFg10a1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
EDIFIER S1000W
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 120 W RMS teljesítménnyel, 45 - 40000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, optikai digi audio, koaxiális digi audio, AUX, RCA (cinch), Bluetooth, Wi-Fi, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés módja iOS vagy Android, távirányító
179 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EDFg23
5,0
Harman Kardon Aura Studio 4
Bluetooth hangszóró
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HKD039a3
4,6
LG S80QR
SoundBar - 5.1.2, 620 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Digital, Tidal, kijelző, távirányító
283 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JLG502d10
4,6 65×
Creative Stage Air V2
SoundBar - 2.0, 20 W összteljesítmény, AUX, Bluetooth, USB
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ126a06
4,7
Xiaomi Mi Smart Speaker
Bluetooth hangszóró - aktív, 12W teljesítmény, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, hangsegéd, Spotify
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI300h21
4,8 24×
Creative Pebble V3, fekete
Bluetooth hangszóró - 2.0 16W teljesítmény, 100 Hz - 17000 Hz frekvenciatartomány, AUX, Bluetooth 5.0, USB tápellátás
13 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ123d
EDIFIER R1280DB - fekete - Hangfal
Típusok
4,7 59×
EDIFIER R1280DB - fekete
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 42 W RMS teljesítménnyel, 55 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, optikai digi audio, koaxiális digi audio, RCA (cinch), Bluetooth, SBC támogatás
42 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EDFg02a
4,8 128×
JBL Flip 6 Martin Garrix
Bluetooth hangszóró - aktív, 30W teljesítmény, 63 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IP67 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 12 óra akkumulátor üzemidő
48 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090g9o09mg
4,7 85×
Creative Pebble V2 Black
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 16W teljesítménnyel, 100 - 17000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, USB tápellátás
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ123t1m1
4,2 72×
Genius SoundBar 100
SoundBar - 2.0, 6 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet), USB
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JG034e1c2
4,5 37×
Trust GXT 620 Axon RGB Illuminated Soundbar
SoundBar - 12 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet), USB, USB tápellátás
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS301b4
3,5
Genius SW-2.1 300X
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer 10W teljesítménnyel, aktív mélynyomó, 25 - 18000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, mikrofon
Szuper ár
15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JG053k
4,4 19×
Trust GXT 629 Tytan 2.1 RGB
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer 120W teljesítménnyel, aktív mélynyomó, 20 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, RCA (cinch), távirányító
37 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS255a8
GENIUS SP-HF180 - fa - Hangfal
Típusok
4,3 55×
GENIUS SP-HF180 - fa
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 6W teljesítménnyel, 150 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, USB tápellátás
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JG015h3b1
4,4 38×
Trust Asto Sound Bar PC és TV Speaker
SoundBar - 2.0, 6 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet, 1× kimenet)
12 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS267c9a18
4,7 60×
Trust Arys PC Soundbar
SoundBar - 2.0, 6 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet), USB
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS267c9b02
Creative Pebble White - Hangfal
Típusok
4,7 79×
Creative Pebble White
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 4,4W teljesítménnyel, 100 - 17000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX
9 210 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ123t1l6b
Creative Pebble Black - Hangfal
Típusok
4,7 79×
Creative Pebble Black
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 4,4W teljesítménnyel, 100 - 17000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX
9 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ123t1l6
4,5 94×
Logitech Speaker System Z313
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer 25W teljesítménnyel, 48 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack
23 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JL009z3
4,3 32×
Niceboy ORYX VOX 2.1 Maxx Bass
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer 25W teljesítménnyel, aktív mélynyomó, 20 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, 3,5 mm jack, USB tápellátás
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NCB046b
4,2 42×
Logitech S150 Digital USB Speaker System
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 2W teljesítménnyel, 90 - 20000 Hz frekvenciatartomány
6 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JL083a

PC hangszórók (PC hangfalak)

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Válassz a Philips The One TV mellé egy hangprojektort is - most 55 000 forinttal olcsóbban. Mindössze annyit kell tenned, hogy mindkét készüléket egyszerre és a folyamatban lévő pénzvisszatérítési akció keretein belül vásárolod meg. Cikkünkből megismerheted az ajánlat...
Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük a hangprojektor vételárát. Hogyan?
különleges ajánlatA Xiaomi ökoszisztémia az élet minden területén jelen van A Xiaomi márka nem véletlenül az egyik legértékesebb startup cég a piacon napjainkban, hiszen a termékeiből egy nagyon is jól működő ökoszisztémát alakított ki. A Xiaomi az óráktól a rollereken át egészen a fülhallgatókig számos terméket gyárt.
Az új Sonos Move vezeték nélküli hangszóró ötvözi a nagyszerű hangot a kimagasló ellenállással és az okos otthon kényelmével. Mindezt egy kellemesen kompakt csomagban, amelyet bárhová magaddal vihetsz. Ehhez még vedd hozzá a hosszú akkumulátor-élettartamot és...
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel ellentétben tartóssága nem olyan erős, így nem ajánlott kirándulásokhoz, de a jobb minőségű hangzása ellensúlyozza ezt a hiányosságot. Melyek a hangszóró fő előnyei és...
További cikkek Összes cikk

PC hangszórók (PC hangfalak)

A PC hangszórók (PC hangfalak) kategóriában összesen 297 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó PC hangszórók (PC hangfalak) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább PC hangszórók (PC hangfalak) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb PC hangszórók (PC hangfalak) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: PC hangszórók (PC hangfalak) vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ