AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Philips Avance Collection HR7776/90

Termékkatalógus
Philips Avance Collection HR7776/90
Konyhai robotgép - középoszlopos keverés, 1300 W teljesítmény, keverőtál anyaga műanyag, 3,4 l-es keverőtál, 12 sebességfokozat, előre beállított programok, PULSE gomb, habverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, citrom/gyümölcs prés, s alakú késrendszer, kétoldalas korong, keverőtál és habverő kar, kábel hossza 1,2 m, mérete 43,6 × 28,9 × 25,4 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
79 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EAV3035bHU Termékszám:  HR7776/90HU Gyártó honlapja:
Philips Avance Collection HR7776/90 79 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Philips Avance Collection HR7776/90

Spórolj időt, és szerezz örömöt a főzés során az új Philips Avance Collection HR7776/90 konyhai robotgéppel. 1300 W-os motorja van, amely megbízható teljesítményt nyújt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. A motor teljesítménye igény szerint könnyedén módosítható 12 sebességi fokozatban, így könnyen kiválaszthatjuk a kellő sebességet. Köszönhetően a középoszlopos mozgásnak, amikor is a habverő saját tengelye körül forog az alapanyagok keverése közben, az egyes összetevők tökéletes keveréke garantált. A konyhai robotgép, az egyszerű és hatékony tésztafeldolgozás érdekében rendelkezik egy tágas műanyag tállal, melynek térfogata 3,4 l, amely remekül megfelel a többszemélyes háztartások számára. Olyan lényeges előnyei vannak, mint PULSE (Turbo) gomb és előre beállítottt programok. A nagyszerű Philips konyhai robotgép külalakját fekete szín dobja fel.

Konyhai robotgép Philips Avance Collection HR7776/90 ...

Philips Avance Collection HR7776/90 konyhai robotgép fontosabb jellemzői

  • A remek Philips konyhai robotgép óriási segítség lesz az ételek készítése során
  • 1300 W teljesítményű motorral látták el
  • 12 fokozat közül választhatunk
  • Középoszlopos keverés
  • Praktikusan könnyű műanyag keverőtál 3,4 l űrtartalommal
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés és dagasztás
  • A pulzáló funkció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban és alaposabban dolgozzuk össze az alapanyagokat
  • Fekete szín emeli ki nagyszerű megjelenését

A tartós Philips Avance Collection HR7776/90 konyhai robotgép funkciói

Az ügyes Philips konyhai robotgép segítségével fejlesztheted főzési tudományod. Tökéletesen alkalmas például tojás vagy tojásfehérje, illetve bármilyen habkrém felverésére. A dagasztó funkció garantálja, hogy ezután bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészítünk majd. Megalkotja a tökéletes kenyér, pizza, zsemle vagy bármilyen desszert tésztáját.

Próbáld ki a nagyszerű Philips konyhai robotgép extra funkcióit

A tartós Philips Avance Collection HR7776/90 konyhai robotgép egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is nagy segítség. Sokkal alaposabban és gyorsabban tudjuk összedolgozni az alapanyagokat a pulzáló funkciónak köszönhetően. Ezen Philips Konyhai robotgép segítségével könnyedén készíthetünk változatos fogásokat.

Biztosan lenyűgöznek majd használat közben a konyhai robotgép intelligens funkciói

A konyhai robotgép intelligens funkcióinak hála nincs szükség többé felesleges erőfeszítésre az ételek elkészítése során. Ízletes desszertekhez és főételekhez egyaránt kész recepteket tartalmaznak a robotgépben található automatikus programok. Beállítja a teljesítményt, a keverési intervallumot és a megfelelő hőmérsékletet. A remek Philips robotgép mindig rendelkezésünkre áll majd.

A strapabíró Philips konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint dagasztószár, citrom/gyümölcs prés, s alakú késrendszer, kétoldalas korong, keverőtál és habverő kar. Köszönhetően a tartozékok széles választékának ezen Philips Avance Collection HR7776/90 konyhai robotgép több különálló eszközt helyettesít, így rengeteg helyet és pénzt spórolhatunk meg.

Kábel hossza:

1,2 m

Méretei:

43,6 × 28,9 × 25,4 cm (Ma×Szé×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Keverőtál anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
25,4 cm Kész!
Szélesség
28,9 cm Kész!
Magasság
43,6 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ