AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ

Termékkatalógus
Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ
4,6 30 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, kefe kiegészítő, 1800 W teljesítmény, 5 sebességfokozat, 5 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 2 m hosszú kábel, champagne kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PHIFV178 Termékszám:  BHD829/00 Gyártó honlapja:
Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ 143 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ

Fontos, hogy hajkoronád mindig tökéletes legyen? A híres Philips gyártó által készített hajszárító remek segítségedre lesz ebben. Elvarázsol gyengéd és kíméletes hajápolással. A hajszárító minőségi kialakítását további funkciók egészítik ki, többek között ionizálás. A hajszárító hatékony motorral van felszerelve, amely hosszú élettartammal rendelkezik, és teljesítményfelvétele 1800 W. 5 sebességfokozat közül választhatsz, és 5 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor, formázó kefe és diffúzor. A diffúzor garantálja, hogy mindenhová egyenletesen kerül a meleg levegőből. Utánozza a természetes száradási folyamatot, ezáltal csökkenti a hajgöndörödést, és nagyszerű frizurában gyönyörködhetsz majd. Az ötletes kialakítású styling szűkítő nagy sebességű légáramlást biztosít, így tincsenként alakíthatod a frizurádat, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétfújnád. Különleges nyílások kerültek a hajformázó kefére, amelyek segítenek a gyorsabb formázásban az rajtuk keresztül áramló levegőnek köszönhetően.

Hajszárító Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ ...
Hajszárító Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ ...

A neves Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ hajszárító fontosabb előnyei

  • A híres Philips hajszárító gyönyörű hajat biztosít
  • Ionizátor a maximális simaságért és puhaságért
  • A hajszárítót nagy teljesítményű motor hajtja, amely teljesítményfelvétele: 1800 W
  • 5 sebességfokozat közül választhatsz, és 5 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor, formázó kefe és diffúzor
  • A kábel hossza: 2 m
  • A csomagban benne lesz többek között egy akasztó pánt
  • Színe: champagne

Az ionok garantálják, hogy hajad sima, lágy esésű lesz

A közismert Philips hajszárító ötvözi a vonzó megjelenést és a hajat ápoló funkciókat A hajszárítás egy szükséges lépés a sima alap érdekében a későbbi hajformázáshoz. A közismert Philips hajszárító az ionizátorral biztosítja, hogy a hajad sima és puha legyen. Az ionizátoros hajszárító működési elve a negatív ionokon alapul amelyek óvják a hajat a száradástól és a göndörödéstől, miközben hidratálják is egyben. Puhaságot, lágy esést és szépséget kölcsönöznek a hajnak. A csomagban a közkedvelt Philips hajszárítón kívül a következő tartozékok találhatók akasztó pánt.

Hajszárító Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ ...

Paraméterek

Összehasonlít

Kiegészítők

Tartozékok
Akasztó pánt Kész!

Szín

Szín
Champagne Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips BHD829/00 Series 9000 SenseIQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Series 9000 SenseIQ BHD829/00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Series 9000 SenseIQ BHD829/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Series 9000 SenseIQ BHD829/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Series 9000 SenseIQ BHD829/00.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ