Shop roku Akvizice ApF HU

Philips BM50B

Termékkatalógus
Philips BM50B
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - több helyiségben is használható, 40 W RMS kimeneti összteljesítmény, Bluetooth, CD / CD-R / RW, MP3 / WMA, FM, Multipair funkció, USB, ébresztőóra, LED kijelző, falra rögzíthető
Kód:  JPI403h8 Termékszám:  BM50B/10 Gyártó honlapja:

Philips BM50B

Vypnuto
Ozvučení celé domácnosti
 

Tökéletes hangzás otthonra

A csúcskategóriás, Philips BM50B vezeték nélküli hangszóró tökéletes hangzást biztosít otthonod minden szegletében. Több hangszóró beszerzésével hangszórórendszert is létrehozhatsz, amellyel az egész lakásban biztosíthatod a zenelejátszást. Nyomd meg telefonodon, tableteden, vagy CD lejátszódón a lejátszás gombot, így minden szobában egyszerre szólal meg ugyanaz a zene. Még speciális router beállításra sincs szükség.


Legfontosabb jellemzők

  • Akár 5 hangszóró is összekapcsolható
  • Falra szerelhető
  • Digitális hangzásszabályozó
  • Multipair funkció
  • Bluetooth
  • 40 W kimeneti összteljesítmény
  • LED kijelző
  • Órakijelzés és ébresztő funkció
  • Távirányító

Digitális hangzásszabályzás az optimális zenei stílusbeállításhoz

A digitális hangzásszabályzás (DSC) lehetővé teszi, hogy a gyárilag előre beállított Balance, Clear, Powerful, Warm vagy Bright beállítás kiválasztásával optimalizáld a különböző zenei stílusok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszín-szabályozási eljárás segítségével automatikusan beállítják a kiegyenlített hangzást, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat.
 


Oszd meg kedvenc zenéidet a barátaiddal

A hangszóró lényege az IEEE 802.11n vezeték nélküli izzylink technológiában rejlik, amely lehetővé teszi, hogy a hálózathoz egyszerre akár öt hangsugárzót is csatlakoztass. Minden hangsugárzó két módban használható: bármikor, egyetlen érintéssel válthatsz az egyedüli használat és a csoportos, több helyiséges zenehallgatás között.


Vezeték nélküli zeneátvitel egyszerre akár két eszközről is

A Bluetooth technológia segítségével közvetlenül a telefonodról, tabletedről, vagy egyszerre akár 2 eszközről is streamelhetsz zenét a BM50 hangsugárzóra. A Multipair funkció lehetővé teszi, hogy tetszés szerint bármelyikről játszhasson le zenét anélkül, hogy a szétkapcsolásukkal és újrapárosításukkal kellene bajlódnod.


Vypnuto
Široká podpora vstupů
 

Széleskörű audio input támogatás

A digitális hangzásszabályozónak köszönhetően egyszerűen hangolhatod be kedvenc rádióállomásodat: nyomd meg és tartsd lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A hangszóró MP3 támogatású CD lejátszóval is rendelkezik, a fájlátvitel teljes körű támogatásának hála pedig egyszerű módon élvezheted a megnövelt mennyiségű digitális zene által nyújtott kényelmet és szórakozást a beépített USB Direct csatlakozón keresztül.


 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips BM50B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BM50B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips BM50B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BM50B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BM50B.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ