Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

3000+ átvételi hely egész Magyarországon Mmm, tady voní Vánoce

Philips borotvák

0

A borotva minden férfi életének része. Ha tökéletesen sima borotválkozást szeretnél bőrirritáció nélkül, a Philips borotva az egyértelmű választás. A Philips borotvák használhatók száraz és nedves borotválkozáshoz, és a hosszabb és keményebb szakállal is gond nélkül megbirkóznak. De hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb Philips borotvát?

Tovább

Philips borotvák - 5 indok, amiért érdemes Philips borotvát választani

A Philip borotva számos kiváló tulajdonsággal büszkélkedhet, amelyek már első látásra elbűvölnek.

 1. A borotva feje pontosan követi az arc kontúrját - akár 8 irányban is képes mozogni.
 2. A pengék tökéletesen siklanak a bőrön, megakadályozva ezzel a bőrirritációt.
 3. Már elsőre lenyír minden szőrszálat, ami tökéletesen sima borotválást eredményez.
 4. Nagyszerűen használható sűrűbb, keményebb és gubancosabb szakáll esetén is.
 5. Szinte minden Philips borotva használható nedves és száraz borotválkozáshoz is.
Philips S1231/41 Series 1000 elektromos borotva
Philips S1231/41 Series 1000 elektromos borotva

Philips borotva mechanizmus szerint - rezgőkéses vagy körkéses?

Szeretnéd megtudni, hogy milyen mechanizmusú Philips borotvát érdemes választanod? A rezgőkéses és körkéses borotvák tökéletesen sima borotválkozást biztosítanak irritáció és akadozás nélkül. Melyek az egyes borotva mechanizmusok sajátosságai?

Rezgőkéses Philips borotvák

A rezgőkéses Philips borotva bármilyen hosszúságú szőrzettel megbirkózik. A gyorsan mozgó pengéknek és a többszintű védelmi rendszernek köszönhetően sima végeredményt kapsz sérülés veszélye nélkül. A rezgőkéses Philips borotvák nemcsak a szakállt képesek leborotválni, hanem segítségükkel igazíthatod vagy formázhatod is szakálladat.

Körkéses Philips borotvák

A körkéses Philips borotvák alapos és tökéletesen sima borotválást nyújtanak. Szabadalmaztatott V alakba formázott pengékkel büszkélkedhetnek, amelyek minden egyes szőrszálat ideális helyzetbe rendeznek a borotváláshoz. A több tucat önélező penge percenként akár százezer vágásra is képes, így nem marad ki egyetlen szőrszál sem.

Ha nem borotválkozol hetente többször, akkor számodra megfelelőbb a rezgőkéses Philips borotva, amely könnyebben képes kezelni a hosszabb szőrszálakat is anélkül, hogy húzna és irritálna.

Philips borotvák - 4 izgalmas technológia, amellyel lenyűgöznek

A Philips borotvák számos technológiával büszkélkedhetnek, amelyek tökéletes borotválkozást és hosszú élettartamot biztosítanak.

 1. A SmartClean egy tisztító rendszer, amely az eszközt egyetlen gombnyomásra tisztítja, keni és szárítja.
 2. A SmartClick egy 5 fokozatú szakállvágó tartozék, amellyel tökéletes borosta és ápolt szakáll hozható létre.
 3. Az Aquatec Wet & Dry egy olyan szigetelés, amelynek köszönhetően választhatsz a gyorsabb száraz és nedves borotválkozás között.
 4. A BeardAdapt érzékelő érzékeli a szakáll sűrűségét, így automatikusan az aktuális szükségletekhez igazítja a borotva teljesítményét.

Valóban kényelmes borotválkozást szeretnél? Válassz borotvát a Philips sorozatból

A Philips borotva több sorozatban kapható, melyek mindegyike kissé eltérő borotválkozási módra fókuszál.

 • Philips Series 1000 borotvák könnyű és kényelmes borotválkozást biztosítanak elérhető áron. A CloseCut pengék nagyon tartósak, és önélező mechanizmussal rendelkeznek. A borotvafejek 4 irányban képesek mozogni, ami biztosítja a sima borotválkozást.
 • Philips Series 3000 borotvák tiszta és sima borotválkozást biztosítanak. A fej rugalmasságának és 5 forgásirányának köszönhetően tökéletesen követi az arc vonalait. Az ideális vágási szögnek és a PowerCut pengéknek köszönhetően kiválóan alkalmazkodik az archoz és a nyakhoz is.
 • Philips Series 5000/6000 borotvák MultiPrecision precíziós pengerendszerrel rendelkeznek, amely megemeli a szakállat, így alig néhány mozdulattal képes leborotválni. A rugalmas fejek 5 különböző irányban forognak.
 • Philips Series 7000 borotvák kiválóan alkalmasak érzékeny bőrre. A GentlePrecision magas hőfokon edzett, SkinGlide gyűrűkkel ellátott pengéit úgy tervezték, hogy a lehető legpontosabban borotváljanak, így nem kell többször áthaladnod az érzékeny bőrfelületeken.
 • Philips Series 9000 borotvák a 8 irányban mozgó fejeknek köszönhetően 20% -kal több szőrt képesek lenyírni minden egyes mozdulattal. Így kevesebb mozdulat szükséges szakállad leborotválásához, és bőröd tökéletes állapotban marad.
 • Philips Series 9000 Prestige borotva a legsimább borotválkozást kínálja. A NanoTech pengék nagyon pontosan borotválnak, a Superb SkinComfort gyűrűknek köszönhetően pedig hihetetlenül simán csúsznak végig a bőrön. A különlegesen erős élek hosszú idő után sem vesztik el élességüket.

A Philips OneBlade borotvák játszva végzik a test és az arc szőrtelenítését

Philips OneBlade borotvák kiváló segítőtársak mind az arcon, mind a testen található szőr eltüntetésére. Szinte bármivel képesek elbánni - hajvágás, borotválkozás, szakállformázás, különféle hosszúságú szőr a test szinte bármely részén. A Philips OneBlade borotvák alkalmasak száraz és nedves borotválkozásra. Egyetlen villanyborotva segítségével szinte minden nap új stílust kreálhatsz.

Philips OneBlade elektromos borotva
Philips OneBlade elektromos borotva

i

Milyen módokon tölthetők a Philips elektromos borotvák? Leggyakoribbak az akkumulátoros és a hálózatra csatlakoztatható modellek. Az akkumulátor üzemideje akár 40-50 perc is lehet, így semmi nem állhat a tökéletes borotválkozás útjába.

A Philips borotvák tartozékaival szakálladat a legtökéletesebb hosszra vághatod

A Philips borotvák különféle tartozékaival gond nélkül kiválaszthatod a neked legmegfelelőbb szakállhosszúságot. Az Alza weboldalon a bal oldali menü paraméterei közt 0,5 és 32 mm közti hosszúság között válogathatsz. A kívánt hosszúság beállításához különféle tartozékok szolgálnak, melyekből a Philips borotvák számos készletet is kínálnak.

És a hölgyek? Számukra a Philips különleges női borotvákat kínál

A Philips női borotvák alkalmasak mindennapi borotválásra. A különleges pengék tökéletesen alkalmazkodnak a test alakjához, így a legsimább borotválást nyújtják. A dupla pengés kialakítás csökkenti annak kockázatát, hogy bárhol egy szőrszál kimarad. A Philips női borotva puha párnázást is kapott, hogy biztosítsa a puhaság érzetét és védelmet nyújtson a sérülések ellen.

A Philips borotvák számos egyéb praktikus funkcióval büszkélkedhetnek

A Philips borotvák számos más praktikus tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a borotválkozást és a borotva karbantartását.

 • A vízálló kialakítás lehetővé teszi a Philips borotva használatát zuhanyozás vagy fürdés közben is.
 • A moshatóság fontos a tisztítás során. Csak kinyitod a borotva fejét, és leöblíted folyó víz alatt.
 • A LED töltésjelző az akkumulátor alacsony töltöttségét jelzi.
 • A digitális kijelző nem csak a töltési folyamatot jelzi ki, hanem az akkumulátor aktuális állapotát is.
 • A gyorstöltés funkció kiváló arra az esetre, ha épp borotválkozás közben merül le az akkumulátor és gyorsan kell befejezned a borotválkozást.
Philips S5400 / 06 sorozat 5000 vízzel öblíthető borotva
Vízzel öblíthető borotva tisztítása használat után

Bizonyos Philips borotvák könnyedén csatlakoztathatók mobilalkalmazáshoz is

Egyes modellek Bluetooth-on keresztül könnyedén csatlakoztathatók a GroomTribe mobilalkalmazáshoz. Az alkalmazás személyre szabott tervet készít, amelyben tanácsokat találsz a megfelelő technikákról a rendszeres borotválkozáshoz. Minden borotválkozás után az alkalmazás kiértékeli a technikádat és úgy módosítja a általa kínált tanácsot, hogy segítségével a lehető legjobb végeredményt kapj.

Segítőre van szükséged a hajad igazításához? Próbáld ki a Philips hajvágókat

A Philips hajvágó egyértelmű választás hajvágáshoz. A kiváló minőségű önélező pengék még hosszú évek után is nagy teljesítményt nyújtanak és élesek maradnak. A Philips hajvágók ergonomikus kidolgozásúak és gyakorlatilag karbantartásmentes használatot kínálnak - elég folyó víz alatt lemosni őket. Néhány modell érintőképernyővel vagy turbó funkcióval is rendelkezik.

Philips borotvák - a pótalkatrészeknek köszönhetően egész életre kiváló társak

Philips borotva tartozékok segítségével Philips elektromos borotvád használatáról hosszú évek után sem kell lemondanod. Kínálatunkban tartalék fejeket, csere pengéket, utazáshoz használható tokokat, tisztító oldatokat vagy a tisztító egységek utántöltését találhatod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Legtöbbet eladott

1.
Philips OneBlade QP2630/30 arcra és testre Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Borotva - trimmelő, bármilyen hosszúság arc- és testszőrzet trimmelésére, formázására és borotválására, kétoldalú penge dupla vágásvédelemmel, érzékeny bőrre is alkalmas, bőrvédő az érzékeny területekre, vízálló, nedves és száraz borotválkozáshoz, 4 db 1, 2, 3 és 5 mm-es tartozék és 1 testszőrzetvágó tartozék (3 mm-es), akkumulátor kapacitása 60 perc/4 óra töltés, 2 pengét tartalmaz (1 arcra + 1 testre)
-5%
18 890 Ft
17 990 Ft

2.
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, elöblíthető, trimmelős és digitális kijelző, körkéses, 40 perc üzemidő, hálózati és akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete
-24%
27 690 Ft
20 990 Ft

3.
Philips OneBlade QP2520/30 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető és trimmelős, 45 perc üzemidő, akkumulátoros, 8 óra töltési idő, színe: zöld
-15%
16 290 Ft
13 790 Ft

Még több
20 tétel
Philips OneBlade QP2630/30 arcra és testre - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips OneBlade QP2630/30 arcra és testre
Borotva - trimmelő, bármilyen hosszúság arc- és testszőrzet trimmelésére, formázására és borotválására, kétoldalú penge dupla vágásvédelemmel, érzékeny bőrre is alkalmas, bőrvédő az érzékeny területekre, vízálló, nedves és száraz borotválkozáshoz, 4 db 1, 2, 3 és 5 mm-es tartozék és 1 testszőrzetvágó tartozék (3 mm-es), akkumulátor kapacitása 60 perc/4 óra töltés, 2 pengét tartalmaz (1 arcra + 1 testre)

Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék férfiaknak
Ideális ajándék férfiaknak
Ideális ajándék Hölgyek és Urak részére
Ideális ajándék Hölgyek és Urak részére
-5% 18 890 Ft
17 990 Ft áfa nélkül 14 170 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIOB371
Az akcióból hátralévő idő: 21:39:31
Philips S5130/06 Series 5000 - Borotva
-24%
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips S5130/06 Series 5000
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, elöblíthető, trimmelős és digitális kijelző, körkéses, 40 perc üzemidő, hálózati és akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék férfiaknak
-24% 27 690 Ft
20 990 Ft áfa nélkül 16 530 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: ma 7:00-tól
Utolsó 343 db
Termékkód: EAT1136h
Philips Series 9000 Prestige SP9863/14 Wet & Dry - Borotva
-6%
Több, mint98%Megbízhatóság
Philips Series 9000 Prestige SP9863/14 Wet & Dry
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető, trimmelős, digitális kijelző és gyorstöltés, körkéses, 60 perc üzemidő, akkumulátoros, 3 óra töltési idő, színe: ezüst

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék férfiaknak
Ideális ajándék Hölgyek és Urak részére
-6% 128 010 Ft
120 290 Ft áfa nélkül 94 720 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIHS057
Philips S6630/11 Wet & Dry Series 6000 - Borotva
-9%
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips S6630/11 Wet & Dry Series 6000
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, elöblíthető, digitális kijelző és gyorstöltés, körkéses, 60 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete

Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék férfiaknak
-9% 44 070 Ft
40 210 Ft áfa nélkül 31 660 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIDC303
Philips OneBlade QP2520/30 - Borotva
-15%
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips OneBlade QP2520/30 + 1 tartalék penge
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető és trimmelős, 45 perc üzemidő, akkumulátoros, 8 óra töltési idő, színe: zöld

Ideális ajándék férfiaknak
-15% 16 290 Ft
13 790 Ft áfa nélkül 10 860 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAT1136l
Philips S3233 / 52 Series 3000 - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips S3233 / 52 Series 3000
Borotva - száraz és nedves borotválkozáshoz, üzemidő: 60 perc / 1 óra töltés + gyors feltöltés 1 borotválkozás / 5 perc, a borotva folyó víz alatt öblíthető, az 5D Flex fejek 5 irányba forgathatók az arcgörbék másolásához, Powercut pengék, 3 LED-es indikátor töltés, precíziós trimmer, ergonómikus fogantyú, kiegészítők: védőfedél, utazótok, tartalék borotvafejek típusa: SH30

24 340 Ft áfa nélkül 19 170 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIHS173
Philips Bodygroom sorozat 5000 BG5020 / 15 - Borotva
-7%
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips Bodygroom sorozat 5000 BG5020 / 15
Borotva - férfi, intim területek szőrtelenítéséhez, vízálló, elöblíthető, trimmelős és led töltésjelző, rezgőkéses, 60 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék férfiaknak
-7% 18 990 Ft
17 710 Ft áfa nélkül 13 940 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHISS0305
Philips BRL140/00 SatinShave Advanced - Szőrtelenítő
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips BRL140/00 SatinShave Advanced
Szőrtelenítő - egyszitás, fésűtartozék, puha siklású sapka, bőr-kifeszítő fej, wet and dry, akkumulátoros működés, 8 óra töltési idő, 1 óra használati idő, fehér szín

-3% 14 890 Ft
14 390 Ft áfa nélkül 11 330 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAT2067g
Philips Bodygroom Series 3000 BG3010/15 - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips Bodygroom Series 3000 BG3010/15
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető, trimmelős és led töltésjelző, rezgőkéses, 50 perc üzemidő, hálózati és akkumulátoros, 8 óra töltési idő, színe: fekete

11 190 Ft áfa nélkül 8 810 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHISS0303
Philips Bodygroom Series 3000 BG3015/15 - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips Bodygroom Series 3000 BG3015/15
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető, trimmelős és led töltésjelző, rezgőkéses, 50 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő,

13 990 Ft áfa nélkül 11 020 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHISS0304
Philips S1332/41 Series 1000 - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips S1332/41 Series 1000
Borotva száraz borotválkozáshoz, tartósság: 45 perc / 1 óra töltés, 4D Flex négyirányú forgófejek az arcgörbék másolásához, LED töltésjelző, vezeték nélküli / vezeték nélküli használat, precíziós trimmer, ergonómikus fogantyú, kiegészítők: védőfedél, tisztítókefe, csere típusa borotvafej: SH30

17 230 Ft áfa nélkül 13 560 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIHS978
Philips OneBlade Pro QP6520/20 + Philips OneBlade QP220/55 - Szett
-5%
Philips OneBlade Pro QP6520/20 + Philips OneBlade QP220/55
Szett tartalmazza a Philips OneBlade Pro QP6520/20 és a Philips OneBlade QP220/55 - 2db tartalék pengéket

-5% 42 820 Ft
40 590 Ft áfa nélkül 31 960 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAT6520s
Philips S5572/06 Series 5000 - Borotva
-17%
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips S5572/06 Series 5000
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, elöblíthető és led töltésjelző, körkéses, 50 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete

-17% 35 050 Ft
28 990 Ft áfa nélkül 22 830 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 12.1. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIHS413
Philips S1231/41 Series 1000 - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips S1231/41 Series 1000
Borotva - száraz borotválkozáshoz, üzemidő: 40 perc / 8 óra töltés, 4D Flex négyirányú forgófejek az arcgörbék másolásához, LED töltésjelző, vezeték nélküli / vezetékes használat, precíziós trimmer, ergonómikus fogantyú, kiegészítők: védőfedél, tisztítókefe, borotvafej típusa: SH30

13 990 Ft áfa nélkül 11 020 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 12.1. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIHS909
Philips S7960/17 Wet & Dry Series 7000 - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
Philips S7960/17 Wet & Dry Series 7000
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, elöblíthető, bluetooth és gyorstöltés, körkéses, 50 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete

62 510 Ft áfa nélkül 49 220 Ft
Kosárba
Átvehető: csütörtök 12.3. 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIDC305
Philips DuoPack MG5740/15 + OneBlade QP2520/20
Szett - MG5740/15: arcra, hajra és testre, 11 különböző tartozék, önélező acél pengék, minimális vágási hossz 0 mm, maximális vágási hossz 15 mm, 14 vágási beállítás, multifunkciós, mosható tartozékok, 80 perc működési idő, 16 óra töltési idő, akkumulátoros töltés + OneBlade QP2520/20: bármilyen hosszú szőrzet trimmelése, formázása és borotválása, kétoldalú penge kettős védelemmel megvágás ellen, alkalmas érzékeny bőrre, nedves és száraz használathoz, 3 formázó feltét (1, 3, 5 mm-es), 45 perc akkumulátor-üzemidő, 8 óra töltési idő

28 990 Ft áfa nélkül 22 830 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 12.1. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIOB003s
Philips S3333 / 54 Series 3000
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető, trimmelős, led töltésjelző és gyorstöltés, rezgőkéses, 60 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete

33 330 Ft áfa nélkül 26 240 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 12.1. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIHS203
Philips BRL170/00 SatinShave Prestige - Szőrtelenítő
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips BRL170/00 SatinShave Prestige
Szőrtelenítő - duplaszitás, bikinivonal-formázó fej, bikinivonal-formázó fésű, bőr-kifeszítő fej, wet and dry, akkumulátoros működés, 1 óra töltési idő, 1 óra használati idő, fehér szín

-2% 20 990 Ft
20 490 Ft áfa nélkül 16 130 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt 1 db
Várható 2020. 11. 29.
Termékkód: EAT2067h
Philips S9711/31 Series 9000 - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips S9711/31 Series 9000
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, vízálló, elöblíthető, trimmelős és digitális kijelző, körkéses, 60 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete

Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék férfiaknak
-5% 81 990 Ft
77 990 Ft áfa nélkül 61 410 Ft
Infó
Black Friday
Elfogyott
Termékkód: EAT1124l
Philips S7940/16 Wet & Dry Series 7000 - Borotva
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
Philips S7940/16 Wet & Dry Series 7000
Borotva - férfi, arc szőrtelenítéséhez, nedves borotválás, elöblíthető, bluetooth és gyorstöltés, körkéses, 50 perc üzemidő, akkumulátoros, 1 óra töltési idő, színe: fekete és kék

Ideális ajándék nagypapáknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék sportolóknak
Ideális ajándék férfiaknak
54 990 Ft áfa nélkül 43 300 Ft
Kosárba
Kérés esetén 4 napon belül megrendeljük
Termékkód: PHIDC304

Philips borotvák

Philips borotvák

A Philips borotvák kategóriában összesen 20 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó philips borotvák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd a kategóriánál legdrágább philips borotvák A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb philips borotvák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod philips borotvák vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
Karácsonyi ajándék ötletek Megjelenít
P-DC1-WEB5
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket