ApF HU Akvizice ApF HU

Philips borotvák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Philips
(32)
Típus
Női
(2)
Férfi
(30)
Terület
Arc
(22)
Szemöldök
(1)
Láb
(5)
Intim részek
(7)
Hát
(4)
Test
(13)
Borotva mechanizmus
Rezgőkéses
(15)
Körkéses
(15)
Tápellátás
Hálózati
(12)
Akkumulátor
(26)
Elemes
(5)
Funkciók és tulajdonságok
Vízálló
(22)
Elöblíthető
(21)
Trimmelős
(25)
LED töltésjelző
(16)
Digitális kijelző
(10)
Elemek típusa
Ni-MH AAA
(3)
Li-ion újratölthető
(20)

A borotva minden férfi életének része. Ha tökéletesen sima borotválkozást szeretnél bőrirritáció nélkül, a Philips borotva az egyértelmű választás. A Philips borotvák használhatók száraz és nedves borotválkozáshoz, és a hosszabb és keményebb szakállal is gond nélkül megbirkóznak. De hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb Philips borotvát?

Tovább

Philips borotvák - 5 indok, amiért érdemes Philips borotvát választani

A Philip borotva számos kiváló tulajdonsággal büszkélkedhet, amelyek már első látásra elbűvölnek.

  1. A borotva feje pontosan követi az arc kontúrját - akár 8 irányban is képes mozogni.
  2. A pengék tökéletesen siklanak a bőrön, megakadályozva ezzel a bőrirritációt.
  3. Már elsőre lenyír minden szőrszálat, ami tökéletesen sima borotválást eredményez.
  4. Nagyszerűen használható sűrűbb, keményebb és gubancosabb szakáll esetén is.
  5. Szinte minden Philips borotva használható nedves és száraz borotválkozáshoz is.

Philips borotva mechanizmus szerint - rezgőkéses vagy körkéses?

Szeretnéd megtudni, hogy milyen mechanizmusú Philips borotvát érdemes választanod? A rezgőkéses és körkéses borotvák tökéletesen sima borotválkozást biztosítanak irritáció és akadozás nélkül. Melyek az egyes borotva mechanizmusok sajátosságai?

Rezgőkéses Philips borotvák

A rezgőkéses Philips borotva bármilyen hosszúságú szőrzettel megbirkózik. A gyorsan mozgó pengéknek és a többszintű védelmi rendszernek köszönhetően sima végeredményt kapsz sérülés veszélye nélkül. A rezgőkéses Philips borotvák nemcsak a szakállt képesek leborotválni, hanem segítségükkel igazíthatod vagy formázhatod is szakálladat.

Körkéses Philips borotvák

A körkéses Philips borotvák alapos és tökéletesen sima borotválást nyújtanak. Szabadalmaztatott V alakba formázott pengékkel büszkélkedhetnek, amelyek minden egyes szőrszálat ideális helyzetbe rendeznek a borotváláshoz. A több tucat önélező penge percenként akár százezer vágásra is képes, így nem marad ki egyetlen szőrszál sem.

Ha nem borotválkozol hetente többször, akkor számodra megfelelőbb a rezgőkéses Philips borotva, amely könnyebben képes kezelni a hosszabb szőrszálakat is anélkül, hogy húzna és irritálna.

Philips borotvák - 4 izgalmas technológia, amellyel lenyűgöznek

A Philips borotvák számos technológiával büszkélkedhetnek, amelyek tökéletes borotválkozást és hosszú élettartamot biztosítanak.

  1. A SmartClean egy tisztító rendszer, amely az eszközt egyetlen gombnyomásra tisztítja, keni és szárítja.
  2. A SmartClick egy 5 fokozatú szakállvágó tartozék, amellyel tökéletes borosta és ápolt szakáll hozható létre.
  3. Az Aquatec Wet & Dry egy olyan szigetelés, amelynek köszönhetően választhatsz a gyorsabb száraz és nedves borotválkozás között.
  4. A BeardAdapt érzékelő érzékeli a szakáll sűrűségét, így automatikusan az aktuális szükségletekhez igazítja a borotva teljesítményét.

Valóban kényelmes borotválkozást szeretnél? Válassz borotvát a Philips sorozatból

A Philips borotva több sorozatban kapható, melyek mindegyike kissé eltérő borotválkozási módra fókuszál.

  • Philips Series 1000 borotvák könnyű és kényelmes borotválkozást biztosítanak elérhető áron. A CloseCut pengék nagyon tartósak, és önélező mechanizmussal rendelkeznek. A borotvafejek 4 irányban képesek mozogni, ami biztosítja a sima borotválkozást.
  • Philips Series 3000 borotvák tiszta és sima borotválkozást biztosítanak. A fej rugalmasságának és 5 forgásirányának köszönhetően tökéletesen követi az arc vonalait. Az ideális vágási szögnek és a PowerCut pengéknek köszönhetően kiválóan alkalmazkodik az archoz és a nyakhoz is.
  • Philips Series 5000/6000 borotvák MultiPrecision precíziós pengerendszerrel rendelkeznek, amely megemeli a szakállat, így alig néhány mozdulattal képes leborotválni. A rugalmas fejek 5 különböző irányban forognak.
  • Philips Series 7000 borotvák kiválóan alkalmasak érzékeny bőrre. A GentlePrecision magas hőfokon edzett, SkinGlide gyűrűkkel ellátott pengéit úgy tervezték, hogy a lehető legpontosabban borotváljanak, így nem kell többször áthaladnod az érzékeny bőrfelületeken.
  • Philips Series 9000 borotvák a 8 irányban mozgó fejeknek köszönhetően 20% -kal több szőrt képesek lenyírni minden egyes mozdulattal. Így kevesebb mozdulat szükséges szakállad leborotválásához, és bőröd tökéletes állapotban marad.
  • Philips Series 9000 Prestige borotva a legsimább borotválkozást kínálja. A NanoTech pengék nagyon pontosan borotválnak, a Superb SkinComfort gyűrűknek köszönhetően pedig hihetetlenül simán csúsznak végig a bőrön. A különlegesen erős élek hosszú idő után sem vesztik el élességüket.

A Philips OneBlade borotvák játszva végzik a test és az arc szőrtelenítését

Philips OneBlade borotvák kiváló segítőtársak mind az arcon, mind a testen található szőr eltüntetésére. Szinte bármivel képesek elbánni - hajvágás, borotválkozás, szakállformázás, különféle hosszúságú szőr a test szinte bármely részén. A Philips OneBlade borotvák alkalmasak száraz és nedves borotválkozásra. Egyetlen villanyborotva segítségével szinte minden nap új stílust kreálhatsz.

Philips Oneblade

A Philips Oneblade borotvák kiválóan alkalmasak mind az arc-, mind a testszőrzet ápolására.

i

Milyen módokon tölthetők a Philips elektromos borotvák? Leggyakoribbak az akkumulátoros és a hálózatra csatlakoztatható modellek. Az akkumulátor üzemideje akár 40-50 perc is lehet, így semmi nem állhat a tökéletes borotválkozás útjába.

A Philips borotvák tartozékaival szakálladat a legtökéletesebb hosszra vághatod

A Philips borotvák különféle tartozékaival gond nélkül kiválaszthatod a neked legmegfelelőbb szakállhosszúságot. Az Alza weboldalon a bal oldali menü paraméterei közt 0,5 és 32 mm közti hosszúság között válogathatsz. A kívánt hosszúság beállításához különféle tartozékok szolgálnak, melyekből a Philips borotvák számos készletet is kínálnak.

És a hölgyek? Számukra a Philips különleges női borotvákat kínál

A Philips női borotvák alkalmasak mindennapi borotválásra. A különleges pengék tökéletesen alkalmazkodnak a test alakjához, így a legsimább borotválást nyújtják. A dupla pengés kialakítás csökkenti annak kockázatát, hogy bárhol egy szőrszál kimarad. A Philips női borotva puha párnázást is kapott, hogy biztosítsa a puhaság érzetét és védelmet nyújtson a sérülések ellen.

Phillips borotvák nőknek

A Philips női borotvák mindennapi borotválkozásra alkalmasak. A hatékony penge tökéletesen alkalmazkodik a test formájához a legsimább borotválkozás érdekében.

A Philips borotvák számos egyéb praktikus funkcióval büszkélkedhetnek

A Philips borotvák számos más praktikus tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a borotválkozást és a borotva karbantartását.

  • A vízálló kialakítás lehetővé teszi a Philips borotva használatát zuhanyozás vagy fürdés közben is.
  • A moshatóság fontos a tisztítás során. Csak kinyitod a borotva fejét, és leöblíted folyó víz alatt.
  • A LED töltésjelző az akkumulátor alacsony töltöttségét jelzi.
  • A digitális kijelző nem csak a töltési folyamatot jelzi ki, hanem az akkumulátor aktuális állapotát is.
  • A gyorstöltés funkció kiváló arra az esetre, ha épp borotválkozás közben merül le az akkumulátor és gyorsan kell befejezned a borotválkozást.

Bizonyos Philips borotvák könnyedén csatlakoztathatók mobilalkalmazáshoz is

Egyes modellek Bluetooth-on keresztül könnyedén csatlakoztathatók a GroomTribe mobilalkalmazáshoz. Az alkalmazás személyre szabott tervet készít, amelyben tanácsokat találsz a megfelelő technikákról a rendszeres borotválkozáshoz. Minden borotválkozás után az alkalmazás kiértékeli a technikádat és úgy módosítja a általa kínált tanácsot, hogy segítségével a lehető legjobb végeredményt kapj.

Segítőre van szükséged a hajad igazításához? Próbáld ki a Philips hajvágókat

A Philips hajvágó egyértelmű választás hajvágáshoz. A kiváló minőségű önélező pengék még hosszú évek után is nagy teljesítményt nyújtanak és élesek maradnak. A Philips hajvágók ergonomikus kidolgozásúak és gyakorlatilag karbantartásmentes használatot kínálnak - elég folyó víz alatt lemosni őket. Néhány modell érintőképernyővel vagy turbó funkcióval is rendelkezik.

Philips borotvák - a pótalkatrészeknek köszönhetően egész életre kiváló társak

Philips borotva tartozékok segítségével Philips elektromos borotvád használatáról hosszú évek után sem kell lemondanod. Kínálatunkban tartalék fejeket, csere pengéket, utazáshoz használható tokokat, tisztító oldatokat vagy a tisztító egységek utántöltését találhatod.

Ha spórolni szeretnél, nézd meg az akciós termékeket, ahol olcsón találsz Philips borotvákat. Érdekel más vásárlók véleménye? Akkor olvasd el, mit mondanak a Philips borotvákról szóló vásárlói vélemények.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips QP6541/15 OneBlade Pro 360 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 0,9 mm, akkumulátoros
21 990 Ft

2.
Női borotva - láb, intim részek és test szőrtelenítésére, ajánlott nedves borotváláshoz, rezgőkéses mechanizmus, öblíthető, akkumulátoros, elektromos tápellátás, 40 perc működési idő, 10 óra töltési idő, 1 Ni-MH AAA elem szükséges a működéshez
19 990 Ft

3.
Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6551/15 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: LED töltésjelző, vízálló, ergonomikus csúszásmentes markolat és multifunkciós, 4 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,4 mm, max. vágási hosszúság 10 mm, nyomógombos vezérlés
41 990 Ft

Még több
32 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9
Philips Series 5000 Wet & Dry S5887/30
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott nedves borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tiszító ecset, tok/tartó és borotvafej a csomag része, szürke kivitel
43 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS471
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0 17×
Philips Series 9000 Wet&Dry S9974/35
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, bluetooth, digitális kijelző, vízálló, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tok/tartó és töltőállvány a csomag része, fekete kivitel
111 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhs28
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 20×
Philips Series 7000 Wet&Dry S7882/55
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, bluetooth, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tok/tartó és borotvafej a csomag része, kék kivitel
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS488
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Philips Series 9000 Prestige Wet & Dry SP9872/15
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, elektromos, elemes tápellátás, rezgőkéses mechanizmus, digitális kijelző, okos funkciókkal, gyorstöltés, működési idő 60 perc, töltési idő 3 óra, használatához Li-ion újratölthető elem szükséges, tok/tartó, trimmelő fej és töltőállvány a csomag része, szürke kivitel
169 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhlc47
4,6 145×
Philips QP6541/15 OneBlade Pro 360
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 0,9 mm, akkumulátoros
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA3100
Philips SatinShave Series 6000 Wet&Dry BRL146/00 - Női borotva Típusok
4,7 78×
Philips SatinShave Series 6000 Wet&Dry BRL146/00
Női borotva - láb, intim részek és test szőrtelenítésére, ajánlott nedves borotváláshoz, rezgőkéses mechanizmus, öblíthető, akkumulátoros, elektromos tápellátás, 40 perc működési idő, 10 óra töltési idő, 1 Ni-MH AAA elem szükséges a működéshez
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS174
4,7 185×
Philips QP4631/65 OneBlade Alpha 360
Trimmelő - használható szakállra, intim területeken, testre, férfiak részére, funkciók: digitális kijelző, gyorstöltés és vízálló, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, hálózati tápellátás, elemes, nyomógombos vezérlés
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIzas58
Philips Series 3000X X3001/00 - Borotva
Típusok
4,7 84×
Philips Series 3000X X3001/00
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 40 perc, töltési idő 1 óra, használatához 1 Ni-MH AAA elem szükséges, pengevédő a csomag része, fekete kivitel
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhs20
5,0 23×
Philips SH91/50
Férfi borotvabetét -
Leárazás -13 %
17 490 Ft 19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHH916
Philips Series 3000 S3143/00 - Borotva
Típusok
4,7 84×
Philips Series 3000 S3143/00
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, pengevédő a csomag része, ezüst kivitel
28 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhs31
4,7 131×
Philips QP6551/30 OneBlade Pro 360 - arcra + testre
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, digitális kijelző, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,4 mm, max. vágási hosszúság 10 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
38 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA193
4,6 77×
Philips Series 1000 S1142/00
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, öblíthető, vízálló, trimmelős, működési idő 40 perc, töltési idő 8 óra, használatához Ni-MH AAA elem szükséges, pengevédő a csomag része, szürke kivitel
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhs21
Philips Series 3000 S3243/12 - Borotva
Típusok
4,7 84×
Philips Series 3000 S3243/12
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, használatához Li-ion újratölthető elem szükséges, tok/tartó és pengevédő a csomag része, kék kivitel
32 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhs93
4,7 127×
Philips Series 5000 Wet & Dry S5883/10
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott nedves borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tiszító ecset, tok/tartó és borotvafej a csomag része, piros kivitel
46 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS365
4,6 94×
Philips Bodygroom Series 5000 BG5020/15
Borotva - férfi, használható intim részeken, akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, vágási hosszúság 32 mm, feltétek mérete 3 mm, 5 mm és 7 mm, LED töltésjelző, öblíthető, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, fekete kivitel
26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHISS0305
4,7 19×
Philips Series 5000 Wet & Dry S5886/38
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott száraz borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tiszító ecset, tok/tartó és borotvafej a csomag része, barna kivitel
64 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS600
Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6551/15
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: LED töltésjelző, vízálló, ergonomikus csúszásmentes markolat és multifunkciós, 4 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,4 mm, max. vágási hosszúság 10 mm, nyomógombos vezérlés
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIza162
Philips Series 3000X Wet & Dry X3051/00
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, elektromos, elemes tápellátás, rezgőkéses mechanizmus, LED töltésjelző, öblíthető, trimmelős, működési idő 45 perc, töltési idő 1 óra, használatához Li-ion újratölthető elem szükséges, pengevédő és trimmelő fej a csomag része, fekete és sötétszürke kivitel
23 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhlc19
Philips SatinShave Series 8000 Wet&Dry BRL176/00 - Női borotva Típusok
4,7 78×
Philips SatinShave Series 8000 Wet&Dry BRL176/00
Női borotva - láb, intim részek és test szőrtelenítésére, ajánlott nedves borotváláshoz, rezgőkéses mechanizmus, öblíthető, akkumulátoros, elektromos tápellátás, 120 perc működési idő, 1,5 óra töltési idő, 1 Li-ion újratölthető elem szükséges a működéshez
32 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS440
4,7 13×
Philips Series 9000 Prestige Wet&Dry SP9883/36
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, ajánlott nedves borotváláshoz, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, digitális kijelző, LED töltésjelző, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 3 óra, elemek mellékelve, használatához 1 Li-ion újratölthető elem szükséges, tok/tartó és borotvafej a csomag része, arany kivitel
225 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIHS661
4,4 39×
Philips Bodygroom Series 3000 BG3015/15
Borotva - férfi, használható intim részeken, lábakra, testre, háton, ajánlott nedves borotváláshoz, akkumulátoros, rezgőkéses mechanizmus, vágási hosszúság 32 mm, feltétek mérete 3 mm, 5 mm és 7 mm, LED töltésjelző, öblíthető, vízálló, trimmelős, működési idő 50 perc, töltési idő 1 óra
20 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHISS0304
Philips Series 5000X Wet & Dry X5012/00
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, elektromos, akkumulátoros, körkéses mechanizmus, öblíthető, gyorstöltés, vízálló, működési idő 50 perc, töltési idő 1 óra, használatához Li-ion újratölthető elem szükséges, pengevédő a csomag része, többszínű dizájn
40 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhol55
Philips Series 5000 Wet & Dry S5885/35
Borotva - férfi, használható szakállra és arcra, elektromos, elemes tápellátás, rezgőkéses mechanizmus, digitális kijelző, okos funkciókkal, trimmelős, működési idő 60 perc, töltési idő 1 óra, használatához Li-ion újratölthető elem szükséges, tok/tartó, trimmelő fej és töltőállvány a csomag része, fekete és kék kivitel
48 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIhlc37
4,6 145×
Philips QP6541/15 OneBlade Pro 360
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 0,9 mm, akkumulátoros
20 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PHIZA3100

Philips borotvák

Philips borotvák

A Philips borotvák kategóriában összesen 32 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó philips borotvák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább philips borotvák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb philips borotvák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: philips borotvák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ