Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Philips BT110A

Termékkatalógus
Philips BT110A
Bluetooth hangszóró - hordozható, 4 W RMS, kompatibilis adott iPhone/iPad/iPod modellekkel, Bluetooth, USB, 3,5 mm-es jack bemenet, ellenáll a megnövekedett páratartalomnak, kék
Kód:  JPI403j61 Termékszám:  BT110A/00 Gyártó honlapja:

Philips BT110A

A Philips piacra dobta az új BT110 vezeték nélküli hangszóróját. Ez az igencsak dizájnos darab 4 W RMS teljesítménnyel rendelkezik, és még a kompakt méretei ellenére is jeleskedik mindazon akusztikus tulajdonsággal, amellyel az általában jóval nagyobb hangfalak szoktak büszkélkedni. Igazán tiszta és hangos hangélmény leadására képes meglepően erős basszusokkal. 

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos hordozható hangszóró
  • Lélegzetelállító basszusok
  • Praktikus hurok
  • Anti-clipping a hangos és torzítás nélkül zene érdekében
  • Bluetooth általi csatlakoztatás
  • Beépített mikrofon a handsfreehez
  • IPX4
  • Töltés USB kábelen keresztül PC-ről

Hallgass zenét bárhol, bármikor!

Ez az egyedülálló termék könnyen hordozható, és ezt nem csak az alacsony tömegének köszönhetjük, hanem a praktikus huroknak is, amely egyszerűen a csuklóra tekerhető. Ezáltal a kedvenc zenéd még a medencéhez is magaddal viheted, hiszen az IPX4 védelemnek köszönhetően még a ráfröccsenő víznek is ellenáll.

Az okoseszközödön lévő kedvenc zeneszámaid egyszerűen lejátszhatod a Bluetooth csatlakozásnak köszönhetően. A hatótávolsága 20 m (akadály nélkül), így még a kert másik oldalán is lehetsz, és mindent a távolból irányíthatsz. Azon eszközök pedig, amelyek nem rendelkeznek vezeték nélküli technológiávval, egyszerűen csak a 3,5 mm-es jack konnektorral is csatlakoztathatók. A beépített mikrofonnak hála pedig még a konferenciahívások is lebonyolíthatók. Az egész készülék tápellátásáról a beépített akkumulátor gondoskodik, amely egészen 8 órás üzemidőt biztosít számára.

Kompatibilitás:

iPad:
iPad 1, iPad 2, Pad mini, iPad Retina

iPhone:
iPhone 3, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S

iPod touch:
3. generációs vagy újabb

Az Androidot futtató és Bluetoothot támogató rendszerek. Támogatja a Bluetooth 4.0-t, és attól lefelé is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips BT110A
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT110A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips BT110A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT110A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT110A.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ