Shop roku Akvizice ApF HU

Philips BT6600A

Termékkatalógus
Philips BT6600A
5 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - vezeték nélküli, hordozható, kompatibilis az iPhone/iPad egyes modelljeivel, 3,5 mm-es jack csatlakozó, Bluetooth, NFC, beépített mikrofon, 2x 8 W RMS kimeneti összteljesítmény, ellenáll a megnövekedett páratartalomnak, kék szín
Kód:  JPI403t2 Termékszám:  BT6600A/12 Gyártó honlapja:

Philips BT6600A

Ezt a vezeték nélküli, vízálló, hordozható hangszórót oda és úgy helyezheted, ahogy csak szeretnéd, 360°-os hangzásának köszönhetően ugyanis minden irányban hihetetlen élményt biztosít. Az 1,75"-es neodímium iker hangszóró-meghajtók természetes, tiszta és kiegyensúlyozott hangzást tesznek lehetővé, míg az egymással szemben elhelyezkedő passzív sugárzók fokozzák a mély hangokat. A vezeték nélküli zeneátvitelt Bluetooth technológián keresztül valósíthatod meg. A hangszórót egyszerre akár 3 okoseszközzel is párosíthatod, amelynek hála tetszés szerint bármelyikről játszhatsz le zenét anélkül, hogy a szétkapcsolásukkal vagy az újrapárosításukkal kellene bajlódnod. A hangszóró továbbá egyérintéses, NFC technológiával is rendelkezik. A termék további előnye, hogy USB kábelen keresztül tölthető, illetve maga a hangszóró okostelefonok tartalék áramforrásaként is szolgálhat. A beépített akkumulátor készenléti ideje akár a 12 órát is elérheti, így bárhol és bármikor hangosan hallgathatod kedvenc zenéidet.

A fő előnyök

  • Bluetooth
  • NFC
  • USB
  • Fröccsenésbiztos
  • Hosszú akkumulátor készenléti idő
  • Beépített mikrofon

Nagyszerű technológia

A beépített akkumulátor egyszerűen tölthető USB kábelen vagy egy dokkolóegységen keresztül. A technológia lehetővé teszi az iPod/iPhone/iPad készülékhez, illetve más Bluetooth készülékekhez - pl. okostelefonokhoz, tabletekhez - történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást. A hangszórót egyszerre akár három eszközzel is párosíthatod. Ha egy másik eszközről szeretnél zenét lejátszani, nincs szükség újrapárosításra: elég, ha megnyomod a ’pause’ gombot, a másik eszközön pedig elindítod a zenelejátszást. Az egyérintéses, egyszerű párosításhoz az NFC technológia nyújt segítséget.

Az IPX4 szabvány szerinti vízállóság lehetővé teszi, hogy a hangszórót a vizes kalandjaidra is magaddal vidd, legyen szó zuhanyzásról, úszómedencés programról, vagy esős időben való sétáról. A hangszóró 2 x 8 W kimeneti összteljesítménnyel rendelkezik. A termék további előnye a beépített mikrofon, amely a bejövő hívások fogadására alkalmas: bejövő hívás esetén a zenelejátszás szünetl, te pedig beszélhetsz a hangszórón keresztül. Szabadulj meg a vezetékektől a Philips új hangszórója segítségével és élvezd csúcsminőségű zenei élményt bárhol, bármikor.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips BT6600A
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT6600A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips BT6600A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT6600A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT6600A.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ