30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Philips D6301B

Termékkatalógus
Philips D6301B
5 1 értékelés
Otthoni telefon - vezeték nélküli DECT, 1.8"-as színes kijelző, 100 névjegy, óra, ébresztő, kéz nélküli üzemmód, megvilágított billentyűzet, babaőr, hívásazonosító, nem fogadott hívások, HQ-Sound
Kód:  TL501r6g Termékszám:  D6301B/53 Gyártó honlapja:

Philips D6301B

Ha már elege van az idegesítő vezetékekből, amelyek telefonálás közben össze-vissza tekerednek, akkor ez a Philips vezeték nélküli telefon éppen megfelel az Ön igényének. A készülék kifinomult kivitelezése korszerű design-nal párosul, és a fekete-ezüst színek kombinációjával minden otthon ízléses kiegészítőjévé válik. A keskeny készülékhez masszív bázis egység tartozik, amely kellő stabilitást biztosít. A készülék nagyméretű színes 1.8"-os kijelzője tökéletesen olvasható, és megjeleníti az összes szükséges információt.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagyméretű, színes kijelző
  • Hívóazonosító
  • Kihangosítás
  • Telefonkönyv kapacitása 100 névjegy
  • További kézibeszélők csatlakoztatása (max.4)

Korszerű technológia

A készülék élethűen visszaadja beszélgetőpartnere hangját. A HQ-Sound technológiának köszönhetően azonnal felismeri annak a hangját, aki Önt hívja, legyen az családtag vagy ismerős. A telefonbeszélgetések során ezzel a készülékkel garantáltan semmiféle recsegést nem tapasztal majd, vagy garantáltan hallani fogja a vonal túloldalán beszélő hangját. Teljesen mindegy, hogy mozgásban van-e a telefonnal az otthonában, vagy akár azon kívül, a kiváló hangminőség garantált. A hívások kihangosítása lehetővé teszi, hogy másokat is bevonjon a telefonbeszélgetésbe, vagy, hogy a beszélgetés alatt más tevékenységet folytasson. A hívóazonosító segítségével megnézheti, hogy ki van a vonal másik végén, még mielőtt válaszolna a hívásra. Így nem kell attól tartania, hogy olyasvalakivel kell szóba elegyednie, akivel nem szeretett volna. A készülék akár 100 névjegyet is képes elmenteni, a hívásnapló 50 bejegyzést képes tárolni. A maximális kényelem elérése érdekében a billentyűzet fehér háttérfénnyel van megvilágítva, így sötétben is problémamentesen használhatja a készüléket. 

Műszaki adatok:

Hatótávolság:
Nyílt terep: 300 m
Beltér: 50 m

Akkumulátor:
Típus: AAA NiMH (650 mAh)

Vezeték hossza:
1,8 m

 

Paraméterek

Kivitel
Vezeték nélküli Kész!
Csatlakozás módja
Vezetékes Kész!
Tápellátás módja
Elem Kész!
Kijelző
Alfanumerikus Kész!

Fő tulajdonságok

Kivitel
Vezeték nélküli Kész!
Csatlakozás módja
Vezetékes Kész!
Tápellátás módja
Elem Kész!

Kijelző

Kijelző
Alfanumerikus Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips D6301B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips D6301B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips D6301B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips D6301B.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ